COBO je napisal/-a:Yugo : to si pa lepo povedal. But still -> in mislis da bi bilo bolje da ne gremo v EU ? se bomo sami pozrli in razpordali vse in dobesedno IZGINILI.
mazda-mx3 je napisal/-a:waaa ej vi ste cisto zasli!:)
Hm hmmce je res v Italiji vse tako poceni, zakaj pol italijancki hodijo k nam kupovat špežo v Koper??
Niso več 80-a leta, ko smo navalili vsi na Trst.
In lepo prosim ne mi govorit da so v Italiji iste cene za stanovanja kot pri nas.
Stric zivi v centru milana in je "majckena" razlika v primerjavi z ljubjano glede stanovanja in stroskov.
Martin: zakaj pa bom tudi jaz najebu v EU?
PO moje bo prej kdo drug. Jaz imam voljo do dela..hehehe
mazda-mx3 je napisal/-a:Ja, ja, ja......najebali bomo 100 na uro, je res?
Vse bo ful slabse, cene se bodo dvignile, place znizale........
............
....
HEJ kdo vas pa sili bit v drzavnih firmah?
Vam je kdo prepovedal naredit fakulteto?
So ljudje ki med studijem tudi delajo....
V EU so ljudje ki nekaj pomenijo naredili vecino stvari sami. Tle pa je se zadnji kancek balkanske mentalitete v glavi Slovenca: Le zakaj bi se potrudil in malenkost vec delal?
Sej imamo socialo, pa drzavne sluzbe, pa mentaliteto jugoslovanca iz osemdesetih let, pa se sanja se nam ne kako bo, resnicno se nam ne sanja.
To govorim za tiste, ki so za in za une ki so proti.
Ma kaj blodite o avtih?
Novi avti bodo 10% drazji, stari avti 1 leto pa bodo 50% cenejsi.
Toyota celica Carlos Saintz letnik 93, ima v sloveniji ceno okoli 3.5mio sit, v Italiji dobis isti avto z dodatno opremo za 1,5 mio SIT.
Lancia delta stane tle 4 mio SIT, v Italiji pa 2 mio SIT
Skoraj vsi avti so v Italiji za polovico bolj poceni kot pri nas.
Pa se meje ne bo vec.
Glede avtov mislim da tle ni debate. V sloveniji so vsi rabljeni avti precenjeni in pod to se lahko tudi podpisem.
Zakaj imajo Italijani, Nemci, Francozi visje place?
Ker mogoce vec naredijo ali pa je njihovo delo bolj efektivno, a ni to logicno?
Ce slovenec in nemec delata isto delo in z isto kvaliteto, s tem, da nemec naredi to v polovici manj casa kot slovenec = nemec vec zasluzi.
Gola matematika.
Seveda pa je se vedno najbolj poceni jamrat, mater vam.
Jaz se bom pa poskusil potruditi in cimvec zasluzit, zase, za druzino, za otroke, med tednom, da bom mel vikende fraj.
Pa vi?
Pa vso sreco obema poloma, se vidimo v EU, tako smo se odlocili, ne?
Pa brez zamere:)
mazda-mx3 je napisal/-a:Zakaj imajo Italijani, Nemci, Francozi visje place?
Ker mogoce vec naredijo ali pa je njihovo delo bolj efektivno, a ni to logicno?
Ce slovenec in nemec delata isto delo in z isto kvaliteto, s tem, da nemec naredi to v polovici manj casa kot slovenec = nemec vec zasluzi.
Gola matematika.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov