Debate, ki niso vezane na ostala področja...

SPEED
Nov uporabnik

Generalna za clio 1.8 16v

Napisal/-a SPEED Sr dec 25, 2002 3:43 am

Naslednje leto imam namen kupiti avto in sem razmišljal o cliotu 1.8 16V. Stvar pa je sledeča, mal sem se pozanimal o tem avtu in sem zvedu poleg tega, da stvarca pošteno grize tut to, da bom teško dobil kakega z dobro mašino. Sedaj pa me zanima kolk bi me pršla generalna na mašini. Pa še to kake so nekje realne cene za letnik 94-95.
Za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Re: Generalna za clio 1.8 16v

Napisal/-a monster_d Sr dec 25, 2002 2:31 pm

Enkrat se je pri nas na stajerskem prodajal 1.8 16V 135KM za kompletnimi spojlerji, spuscen lita palatisca, niskoprofilne dunlop gume, remus izpuh, notranjost pa oblecena v leder za 1.300.000SIT

Generalka pa ni poceni vsaj enih 50k

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

clio

Napisal/-a darkdog24 Ne okt 12, 2003 6:58 pm

Sam sem gledal 6 takih avtov ker sem imel namen ga kupit oziroma zamenjat z mojim cliotom ki je prav tako letnik 95 sam je 1.4 . Clio 1.8 16v je ful močen avto zato boš mel velike težave najt celega.S tem mislim predvsem na pleh pa tud na mašino.Takih avtov verjetno niso meli pari srednjih let ampak mlajši z težko nogo.Tk da ti svetujem da res preglej vsak mm avta in mašine če je še v enem kosu al pa bo čez en teden izdihnu.
Svoj avto js nism prodal prav zaradi tega razloga,avto je cel,nikoli zbit,max.ohranjen in je edini tak v Sloveniji.Je unikatna zadeva.Problem je samo preslaba mašina ampak študiram da bi dal not mašino od tega cliota ki ga ti iščeš.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Jesus Ne okt 12, 2003 7:07 pm

realna cena je nekje med 500 pa do 800tisoc, kolega je imel lepo ohranjenega williams barve letnik 95 al 96 z vso opremo se klimo je mel pa ga je ful dolg prodaju, nazadnje ga je prodal za 600jurjev pa se nove gume je mel gor, masina je bla res ok, tko da se tezko dobrga dobi, proda se ga pa tud tezko
klofuta ni nič drugega kot informacija iz prve roke
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov