Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe okt 17, 2003 2:07 pm

tigrica je napisal/-a:ja da ti še jaz povem kaj so z mojim bratom naredili je zelo soliden voznik ustavili pa so ga na istem mestu kot tebe in ni bil pripet seveda 5 jurjev ampak potem ko mu brat pokaže izpit ga policist vpraša če sem jaz njegova sestra una deklica ki ima P206
in brat mu pove da je res da sem njegova sestra in tebi nič meni nič policaj bratu ne napiše položnice ampak samo reče pozdravi sestro

Tukaj ni nobenega problema. Prejsnjic si rekla da je bil kjut. No evo, si ze ozenjena cez 3 leta. :wink: Cool.
Zadnjič spremenil X-Hair, dne Pe okt 17, 2003 2:21 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch Pe okt 17, 2003 2:17 pm

:har :rofl :rofl :har
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Pe okt 17, 2003 2:19 pm

X-Hair je napisal/-a:
tigrica je napisal/-a:ja da ti še jaz povem kaj so z mojim bratom naredili je zelo soliden voznik ustavili pa so ga na istem mestu kot tebe in ni bil pripet seveda 5 jurjev ampak potem ko mu brat pokaže izpit ga policist vpraša če sem jaz njegova sestra una deklica ki ima P206
in brat mu pove da je res da sem njegova sestra in tebi nič meni nič policaj bratu ne napiše položnice ampak samo reče pozdravi sestro

Tukaj ni nobenega problema. Prejsnjic si rekla da je bil kjut. No evo, si ze ozenjena. :wink: Cool.

sory tako hitro pa to ne gre
lp tigrica

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe okt 17, 2003 2:22 pm

Sem porpavil. A sedaj bo v redi? 8)

Aja B nekaj ti morem povedat. Tisti tvoj AN je res svetovn SlikaVedno bolj me spravlja v smeh.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy Pe okt 17, 2003 2:28 pm

Tile policaji!! Mene so enkrat ustavili in to z ličkam. Pa pride do mene pa reče dokumente prosim, pa mu jaz dam, drug policaj pa si ogleduje avto. POl pa ta reče a je to vaš avto pa rečem ja normano pa reče aja nooo pol pa srečno vožnjo. Pa se obrneta pa reče en noo sva mislila da ste nekdo drug!! Tile policaji so za postrelt!!

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Pe okt 17, 2003 2:49 pm

hm TIGRICA, jst sem o teb to govoru... tko da... :? :?
:D
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Pe okt 17, 2003 5:52 pm

Jasmy je napisal/-a:Tile policaji!! Mene so enkrat ustavili in to z ličkam. Pa pride do mene pa reče dokumente prosim, pa mu jaz dam, drug policaj pa si ogleduje avto. POl pa ta reče a je to vaš avto pa rečem ja normano pa reče aja nooo pol pa srečno vožnjo. Pa se obrneta pa reče en noo sva mislila da ste nekdo drug!! Tile policaji so za postrelt!!

js sn smrkcom ze 3x spizdu z motorjem k (1x cist bajduej, so mi sele drugi povedal da so za mano sli pa sirene pa to, k js jih se opazu nisn - luci nism mel przgane, pa 110 sn se pelu v en breg ko je 40 omejitev, dvakrat pa bl hardcore, pa se registriranga nism mel :twisted: ), je pa fora da mam edini tak motor daaaauc naokol, barvo pa sploh redko, pol pa je blo eno sranje - kak sta oba smrkca skocla iz avta ko sta me vidla na motorju... :vc :rofl :har sam takrat ni nista vec nic mogla. :twisted:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica So okt 18, 2003 7:15 am

HUGO_BOSS je napisal/-a:hm TIGRICA, jst sem o teb to govoru... tko da... :? :?

:D

ja sem opazila
lp tigrica
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov