Iscemo en kombi za videospot skupine Backstage. Video bo predvajan na vseh Slo. televizijah. Rabili bi kaksen odbit kombi z duso, zato pozivam vse ki vas zanima, da posljete svoje slike sem ali posljete privatno sporocilo. Vsi stroski bodo povrnjeni.
jaz vam lahko posodm 5 kombijev od delovcev ,vsi so umazani do konca not,hehe ko da so se prasici vozil ,za spot bo pravo cudo ,bo prav iztopu,btw a rabte tut kaksen bager al pa kamion
Moj hroscek je pred sluzbo parkiran, pa caka, da tasca neha fasado popravlat, da gre v garazo. Tele crke bodo pa krasile - moj novi avto, ki je narocen, a bo tu sele 01/04, ker se ga itak caka 2 mesca, pol je pa vseen, ce pocakam letnik:
menjekul je napisal/-a:luškano kr fajn zgleda. upam,da bo kakšna lepa barva pa ne ga nič šlatat (mislim,ne nič tuninga kakršnegakoli že delat,je taka najlepš )
My kind of man. Skoda k nis baba, bi te ozenu! Ce bom - pogojno - ga bom samo spustu (Steinmetz), pa par diskretnih stvari notr postimu. Sploh kaksen stevcek vec pa kaka diskretna uporabna ledica pa muska. Tona muske, skrite seveda!