Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Zazko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Spojlerji in zima

Napisal/-a Zazko Če okt 24, 2002 6:39 pm

Ej fantje! A zdej pozim k je sneg pa to, a date spreden spojler dol? Pi*** jst mam auto tok nizk da me je ze kr strah zime! Pa me zanima a je bols da dam spredn spojler dol al ne?
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Re: Spojlerji in zima

Napisal/-a Sale Če okt 24, 2002 6:47 pm

Če maš to možnost da ga daš dol je ziher boljš da to narediš. Predvsem nikol ne veš kdaj se v kakšnem kupu snega skriva še kakšna skala za desert ;). Samo problem je če ga ne moreš dol vzet (ker je pokitan skupi z odbijačem). Upajmo, da bo v nižinah čim manj snega, v gorah pa FUUULL :D !!!

Ja zima je pras**a za avto :(. Jst bom svojga dal v garažo, pa samo pedenal in do pomladi nič vozu :D ;).
Slika Slika

Zazko
Novinec

Napisal/-a Zazko Če okt 24, 2002 7:24 pm

Ej pametna poteza! V garazo do pomladi, po zimi se pa z matkinim furat!!! :) :) :)
Drgac pa mam to moznost da ga dam dol. Ce je pa tko, pol ga bom pa dau dol ob prvem snegu! Kr ce ne, jim bom pomagu pluzt!! :) :) :)
Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Če okt 24, 2002 9:49 pm

hum...

men je tko al tko uspel vceri prov prasicje™ zataknt spredi, tko da mi je ene pol barve dol padl...tko da se ne sekiram prevec ce bo se mal snegca prslo na pot :)

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Pe okt 25, 2002 7:41 am

ce mas se ej unga traku od airbagov nalep na spojler (tm k ti je barva odpadla) - se +5 na uro....! :D
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Zazko
Novinec

Napisal/-a Zazko Pe okt 25, 2002 8:06 am

Moje sozalje!! Hi hi! :)
Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Re: Re: Spojlerji in zima

Napisal/-a Serđo™ Pe okt 25, 2002 11:22 am

dgrejtest pravi:
ce mas se ej unga traku od airbagov nalep na spojler (tm k ti je barva odpadla) - se +5 na uro....! :D

heheh, ma ne, k zdej je spet lazji za 0,45g, torej se mi je pospesek do 100 popravu za 0,0004 sekunde !!

pa se od prej mam postruzene prednje diske, ne vem vec tocno kok lazje...damn, se mal, pa bo tale kanta mela enih postenih 10,95 do 100, namesto tovarniških 11 :D

p.s.

ne morem lepit tistga selotejpa gor...k sm ga ze enkrat dal, da mi ne bi v avtopralnici potrgal farbe dol (k je bla sam razpoka)...k sm ga pa dol dal..je pa selotejp odtrgu vec, k bi pomoje avtopralnica :D)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov