paskvale je napisal/-a:Peljem se po Šmartinki proti Centru. Na križišču z Vilharjevo in Topniško pa se najde taxist v belem Modusu, ki hoče vse prehiteti po desni strani. Tipu to veselo uspeva, na kar mu zmanjka prostora (pred železniškim podhodom) in sunkovito zapelje pred (oz. v) mene. Nikoli mi še ni bilo potrebno zavirati tako močno, da bi se sprožil ABS sistem, tokrat pa se je. Seveda sem bil jezen, prižgal sem dolge luči in mu pohupal, saj je b**** skoraj povzročil nesrečo. Nakar se tip ustavi, mi pokaže fakiča in oddivja naprej
Em.. Kaj je narobe s tem, da je sel taxist po desnem pasu tam in se vkljucil v vaso kolono? Samo to, da se je vkljucil sunkovito in da ti potem nakazoval razne znake. Drugega ni naredil narobe NIC. Tam sta dva pasova iz smartinke za zavijanje levo, na katera prideta tud dva pasova iz topniske proti zelezniskemu podvozu. Vecina ljudi se naguzva na levi pas, in potem ne spusti naprej nikogar iz desnega pasu, ces da vse prehiteva.. Mislm.. Zakon pravi, da ce sta dva pasova ki se zdruzujeta v enga, se folk po principu zadrge spravi v en vozni pas TAM KJER SE EN VOZNI PAS KONCA, in ne prej. Torej, po eni strani si kriv tudi ti, ker mu nisi pustil za en avto placa, da bi se razvrstil lepo po principu zadrge.
Drugace se glede odnosa in voznje taxistov po LJ v vecini strinjam. Velika vecina jih ne daje zmigavcev, izsiljujejo, ustavljajo in stranke rihtajo sredi ceste in delajo kolono zadaj, se kurcijo ce mislijo da si ti kaj narobe naredil.. Pac, tako je stanje, in ne verjamem da se bo v bliznji prihodnosti kaj izboljsalo.. Jaz se jim umaknem in pustim da grejo naprej, nimam ne casa, ne volje se kregat s komerkoli glede takih bedarij, sploh pa nimam casa potem avto vozit na zavarovalnico in servis.