Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Valjo
Novinec

dodatn števc za pritisk turbine

Napisal/-a Valjo Ne okt 19, 2003 1:37 pm

rad bi v avto nabasu števc za pritisk turbine. zanima me če ma kdo kej izkušenj s tem, mogoče kdo ve kje v slo se da to kupt?

lp valjo

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tipo-mania Ne okt 19, 2003 5:26 pm

Kar se števcev tiče greš u A3M in pogledaš kaj majo na razpolago,če jih ni na zalogi obrneš katalog pri njih in ti jih naročijo in pol u roku parih tednov zadevco tut dobiš-fantje so cool 8) in ti bodo znal pomagat
DJ Jay

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Ne okt 19, 2003 6:14 pm

Zanimiva tema, to mene tudi zanima. Samo kak pa je pol to z montažo? Je zakomplicirano ali gre na izi?
Slika

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Need_Power Ne okt 19, 2003 10:34 pm

http://www.golfiv.at.tf/

pa greš na Tips & Tricks.......pa klikneš zadnji članek, kjer je opisana montaža za Golfa IV 1.8T.
Žal ni za S2 ali pa za TDI, ampak bo pa vsaj za orientacijo kako in kaj je treba naret.

Ajde

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Ne okt 19, 2003 11:06 pm

Jaz sem ga nabavil v A3M za 7 al 8k sit. Autostyle, bel z alu look obrobo in zeleno osvetlitvijo, men se dopade, upam da kaže tut dokaj dočno :)

Drugač pa montaža je pis of kejk. Zraven itak dobiš T člen in cevko (ki jo zabriš stran ker je prekratka, kupi raje silikonsko isti fi v trgovini kjer majo akvarije). Pol prerežeš v avtomobilu cevko za tlak bencina če se prav spomnim (čeprav še vedno ne vem kakšna je povezava s tlakom turbine :)) in daš vmes tisti T člen. Pol ti ostane samo še napeljava cevke v kabino in to da postaviš nekat števec.

Ravnaj se po tistih navodilih iz zgornjega linka pa nimaš kej falit. Jaz sem mel zadevo končano v pol ure, s tem da sem še po cevko moral vmes v trgovino :)

BTW...za ene 20, 25k sit dobiš turbo timer ki ma gor tudi števec za boost. Sicer digitalen ampak se čist kul da videt. Mislim da ma HKS te timerje z boost števcem.

Uporabniški avatar
LUDACRIST
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a LUDACRIST Po okt 20, 2003 10:05 am

POGLEJ V A3M TAM GA BOŠ ZIHER NAJDO. :wink:

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Re: dodatn števc za pritisk turbine

Napisal/-a Martin Po okt 20, 2003 12:25 pm

Valjo je napisal/-a:rad bi v avto nabasu števc za pritisk turbine. zanima me če ma kdo kej izkušenj s tem, mogoče kdo ve kje v slo se da to kupt?

lp valjo

Čemu to rabi ?
Kako se to koristi?
lp
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov