Debate, ki niso vezane na ostala področja...

ford boy
Novinec

Napisal/-a ford boy To dec 25, 2007 7:51 pm

pa jaz imam doma samorezne vijake, ki grejo v avtomobil pa lahko vzameš ven. zato ker so samo za kovino,...

jaz bom privijačil pa kaj bo bo.

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy To dec 25, 2007 8:19 pm

če pa sem si jaz v sobi hotel na omari ko mam ob strani naslonjena vrata ker jih nerabim (kot odlagalne poličke uporabljam) pa sem htel prlepit da nebo pošrek stalo pa so se odlepla po dveh dneh....pol pa da isti način tablco zgubim....ziher je ziher...če treba dol vzet pa prevrtaš pa je

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO To dec 25, 2007 9:43 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
MANDZO je napisal/-a:poj te pa policaj enkrat ustavi zaradi enega velikega prekrska in zahteva tablice...kako jih bos dol dobu??? :lol:

na hondi to ni težava, ker jo brez težave stran vtrgaš, ker je vse gnilo

ti že veš...HONDAŠ :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO To dec 25, 2007 9:45 pm

sonček je napisal/-a:
MANDZO je napisal/-a:poj te pa policaj enkrat ustavi zaradi enega velikega prekrska in zahteva tablice...kako jih bos dol dobu??? :lol:

Čaki mal a delaš to za sebe al za policaje, vendar, da to delaš za sebe, ker pol k ti okradejo tablice maš take probleme, da joj.

lp

No pa dj ene ekstremne odbijace gor na svoj avto pa ne it homologirat...bomo vidl kako bos hit letu na LPP,RTI k ti bojo kapsi zatezil...

Seveda da vse delaš zase, ampak mors tut poskrbet da je kapsom tut use kul...kapiš??
Isto kokr kle pr tablci...

Uporabniški avatar
Nicc0
Novinec

Napisal/-a Nicc0 To dec 25, 2007 9:49 pm

jebes ti kapse, ce mas veze :D nikoli nic mel homologo pa tut ne mislim :lol: :lol:

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO To dec 25, 2007 9:59 pm

Nicc0 je napisal/-a:jebes ti kapse, ce mas veze :D nikoli nic mel homologo pa tut ne mislim :lol: :lol:

...Norc,jst tut neb nc homologirov če bi meu veze :twisted:

Luky

Napisal/-a Luky To dec 25, 2007 10:46 pm

a sploh lahk maš čez tablco vijak? zadnič so enmu na tehničnem težil k je mel s vijaki pršraufano tablco...

Uporabniški avatar
l2eptile
Novinec

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a l2eptile To dec 25, 2007 10:53 pm

jst mam sprednjo pršravfano,pa mi niso kaj težili na tehničnem ;)

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Sr dec 26, 2007 12:23 am

Nicc0 je napisal/-a:jebes ti kapse, ce mas veze :D nikoli nic mel homologo pa tut ne mislim :lol: :lol:

To pa je velka razlika.
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Sr dec 26, 2007 5:37 pm

Js sem mel na prejšnem avtu prinetano gor, nete pa sem pobarval z belo barvo, tako da se jih na daleč sploh ni opazilo. Enkrat me pa je policaj vprašu, zakaj nimam tablice v okvirjih, pa sem mu rekel, da so mi jo že dvakrat ukradli in ne bi rad, da mi jo še tretjič :D Je rekel dobro pol, ampak po zakonu pa ne smejo biti poškodovane pa me je spustil naprej. Vredu poba.. :D :P
Na sedanjem pa bojo prilepljene z obojestranskim trakom - ne sicer tesa ampak vhb. Uporablamo ga na šihtu in ni šans da ti pri tem tablica dol pade. Gre pa dol pravtako z laksom ampak malo moraš skriviti tablico :?

@Polooo :tomidelej: :clapclap dobro si našel tole :lol:

lp

Uporabniški avatar
hitri005
Nov uporabnik

Kraj: dolenska

Napisal/-a hitri005 Sr dec 26, 2007 5:47 pm

men je tut zarad akustike v pritlažnki tresl tablce in sm zadevo kratkoročno rešu kr pol spomlad k bom daju gor na avto nove odbijače nism hotu lept...no pač pod okvirček sm dal kos tepiha tašnga kukr sm obleku wofer potem pa še pod tablico in ne vibrira več...kar je pa res da pa zadne čase ful kradejo tablce avto sm mel dva dni pa so mi jih že pokradl dol ;)
VW avto use ostalo so samo vozila

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GapsoN Sr dec 26, 2007 9:26 pm

Zanimivo, da ma LPP na vsaki tablci 8 netov... Glih zadnjič sem gledal en avtobus...
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], Kukec in 9 gostov