Debate, ki niso vezane na ostala področja...

thundercat
Nov uporabnik

Clio, 3. cilinder ne dela...

Napisal/-a thundercat Ne okt 05, 2003 10:42 am

clio 1.2 letnik 1993 56.000km....3. cilinder ne dela...kompresija je kot predpisana....zamenjane svečke, vsi kabli, kape....cilinder ne dela pod minimumom pri visokih obratih začne delat....

a kdo ve za kaj se gre???
Thundercat

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Re: Clio, 3. cilinder ne dela...

Napisal/-a AIRbrush Ne okt 05, 2003 11:04 am

thundercat je napisal/-a:clio 1.2 letnik 1993 56.000km....3. cilinder ne dela...kompresija je kot predpisana....zamenjane svečke, vsi kabli, kape....cilinder ne dela pod minimumom pri visokih obratih začne delat....

Mogoče ti je šla tesnilka glave motorja in je voda notr. A ti kej belo kadi zadaj?

Men se je to naredil namreč, ko sem mel Cliota.

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Ne okt 05, 2003 5:05 pm

Mislim, da bo treba kar glavo dol vzet in videt v čem je problem. Prej še edino preveri, če je z ventili vse ok. Edino me čudi, da kompresija štima :?
Slika

thundercat
Nov uporabnik

Re: Clio, 3. cilinder ne dela...

Napisal/-a thundercat Po okt 06, 2003 9:47 am

AIRbrush je napisal/-a:
thundercat je napisal/-a:clio 1.2 letnik 1993 56.000km....3. cilinder ne dela...kompresija je kot predpisana....zamenjane svečke, vsi kabli, kape....cilinder ne dela pod minimumom pri visokih obratih začne delat....

Mogoče ti je šla tesnilka glave motorja in je voda notr. A ti kej belo kadi zadaj?

Men se je to naredil namreč, ko sem mel Cliota.

kadi ne nič...avto drugače dela brezhibno...kupljen od strica prvega lastnika...tako da me problem preseneča....če ne bo rešljiv gre k mehaniku...stvar sem hotel samo prečekirat da ni stvar kje kjer je rešljiva...
Thundercat
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov