kluni1 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Zaradi projektne naloge iščem podakte o znamkah avtomobilov, ki so jih izdelovali na Češkem oz. prej v Češkoslovaški. Poznam Škode in Tatre, verjetno pa to nista edini znamki.
Hvala za pomoč
Joie de vivre! je napisal/-a: Kluni1, gotovo si še zelo mlečen, pa vseeno, zakaj se sploh lotiš pisanja seminarske, če ne znaš niti googla uporabljati?
Na spletu imaš polno nekih katalogov in vse informacije bi našel v toliko časa, kolikor si se zamudil za tale post...
kluni1 je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a: Kluni1, gotovo si še zelo mlečen, pa vseeno, zakaj se sploh lotiš pisanja seminarske, če ne znaš niti googla uporabljati?
Na spletu imaš polno nekih katalogov in vse informacije bi našel v toliko časa, kolikor si se zamudil za tale post...
Vem, da s tem smetim, pa vendar ne morem ostati brezbrižen ob neutemeljeni oceni nekoga, ki me brez resnih argumentov označi za mlečnega.
Je kdo rekel, da ga ne znam? Seveda sem se z pomočjo googla sprehodil po spletu. A splet je medij, ki ga lahko oblikuje kdor koli in zato na njem najdeš sicer ogromno informcij, ki pa niso nujno resnične. In če se na določeno tematiko ne spoznaš, si kaj hitro lahko žrtev "globalne inteligence".
Avtomobili niso moje močno področje, zato raje poiščem nasvete tistih, ki se na avtomobilizem spoznajo. Več glav več ve. Poleg tega se v pogovoru in izmenjavi mnenj skriva ogromna moč informacij - veliko večja kot v mrtvi črki na nekem serverju.
Priznam pa, da nisem nikoli do sedaj zasledil, da lahko seminarsko pišeš samo, če znaš uporabljati google. (To namreč sledi iz tvojega posta.) Sicer je že minilo nekaj let, kar sem hodil v šolo kot učenec, tega pogoja nisem zasledil niti takrat niti sedaj, ko sem v šoli kot učitelj.
Pa še to. Če bi bil mlečen, bi ravno z googlanjem poiskal podatke o tej temi. To namreč počne večina današnja mladina, ko se loti pisanja seminarske. Najlažje je pisati seminarsko po metodi "copy-paste". Vse premalo je tistih, ki pobrskajo po kakšni knjigi, reviji ali pa povprašajo ljudi, ki se na obravnavano tematiko spoznajo. (In tu se na avtomobile spoznate.)
LP
samo mesarec je napisal/-a:Voith, to je dokaz, da nobena šola ne naredi kulturnega človeka, če ti to ni prirojeno in de viveru to sigurno ni. Kajti tudi mene se je sposodil in še nekaj drugih, Morda pa je vivere že zelo star in so vsi mlečni zanj, kar ni izključeno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov