Debate, ki niso vezane na ostala področja...

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Sr mar 05, 2008 2:03 pm

Se strinjam, postalo je sranje v obe smeri. Pri nakupu ali prodaji.
Samo se je pa treba zavedat, da nekateri cenijo svoj avto. Pač je tako, vložiš vanj kar nekaj denarja in je razumljivo, da ga ne boš dal pod ceno. Ok, če res nujno rabiš denar in ni druge variante.
Zdaj prodajam:
http://www.avto.net/2004/osebna/zadetki_index.asp in se mi enostavno ne mudi. Cena je mogoče visoka, vendar na vloženo niti ne. Imamo pa vsi različne vzroke prodaje. Jaz sem si kupil Megana CC. In bi pač Cordobo rad prodal. Ni pa z njo nič narobe. Je brezhibna. Zato pa vztrajam pri ceni. Dosti pa je cvetk, ki bi najraje še, da jim daš še nevem kaj vse zraven in da njihova avta vzameš v račun za tako ceno, da te prime ... Takim pa je treba samo :/:o:/
Po moje se je treba najbolj paziti takih prodajalcev, ki imajo dosti nizko ceno oz. ti ceno spustijo pod neko normalo za določen avto. Enkrat, ko kupiš, se lahko samo po glavi tolčeš, če je kaj narobe.
Avto iz uvoza? Če bi ga šel sam gledat in da bi ga sam izbral, potem ja. Drugače ni šans. Poznam nekaj "uvoznikov". Cvetke, ni kaj. Dober biznis.

lp
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Sr mar 05, 2008 4:21 pm

Voith je napisal/-a:men je bolj tesko pri srcu ce morm avto prodt komu k se mi ne zdi primeren za lastnika mojega avta.

takim bi najrajs reku ej sori sam ti si pa ne zasluzs mojga avta pa tut ce mas kes..

sam je k*** ce rabs dinar :|

E se podpišem pod tole Xantia 2.0i 16v VSX folk kliče pa še za ime vozila ne ve kako bo pol šele vozil tole :?: :shock: za te Citroene s hidravliko rabiš potrplenje pol se pa dobro okoli voziš :D Saj rabim denar samo jim lepo povem, da pač to ne bo za njih pol bojo pa okol pisal kakšne j***a , da so tile Citroeni ko hidravliko zebeo :twisted:

Uporabniški avatar
pelinkovec
Nov uporabnik

Napisal/-a pelinkovec Če mar 06, 2008 3:18 pm

Ne vem, kako je z drugimi, meni je pri avtu, ki ga kupujem, glavno, da stvar deluje oz. da ti je jasno kaj štima in kajne. Če je avto star 10 let, potem najverjenteje vse ne štima, so kakšne manjše napake, poškodbe, to mora biti vsakemu jasno. Pač to moraš vzet v zakup, če kupuješ takšen avto, če ne, pa kupi novega.

Če vidim, da je avto in prodajalec (ja, avto in prodajalec) OK, vreden zaupanja, rajši dam še 100€ gor, ne pa da bi glihal. Zakaj - če je stvar v redu, ni razloga za zbijanje cene. Problem je v zadnjh letih, ko švercerji na veliko uvažajo slabe avte, jih malo poštimajo, tako, da je že težko najti soliden avto, ki nima prikritih napak. In nakupa takega avta me je najbolj strah. Vseeno ne gre za par 10 € ampak za par 1000€....

Pri prodaji avtov najbolj pogrešam neko mero odkritosti in poštenosti. Če je avto bil ruknjen, pa je nastradal samo blatnik, odbijač ipd... ne pa podvozje, mašina...povej, ne pa, da moraš avto prevohat do potankosti, bit pravi Sherlock Holmes, da kupiš soliden avto.

Včasih mam občutek, kot da je pri prodaji najbolj pomembno, za koliko boš nekoga nategnil :roll:

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Če mar 06, 2008 6:01 pm

nekdo je omenil, da imajo v avstriji to dobr poštiman in se noben ne upa prekrivat napake oz. vrtet kilometre.mi lahko kdo obrazloži, kako imajo poštimane te zadeve (na kratko) in kake so kazni
Lep pozdrav :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov