Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po avg 30, 2004 8:21 pm

A se kdo še spomni kuko smo v Avstrijo hodil.
Pa fotrove stojadine kuko so kuhale, vedno je blo treba met vodo zraven.

Pa kuko smo gledal turiste, al pa naše zdomce k so se vozil dam v oplih pa vw-jih, pa vsi smo sam :shock: , ampak noben pa ni pomislu da so ble že takrat tiste gajbce stare 10 in več let od tretjega lastnika.

A pa ne pozabim po generalne smo v garaž naredl, zato pa je mela včas vsaka garaža kanal, pa obvezno so mogle bit dile že ornk prepojene od ola.
Moj inštruktor mi je pred leti razlagla, da ko je on naredu izpit je kupu fičaklna, sam da se je prpelu k punc na dvoriše je že od punce fotr prletu ukrog vogla pa je tišu karton pod avto da mu ja neb alsval usvinov.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po avg 30, 2004 8:58 pm

MIKIMOUS je napisal/-a:a niso mel na konc floride pa tud 101-ke 1.4 motorje pa 75 kon

101 ni nikoli imela 1.4 motorja. Floride pa so imele na zacetku proizvodnje noter Fiatove motorje 1.4, ki so identicni kot pri Tipotu. Kasneje so pa svoje nevem tocno kaksne not zacel dajat.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Ne sep 12, 2004 5:42 pm

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne sep 12, 2004 5:55 pm

ja hudo ne warburg, še ene 2 leti nazaj sem se furu u njemu, not po nafti smrdi da ni res :?

drgač pa hudo ja :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne sep 12, 2004 10:00 pm

wartburg...smrdi po nafti...samo če jo je kdo not polil....
Wartburg je bencinar, novejši so mel 4T mašine od VW, prejšni pa 2T...ko moped :wink:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Po sep 13, 2004 8:37 am

Sem se še ene zgodbice z zastavo spomnil... Naslov se glasi, kako mi je moja 128-ka zrihtala zastonj hrano!

Grem enkrat na morje za vikend. Kolegi so bli že dol v enih bungalovčkih. S sabo vzamem sošolko, dnarja pa vseskupi tolko, da je blo prvi večer za pir. Pol pa čist pijani sedimo, pa prisede hrvat, študent, ki je med počitnicami delal kot natakar v restavraciji, kjer so kolegi imeli hrano. Pa reče:"OOO, novi slovenci, pa kako ste došli?" Jst pa čist pijan vržem ključe od avta na mizo:" S najboljima kolima koji ima:Zastava stodvadesetiosam!" "Pa dobar si mi ti slovenače, i ja imam ista kola, kod mene imaš sve džabe!" In res smo cel vikend dvakrat na dan zastonj jedli v restavraciji. Še sladice nam je nosil ekstra in pijačo zastonj. Pol smo bli pa itak že kolegi z vsemi natakrji in natakaricami, ena je bla v kolega celo zaljubljena in jih je ene par čist zastonj ostalo dol še en teden, spali so pri kelnarci v garaži, jedli pa v restavraciji...
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po sep 13, 2004 8:49 am

nebivedu je napisal/-a:Pr nas smo 88-tega kupili stoenko 1300 super s 75KM, vse je delal sam armatura je bla na voznikovi strani zraven prednjega stekla, na sovoznikovi pa 5cm stran - avto je naredu 2 hiše(prikolca pa vozi pesek, pa cegle pa strešnik - uglavnem ves material za 2 hiše smo zvozili s to stoenko) avto je imel 160.000km, ko smo morali prvič menjati sklopko. Sedaj ima 500.000 pa jo še bratranec vozi in avto dela - resda je mal gnil ampak vozi se še pa pije samo 8 litrov, kar je za tisto mašino ugodno.

Hm sigurno??? Komu se je pa dalo šteti. Stoenka ma števec samo do 100.000 kilometrov. A ste črtice delal ko se je na nulo zavrtu ?? :lol: :lol: :lol: :lol:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Van
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Van Po sep 13, 2004 9:00 am

Moj fotr je tam okrog l. 80 kupoval 101. Po pol leta naj bi jo prevzel. Ko jo je prišel iskat mu je prodajalec pokazal katerga lohk dobi. Fotr je hotu eno drugo barvo pa mu je prodajalc reku, de je tista že oddana. Tko je moru uzet tisto ki je pač bila. Ko je odprl vrata se niso več dala zapret. Prodajalc je reku da ni problem, prijel vrata na spodnjem delu, jih privzdignil in evo, zdaj kao se bojo pa zapirala.
Z menjalnikom so bli šele problemi. V prvo ga nisi dal pa da se je.... Ne vem kolkrat so ga pregledal pa nič, tko de se je fotr že kar navadu z drugo speljevat.
Enkrat smo šli z morja, pa smo se šele pred Črnim kalom spolnil, da smo pozabil na rezervno vodo.Bil je cel hudič.Avto zakuhal kot ponavadi, mi pa še bolj.
Ja zanimivi so bili tisti časi, sploh če jih gledamo iz današnje perspektive.
Omejitve so stare kot človek.

mona
Nov uporabnik

Napisal/-a mona Po sep 13, 2004 8:32 pm

Ma kake stoenke ste vi imeli? Naša je bila 1100 mediteran 55KM letnik 79. Nikoli nobenih problemov. Fotr jo je fural vec kot 20 let, naredili skoraj 300.000 km. Olje menjali 5x, filter za zrak 2x, koncnike in roke vsako drugo leto. Enkrat menjalnik (sem jaz zlomil zob sinhronu), dobili rabljenega na odpadu za 50000 LIT.

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic To sep 14, 2004 7:41 am

"Pa dobar si mi ti slovenače, i ja imam ista kola, kod mene imaš sve džabe!"

A to je rekel Hrvat? Hmm, jaz sem pa mislil, da je izraz "kola" za avto bolj v navadi pri Srbih, ne pri Hrvatih, oni rečejo kar "auto" ali "automobil", kolikor vem... No saj mogoče se motim. A lahko kak boljši poznavalec srbščine tole potrdi?

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To sep 14, 2004 8:39 am

Pa dobr no, jst sm še pri srbohrvaščini gor zrastel :D :D :D . Sej nisem dobesedno napisal kar je rekel, ampak smisel kaj je hotel povedat :oops:

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic To sep 14, 2004 8:51 am

Aja, pol pa ne bom več težil, hehe. :D

Vsekakor pa zanimiva zgodbica.

Klausz
Novinec

Napisal/-a Klausz To sep 14, 2004 9:07 am

Wartburgi so bli znani kot past za novopecene voznike, masina pac nc ne bremza in marsikdo se je na streho obrnu, ka je prvic sedel v njem...

fico1981
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a fico1981 Ne sep 23, 2007 9:56 am

v to temo že dovg ni nben pisu pa da jo mal osvežim. pr nas, ko sm biu mali, smo mel fičaka baje eno športno verzijo, vsaj fotr tko prau, baje letela k skere. smo hodil v nemčijo z njim pa na hr do osjeka itd. avto delu k urca obveznaoprema pa je bla kišta z orodjem k jo mam še dons. če je že kej crknlo se dal vse popravt. pol mel še enga fiata, ne vem točn kerga, pol pa lado karavan 1300 to biu stroj delu k urca pet let zamenal za lado karavan 1500 ta bla pa več na servisu kokr se pa vozila. en let so rabl da pogruntal zakaj avto kuha, oz fotr pogruntu- ventilator na hladilniku je biu narobe obrjen pa pihu vn namest notr. pol pa felicija padla 1.6 dobr avto za mal dnara nardila 250.000km brez generalke pila cca 6.5l/1ookm itd. moj prvi avto mi fotr prvleče fičaka 750. jst njemu ka bom s temi jajci. oa ga začnem mau rihtat zmetu nanga 130.000 z registracijo vred, na nov farban nove gume itd ( bele barve rumen črte , rumeni odbijači itd), avto sm prodov v horjul ga model še mau porihtu pa se še dans voz okl men pa tko žov da sm ga prodov. fičo je carski avto piu mi je od 4 do 8 litrov delu k urca, nč napilen letu 115km/h, kamorkol sm pršu sm biu v središču pozornosti. zdej pa kopujem 850 fičota tko da če ga ma kdo v garaži pa mi ga proda za normaln dnar ga kupm pa avto se bo rihtu in ne bo za divjanje.
fičo je še vedno zakon
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov