Stvar je taka, stoji pa takole... bom kar jaz razlozil.
Kanal je bil tejkan s strani Mileta, to je en 17-letni otrok s katerim ima verjetno Ice (administrator) ze dosti izkusenj. Ta isti mulo je (ne vem tocno) letos ali lani vdrl na domenco in delal tezave kar nekaj casa. Na koncu vem, da so ga fantje z domence ustrasili tako, da so klicali v imenu kriminalistov in mali se je ziv usral... formatiral je vse diske itd.
Zdej se je pa zgleda spet sola zacela in ne vem kam hodi v solo a zgleda da mu je full dolgcas in namesto da naredi kako koristno delo ce ze misli da je dober racunalnicar se igra razne irc igrice in tejka kar mu pride pod roke. Sramota, jaz sem pri 17tih gledal kje bom kako pivo popil pa kako punco dobil. :P
Tko da jst nimam zivcev, da bi se ubadal z njim. Kanal je zaprl in glumi ne vem koga ze. Ce ima kdo zivce naj se j**e z njim (mogoce administrator, ki ima ze izkusnje z njim) al pa ce koga pesti srbijo ga lahko tut spametuje

Ker zgleda, da ga z besedami ne mores spametovati. Kaj naj recem... mali se uci od najboljsih, potem pa dela pizdarije!
Tolko da veste kaj se dogaja z irc kanalom #avtomobilizem.com
Sem poskusil pomagati, a je bilo ze prepozno. Na tako nizek nivo kot on se pa ne mislim spuscat
LP