Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So okt 27, 2007 6:31 pm

R 26 je napisal/-a:jeep ni zaribou k je dizl

Liskotova 5ka je tud dizl. In ne vem kaj se mi tuki prepiramo, ko je pa lisko samo hotel navadit jo da bi sla na vodo pa mu ni ratal :D
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So okt 27, 2007 8:07 pm

Oba sta dizla tko da o tem ni debate :D

Pa teme sploh nisem odprl kao zato ker je PETKA šla prek vode pa je crknila Jeep pa ne....
Ampak sam zanimal me je če to lahko škodi motorju ali ne. tist s petko in Jeepom sem samo omenu ker je vsakemu jasno da se na offroadih vozi tudi po vodi ( konkretno globoki) s terenci, med tem ko pa z osebnim avtom pa se po taki vodi vozim samo jaz :D . In še vedno trdim da pač ogretemu motorju globoka voda škodi..... sicer ne tko da bi razpadu kot keks..... al pa da bi crknu u dveh dneh..... ampak mu. Veste kak pravijo.... vsaka pokajena cigareta ti skrajša življenje za xx sekund..... pa so ljudje ki so stari prek 80 pa kadijo že 40 in več let..... na podoben način rečmo skrajšaš dobo motorju....vsakič ko ga potopiš v vodo.....

Pero: Tko ma pač petka narjen.... filter nad zajemom.... Jeep pa ma filter pred zajemom in potem cev speljano višje na turbino...

Aja pa še kot zanimivost..... en je napisu da se motorju ne pozna na temparaturi...Zmontiran mam termometer ki meri temp. v glavi motorja.... pred potopitvijo ma normalno 85-90 stopinj..... ki pridem prek luže je cajger na termometru na okoli 65-70 stopinj..... tok o tem kok se motorju ne pozna :) cel "prelaz" luže pa traja 15 sekund. Pa nisem nikjer reku da je glava poknila zarad tega... tist zakaj je poknila sem opisu v moji temi v sam svoj mojster..... drgač pa se sestavlja počas nazaj.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So okt 27, 2007 8:31 pm

Pomojem je samo pri prehodu oz. potopu v vodo 'šok' za motor. Potem pa normalo dela pod vodo. Lahko ga pa tut užgeš počakaš 2 minuti in greš z mrzlim v vodo. Ugibam pač.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

burgy_SI
Nov uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a burgy_SI Ne dec 16, 2007 11:58 pm

Pero je napisal/-a:
xardas212 je napisal/-a:mene pa neke zanima kak je s tem ko je bil avto ohlajen pa je bil potopljen motor ni laufo pač recimo poplava pa je bil avto kako urco pod vodo to me pa predvsem zanima ker sn na tej strani www.crashescars.com/de videl avte z vaser schaden pač da je bil avto pod vodo

odvisno koliko je bil pod vodo.

lahko je samo uničena notranjost ali pa je treba posušit motor + menjalnik, plus elektrika, plus....

Teško je reč na pamet, škode je pa lahko veliko

Kako je pa pri takem avtu, ki je bil poplavljen za airbagi? A lahko pride voda prav do vreč? Ker potem tega ne moreš ravno raztegnit pa posušit :? . Pa če se jih potem loti plesen?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], Kukec, mrtwelvetrees in 10 gostov