Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So sep 29, 2007 6:57 pm

No ja tist da bi sodil ljudi po obleki in avto.....ni lih na mestu.. ampak iz lastnih izkušenj pa vem , da je točno tak...žal.

Še vedno, ko sem (ali sma z mojo ) prišla kam s petko, so bla prvo vprašanja v smislu kak gre pa kok je stara. pol na konc pa tist kao kr neki: no ja sam da se pelješ....

Ko pa pridem (pridema) z Jeepom pa je stvar popolnoma drugačna....... nobenih vprašanj.... nobenih komentarjev..... edin na konc v smislul heca: to pa je luksus ali pa kok pije?

Na cesti je enako..... ko se peljem s petko ( na dan nardim 70km) me vsak dan izsili najman eden..... ali pa se mi prilepi na rit in blenda......

Ko se peljem z Jeeepom ( ista relacija vozim tko vedn po omejitvah...) pa je stavr spet obratna... ko mi (če mi že) hoče kdo vzet prednost se na konc celo umakne nazaj..... nobenga nikoli na riti...... nobenga blendanja......

Spuščam predse pa še celo rajše stare očije in stare avte ter tovornjake saj dobr vem da se težje vključijo v promet in so deležni posebne pozornosti.

Kar se pa tiče čistoče avta..... ga sperem ko ga pač sperem..... če se vozim po blatu ne letim takoj nasljednjo uro v pralnico ali pa prat avto...... ampak pač to nardim ko imam zato čas oz. ko imama z mojo čas..... Tak da po tem spet ne gre sodit kdo je kak človek....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika So sep 29, 2007 7:27 pm

sonic, mislim, da si zelo dobro ponazoril slovensko stanje duha.... :(
Protonika ima bullbar.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne sep 30, 2007 11:31 am

Vozniki se v večini vedemo neprimerno. tukaj bi moral vsak pri sebi razčistit, saj sem mnenja, da vsak kdaj naredi nekaj, kar potem obžaluje. ne gre se zdaj za voznike posameznih znamk ali starosti. vsak pri sebi...in vsem bo lepše in lažje.

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Ne sep 30, 2007 12:29 pm

a ne govorimo o predlogah za izboljšnje obnašanja na cesti in nesreč...ko berem poste ste skor vsi šli na off.pa itak bojo temo zaklenal...

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne sep 30, 2007 12:52 pm

jaz sem povedal predlog. vidiš zdaj problem...nauči se brat, ne samo pisat in pametovat. pa brez zamere.

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Ne sep 30, 2007 1:15 pm

jaz mam predlog za zakon za izbolšanje mentalitete nasploh: ˝delaj kar hočeš, ampak respektiraj druge˝..........to pomeni da ne dirkaš ker ga s tem ogrožaš in ne spoštuješ, potem ne izsiljuješ ker ga respektiraš...ne kradeš, ne zajebavaš, itd

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Ne sep 30, 2007 2:03 pm

Tista o javnih delih je kar zanimiva. Ba bi jim dal kake jaške čistit, ali pa smeti pobirat. Ja, tiste smeti, ki jih ekološko ozaveščeni slovenci mečejo skoz okno, da imajo jagri in kulturniki pri nas vsako leto cel dan dela z 50+ ljudmi, da vsaj povrhu poberejo svinjarijo. Tudi tukaj se kaže naša kultura. PRASCI. Za eno odvrženo smet bi jim dal 5km bankin pa grmovja za cpucat in to v obe smeri.
To, da se dolžina tičev meri s količino pleha, je dejstvo.
To, da se nas smrtnikov kazni ne ognejo, NJIH pa, je tudi res.
Znano je, da prometni policisti vedo koga NE SMEJO ustavljat. Žalostno.
Kazenske točke naj ostanejo vsaj 5 let, pa namesto 24ur odvzem vozniške za 5-8 dni.
Prepočasne za 15min izločit iz prometa, brez denarne kazni.
Pa še bi se našlo.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Ne sep 30, 2007 3:28 pm

Malo za šalo malo zares, ne vozim nevem kako dolgo v življenju, ampak imam do sedaj daleč najslabše izkušnje z nizko kulturo predvsem z vozniki BMWjev ( so pavozniki 7ic daleč najkulturnejši izmed vseh); izgleda, da določeni mislijo, da so prijeli boga za j***a ko so kupili BMWja. Evo zakaj je temu tako, malo heca (pa brez zamer prosim):

Diary of a BMW driver:

" The other day I was cruising along as usual coming onto one of my motorways, which was very busy with inferior cars. First off, I couldn't believe that the volume of traffic DIDN'T slow down for me AT ALL as I came off the slip road! I had to squeeze into a barely big enough gap between two cars in order to get onto my motorway! (The driver of the car behind me did realise his mistake though and honked an apology to me with a long blast of his horn.) Unbelievably, I had to do the same again before I could get to the BMW lane. (Why do underlings use this lane? Surely everyone knows it is for BMW drivers only?)

Anyway, once I was in the BMW lane and cruising along at 110mph enjoying the adulation that the inferior car drivers were giving me, I noticed an inferior car ahead of me which was not only in the BMW lane of my motorway, but was driving at a ridiculous 70 mph!

Naturally, I got to within a foot or so of his rear bumper and flashed my headlights to remind him he shouldn't be in the BMW lane of my motorway and to get out of my way.

Of course, once he realised it was a BMW behind him, he did just that, but I could hardly believe it when he pulled straight back out behind me! He also tried to keep up with me and when he realised I would out-run him, he put on some blue lights in his front grill and urged me to get onto the hard shoulder so that he could congratulate me on my excellent car.

Needless to say, I was eager to oblige and when we had stopped, the man gave me a piece of paper confirming what I already knew - that my car goes fast! Apparently he wants everyone to know what a superior car I have, so I had to take my driver's licence to a Police Station to be sent away to have some points put on! (They're not free points either - they're £20 each and I was only allowed 3.) But the man at the Police Station said that because I drive a BMW, it won't be much longer before I earn the full 12 points, and then I won't even NEED a driving licence, so they will take it off me!

See, now THAT's the sort of respect you get when you buy and drive a BMW!"

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne sep 30, 2007 3:35 pm

predvidevam, da voziš Alfa&Romeo.

pozor, ironija. :EE

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Ne sep 30, 2007 5:59 pm

Takim ki delajo bedarije nič ne pride do živega, ker jih delajo zavestno. To pa zato ker bodisi sami ali pa ata, stric ne vem kdo pozna tega na občini ,pa na policiji pa ne vem kje še. In kazni jim rešujejo odvetniki če že pride do tega, da je pač policist nepopustljiv ali pa urgiranje prepozno. Denar sveta vladar.

lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov