Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Klemen25
Nov uporabnik

R 19 kadi dim, ki smrdi po olju

Napisal/-a Klemen25 So okt 25, 2003 9:02 pm

Imam r 19, l 94. Opazil sem, da mi kadi belo, dim pa smrdi po olju. Kaj bi bilo narobe? Avto ima 120k km. Bi rešil težavo z menjavo batnih obročkov in teflonov?
Koliko bi bila cena za tak poseg (material+delo) pri domačem mehaniku?

Hvala za odgovore

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 So okt 25, 2003 10:04 pm

Zdej odvisn kako to mislš da ti kadi belo! Pozimi itak vsak avto kadi belo in to je normalno! Če ti avto kadi belo tut k je ozuni toplo bi znala bit pa kriza! To ponavad pomeni da ti voda hod v cilindre, se zarad temperature spreminja v paro in vn čez avspuh! Si pogledu če ti žre vodo? Znala bi bit skrivlena al pa počena glava motorja, renaulti znajo spustit tut pri cilindrskih pušah...
Glede cene pa ne morš nč vedt dokler ne odpreš in čist točno določiš kaj je narobe!
Če je sm glava za zrihtat pridš čez za okol 30000...
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso So okt 25, 2003 10:35 pm

Pozdravljen!
Mam sam tud R19 1.8 l.93.Avto naj bi mel 133000 ampak so bli zbiti km.Men sicer ne kadi sam mi pa kr lepo količino olja popije tak da so tefloni baje pa tud batni bi znali bit.Pri pri teh km ko naj bi jih mel tvoj avto ne bi smel kadit edin če so zditi tak ko pri mojem.Zdaj če boš teflone in morda se batne menjal te lahko kr fajn po denarnici vdari okoli 50000 tak so meni rekli.Najbolše ti bo pa tak kaki mehanik znal povedat. LP
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov