lexuss je napisal/-a:mene pa zanima kašn bencin se dons tanka u hrošče. učasih se je tanku osvinčen rdeče barve je zgledu. to sm še zvedu. ampak a se lohk tut neosvinčen bencin tanka?
sprašujem k bi ga kupu zdej me pa sam matra kero gorivo.
lexuss je napisal/-a:mene pa zanima kašn bencin se dons tanka u hrošče. učasih se je tanku osvinčen rdeče barve je zgledu. to sm še zvedu. ampak a se lohk tut neosvinčen bencin tanka?
Toyota boy je napisal/-a:lexuss je napisal/-a:mene pa zanima kašn bencin se dons tanka u hrošče. učasih se je tanku osvinčen rdeče barve je zgledu. to sm še zvedu. ampak a se lohk tut neosvinčen bencin tanka?
Tankaj 95 bencin in aditiv Ventil plus, ki ga dobiš na petrolu, drugje ne vem kako se imenuje. Drugač pa lahko tut 98 oktanskega.
Slide je napisal/-a:lexuss je napisal/-a:mene pa zanima kašn bencin se dons tanka u hrošče. učasih se je tanku osvinčen rdeče barve je zgledu. to sm še zvedu. ampak a se lohk tut neosvinčen bencin tanka?
Tankaš neosvinčenega in kupiš poleg dodatek ki nadomešča svinec in ščiti sedeže ventilov...majo na petrolu, saj je bilo ob ukinitvi osvinčenega goriva še veliko starejših avtomobilov po cestah, če se pa splača točit tisti dodatek zraven, pa sam presodi...
lexuss je napisal/-a:Toyota boy je napisal/-a:lexuss je napisal/-a:mene pa zanima kašn bencin se dons tanka u hrošče. učasih se je tanku osvinčen rdeče barve je zgledu. to sm še zvedu. ampak a se lohk tut neosvinčen bencin tanka?
Tankaj 95 bencin in aditiv Ventil plus, ki ga dobiš na petrolu, drugje ne vem kako se imenuje. Drugač pa lahko tut 98 oktanskega.
in če 98 oktanskega, pol pa ni treba aditiva al kako? ne vem men bi biu to strošk skos kupvt.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov