Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če okt 11, 2007 10:05 pm

ze drugi seriski avto k pogrne....smehi :lol:
Slika

Stole
Nov uporabnik

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a Stole Če okt 11, 2007 10:08 pm

ja glih verjamem da dela za 600 evrov,to naj druge plahtajo.

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Če okt 11, 2007 10:18 pm

Ja pa saj, če človek ne pozna subaruja mu ni težok odredit izrednega tehničnega- ogromna polica za pivo, odvratne rumenozlate alu feltne, globok zvok in cel kup plastičnih športnih dodatkov...po domače: rižota :twisted:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če okt 11, 2007 10:25 pm

po vseh blamažah ki so se dogajale ( rudnik itd.....) pač policisti sedaj opravljajo svoje delo tko kot ga morajo ( za nekatere narobe za nekater pravilno). no sedaj je vprašanje same strokovnosti teh istih policistov in tistih na tehničnih pregledih, gre pač za VELIKO napako teh istih ljudi kateri opravljajo te preglede kar nakazuje na dejstvo da nimajo pojma o civilnih športnih avtih

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Pe okt 12, 2007 1:49 am

Stole je napisal/-a:ja glih verjamem da dela za 600 evrov,to naj druge plahtajo.

€550? :lol:
ok malo off:
Vrjemi da ne blestijo plače tak ko si nekateri mislite.
Kolega policaj, zdaj gre počasi v pokoj, je kupil pred par leti novo BMW3. Sem ga vprašal, če ima tak lepo plačo da si je to kupil. Odgovor: ja lahko samo sanjaš.....ga nikol nebi imel če bi si s to s policijsko plačo hotel kupit.

Našparan denar je imel lepo naložen nevem več kje pa me ne zanima,... pač če bo že zanimalo koga,kak je potem do avta prišo.
Sej lahko ti maš kredita do penzija pa si zapufan, ni problema sploh s to plačo. Ampak zakaj bi, če gre drugače.

Ontopic....
ja so se spravli v akcijo smrkci, pa že zdaj delajo oslarije pa pošiljajo serijske športne avte na izredne. Hehe smeh, kaj naj druga rečem. In sramota. Cepci. :roll: :jao: Če je vse to res sploh.
Me res zanima, pa če se bo kje dalo videt in prebrat, kaj je bilo krivo za vse to.

LP
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe okt 12, 2007 5:44 am

Če je to res kar piše, je ena velika sramota za slovensko policijo.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
skuštran
Nov uporabnik

Kraj: Izlake

Napisal/-a skuštran Pe okt 12, 2007 6:37 am

Verjetno obstaja zapisnik izrednega tehničnega...ali je policjot kar na podlagi ustnega mnenja delavca na teh. pregledu napisal položnico? Če je tako, potem je za moje pojme odrejena kazen nična. Če je pa bil izdelan zapisnik, kot bi tudi moral biti, kazni ne bo problem izpodbijati z novim zapisnikov z drugega teh. pregleda, saj se enostavno primerjata oba zapisnika in se ugotovijo razlike...

Ampak to je le moje skromno mnenje...

lp

skuštran

Uporabniški avatar
acom
Novinec

Kraj: ljubljana

Slovenščina!

Napisal/-a acom Pe okt 12, 2007 6:38 am

Zelo pogosto uporabljana beseda, predvsem v debatah o odvzemu tablic... je neizpraven oz. izpraven.
Ta beseda v slovenščini NE obstaja. Namesto tega raje uporabljajte kakšno slovensko besedo kot npr. brezhiben, tehnično brezhiben, neoporečen... ali kaj podobnega, glede na pomen stavka, kjer je uporabljena.

Glede zgornje teme; kar piše v Novicah, Direktu ali pa v Svetu pokažejo je zelooo vprašljivo, tako da ne verjamem nič, dokler ni to tudi v kakšnem resnem mediju objavleno. Za začetek, bi lahko točno napisali kaj so mu v petek očitali.
Tine a greva v grapo? Ne k' gre d'ž.

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Re: Slovenščina!

Napisal/-a W_Golf Pe okt 12, 2007 8:10 am

acom je napisal/-a:Zelo pogosto uporabljana beseda, predvsem v debatah o odvzemu tablic... je neizpraven oz. izpraven.
Ta beseda v slovenščini NE obstaja. Namesto tega raje uporabljajte kakšno slovensko besedo kot npr. brezhiben, tehnično brezhiben, neoporečen... ali kaj podobnega, glede na pomen stavka, kjer je uporabljena.

Glede zgornje teme; kar piše v Novicah, Direktu ali pa v Svetu pokažejo je zelooo vprašljivo, tako da ne verjamem nič, dokler ni to tudi v kakšnem resnem mediju objavleno. Za začetek, bi lahko točno napisali kaj so mu v petek očitali.

Ti si pa pameten. Mislim da marsikatera beseda en obtaja poa jo tudi TI uporabljaš?
Mislim koga to sploh zanima??? Glavno je da vsi razumemo zakaj se gre!

Sm4jli
Novinec

Re: Slovenščina!

Napisal/-a Sm4jli Pe okt 12, 2007 8:15 am

acom je napisal/-a:Glede zgornje teme; kar piše v Novicah, Direktu ali pa v Svetu pokažejo je zelooo vprašljivo, tako da ne verjamem nič, dokler ni to tudi v kakšnem resnem mediju objavleno. Za začetek, bi lahko točno napisali kaj so mu v petek očitali.
Se strinjam. Ne moremo soditi po tem kar zgoraj navedeni časopisi napisali oz. oddaja poročala....je treba slišati, v tokratnem primeru, vse tri strani (voznika+policista+delavca na teh.preg.) in na podlagi dejstev odločati o krividi...nikogar ne moremo takoj obsoditi da je nesposoben itd..

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Pe okt 12, 2007 8:24 am

Saj ne vemo, zakaj je bil avto na prvem tehničnem pregledu ocenjen kot neustrezen. Mogoče je pa res bil, pa ga je Žagar čez vikend dal popravit, v ponedeljek pa je bilo potem na ponovnem tehničnem pregledu vse OK.

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Napisal/-a dskrab Pe okt 12, 2007 10:22 am

Meni se zdi, da so ga pohopsal zaradi felten, ker vem, da je nedolgo nazaj dal druge gor. Možno, da jih je potem čez noč zamenjal.
Sej nimaš kej! Tko je pa nč drugač!

It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE !

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Pe okt 12, 2007 10:33 am

J. ga če se gredo šerife se bomo šli pa še mi..
Nej pobere tablce, če kaj ne ustraza, avto domov spraviš na tehničnega in z OK papirji na policijo po tablce..
NA izrednega ko ti policaj reče, itak nisi dolžan peljat. Greš kamor in kadar teb paše..
On ti lahko samo tablce pobere, itak ti s tem naredi precej dela. Če ne drugega skačeš okoli ko zmešan..

Ze_ Pequeno
Nov uporabnik

Napisal/-a Ze_ Pequeno Pe okt 12, 2007 11:42 am

Pa saj ni policist ugotovil, da naj bi bilo vozilo tehnično brezhibno. Ker je policist posumil, da vozilo ni tehnično brezhibno je odredil izredni tehnični pregled.

Tisti, ji je opravil pregled je nato odgovoren za to ali je vozilo tehnično brezhibno ali ne. In tehnični preglednik je lahko v tem primeru brcnil v temo. Težko verjamem.

Je pa dejstvo še nekje. Latnik vozila, kateremu so bile odvzete registrske tablice mora vozilo spraviti v tehnično brezhibno stanje, nakar se lastniku vrnejo tablice. Kolikor je meni znano, so vozniku dotične Impreze odvzeli tablice v petek, nakar je imel časa do ponedeljka da je odpravil napake na vozilu, nato je odšel na tehnični pregled in glej ga zlomka vozilo je tehnično brezhibno. Saj mora biti, če želi dobiti tablice nazaj, nikjer pa ne piše kaj vse je moral spremeniti, popraviti, odpraviti, oziroma, zakaj so mu sploh odvzeli tablice.

Poleg tega pa omenjeni voznik-lastnik ni ravno zgled ostalim voznikom, kot v članku omenjajo.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Pe okt 12, 2007 11:51 am

Ja ampak ne rabiš 2krat ke hodt..
Greš samo enkrat (kot on v ponedeljek) z avtom ki je "porihtan" v nulo..
Policaj ti lahko vzame tablce in s tem poskrbi da morš na izrednega. Ne rabiš pa it v njegovem spremstvu, nima zakonske podlage..

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Napisal/-a mega_ne Pe okt 12, 2007 11:59 am

CupraR je napisal/-a:Ja ampak ne rabiš 2krat ke hodt..

potem tut morebitne kazni ne dobiš?

ker jaz sem pač šel takoj s policaji in potem sem zjutraj prišel zamenjat žarnice in še enkrat na TP in potem po tablice. torej sem bil nekje od polnoči do 9ih zjutraj brez tablic, pa še nekoga sem rabu da me je okol furu...

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Pe okt 12, 2007 12:00 pm

Saj res ne rabiš 2x hodit...mene so pred parimi leti peljali na izrednega tehničnega zaradi 17 col na calibri...že med potjo sem poklical kolega, kateri je skočil k meni domov po druga kolesa in mi jih pripeljal na tehničnega...takoj po padcu sem kolesa zamenjal kar tam na parkirišču, policaj pa mi je med tem pisal položnico...a glej ga frajera -> tablic mi ni hotel dati na licu mesta, ampak sem moral po nje na policijsko postajo :P

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Napisal/-a mega_ne Pe okt 12, 2007 12:02 pm

Kovcek je napisal/-a:a glej ga frajera -> tablic mi ni hotel dati na licu mesta, ampak sem moral po nje na policijsko postajo :P

ja mora biti uradno, ane :? :roll:
:lol:

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Pe okt 12, 2007 12:05 pm

mega_ne je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:Ja ampak ne rabiš 2krat ke hodt..

potem tut morebitne kazni ne dobiš?

ker jaz sem pač šel takoj s policaji in potem sem zjutraj prišel zamenjat žarnice in še enkrat na TP in potem po tablice. torej sem bil nekje od polnoči do 9ih zjutraj brez tablic, pa še nekoga sem rabu da me je okol furu...

Odvsin kaj ti fali, če so problem sam ene feltne s eda hitr poštimat :D

Jst vem, da če mi vzame tablce in da ne bi mel vse poštimano,samo zaklenem in ne grem nikamor..
Velik jim sam tablce poberejo in jih ne vozjo na izrednega. J. ga tut mi imamo pravice.. Tako kot ne rabiš prtlažnika policaju kazat..

Uporabniški avatar
Skeleton
Nov uporabnik

Napisal/-a Skeleton Pe okt 12, 2007 1:11 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:
myster je napisal/-a:
jay je napisal/-a:
Lumpy_ je napisal/-a:Zato pa so se začeli udeleževat ilegalk pri Rutaru v lj :lol: :twisted: da še potegnejo kaj poučnega s tega.

ja za športne filtre so se že naučili pred kratkim. Rdeči je, malo kroma ima pa v škatli ni. :D

:woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :har :har :har :bow :bow :wiihuu :wiihuu

haha...so pa hitre pameti

ti kiflci nimajo kaj druga počet pa tako najhitrej dobijo denar! j***m jim mater!

Ti pa mal čuvej na besede, ko nimaš pojma kaj govoriš!!!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov