Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

Ploščad

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Ne okt 05, 2003 1:31 pm

Ugotovil sem, da se je na cesti praktično nemogoče naučit raznih dirkaških tehnik. Zanima me, če kdo pozna kakršnokoli veliko ploščad v Sloveniji (lahko tudi plačljivo) ali dobro zavarovano progo (bil sem že v Logatcu,vendar ima to dirkališče ograjo tik ob cesti). V poštev pridejo tudi ploščadi in dirkališča v tujini, vendar blizu meje. Prosim vas, rešite me muk!
Hitro se daleč pride

Slika

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz Ne okt 05, 2003 2:19 pm

neki vem da obstaja v sloveniji. sam je pomojem v okviru varne voznje. Sam bi blo pomojem kul probat, sam nevem cene vozis se pa z avtomobili k ti jih tam dajo, pa vse sprobas kako se avto obnasa na kaksni podlagi....v uvinkih... itd.

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Ne okt 05, 2003 2:48 pm

Info na Trening varne voznje Brane Kuzmic ( mislm da ma on veze okol tega ). LP :vrum

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Ne okt 05, 2003 3:01 pm

BTC je ena izmed "ploščadi" :) druga taka je pa industrijska cona rudnik tam okol rutarja pa leclerca :)

Če greš tja kadar ni ljudi (nedelja popoldne ponavadi, če ni ravno toplo ni nobenga nikjer) se da kar dobr navozit. Pa mal je treba na policaje pazit ker se zadnje čase baje dost tam okol sučejo.

Uporabniški avatar
Novinec

Ploščad

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Ne okt 05, 2003 6:17 pm

Hm, ta trening bi se verjetno splačal probat, vendar jaz ne bi končal pri tem.To verjetno traja 2 dni in konec.Gledal sem tudi cene dirkalnih tečajev (npr. bmw m5 tečaj), kjer te naučijo verjetno kar nekaj, vendar je cena enostavno previsoka. Nekako sem si zamislil, da bi imel avto, ki bi ga kupil izključno za vožnjo po ploščadi in dirkališču (zadnji pogon in 200HP+). Malo kasneje bi v poštev prišel tudi najem kakšnega malo cenejšega dirkališča, vendar je za takšne reči potrebno zbrati kar nekaj denarja (več ljudi=več denarja), tako da naj se mi javi kakšen interesent. Prepričan sem, da kdo na tem forumu razmišlja podobno kot jaz. No, najprej pa bi bilo treba stvari probat na eni ogromni ploščadi, kjer je možno varno drseti pri 100km/h.
Hitro se daleč pride

Slika

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Ne okt 05, 2003 6:20 pm

Mi (hondasi & co.) se redno zbiramo/divjamo na mobikrogu. Kontaktiraj Type-R civica na mobisuxu on ma cez organizacijo. Drgac pa se lahko dogovoris z g. Tomljetom in najames Mobikrog.
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Ne okt 05, 2003 6:54 pm

HABY -kva mislš da bi to mal posnel ?????
Nardimo en mini FILMČEK?????

Uporabniški avatar
Novinec

Mobikrog

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Ne okt 05, 2003 7:28 pm

Kolk pa potem pride na enega voznika najem mobikroga (v primeru, da se vas dobi več)? Zanima me tud kolk je trave ob progi, jer ne mislim glih razbit avta vsakič, ko me zasuka. A bi mi lahko dal kdo kak link do slik mobikroga? Vnaprej hvala.
Hitro se daleč pride

Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov