On je napisal/-a:zdravo,
Jaz mam pa popolnoma drugačno zgodbo glede prav te avtohiše:
Naročil avto opel astra nov model v mesecu januarju 2006, zanj plačal aro in čakal, čakal...Vmes sem parkrat poklical in vprašal kdaj naj bi bilo vozilo pripravljeno. Zagotovili so mi da v roku 14 dni. V roku 14 dni pa nobenega klica in ne avta. Potem se že skor znoru, ker sem svoj stari avto prodal in sem bil brez. Šel sem v salon in vprašal kaj je zdaj z avtomobilom. Tist prodajalec je nekaj gledal po pc in ugotovil da imajo avto že 1 mesec v skldišču!! Pol si pa misli svoje. No dogovoriva se da bo do jutri pripravljen za prevzem...
In seveda že nestrpno čakam da grem po avto in pridem v Avtohišo moste. Avto je bil resda lepo opran in pripravljen in nato pri pregledu ugotovim par zanemivih detajlov:
- Ni imel usnjene zadnje klopi (delno usnje opreme cosmo), vendar so mo zagotovili da bodo napako v čim krajšem možnem času odpravili (Za njih približno 3 mesece!!!)
- V prtlažnem prostoru ni imel dvojnega dna, vendar bi jo moral 1000% imeti.(Odgovor prodajalca da ta model tega nima, čeprav v predračunu piše) Spet 3 mesece...
Kaj se pa tiče uslug pri prodaji so bili pa izredno hitri, pri pripravi predračuna in vse dokumentacije in sem brez pripomb!Pa tud prijazni so bili in nemorem trdit da niso.
Upam da bodo take stvarti odpravli...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov