|T|E|O| je napisal/-a:Mi je žal zate..meni pa Stilo uredu dela (morem potrkat 3x), ok, ima komej 17k km, samo do zdej ni blo še nč narobe, edino u sprednje luči je udrla vlaga samo so jih zamenjali ker spada pod reklamacijo. Star je pa leto in pol.
Tipo-mania je napisal/-a:OK ti aš mogoče nesrečo s FIATOM-jest naprimer vozm skor 8 let starga TIPO-ta in to brez težav-pustu me je na cesti samo enkrat in to zato ker sm ignoreru lučko za bencin in kolega je postal žejen in ni hotu naprej-sm dotankal bencin in gremo dalje,sam tko mislm da j z vsemi avtomobili ne sam s FIATI-se bodo najdl tut lastniki Mercedezov pa Fordov in podobnih znamk in bodo spluval-so tut čez Yugote pluval-ampak če bi bli tok zanič se danes nebi noben več na cesti pojavu tko jih je pa še kr neki-res si verjetno naletel na slabo robo al ti pa ta avto ni usojen-lep dan ti želim
Bor je napisal/-a:...do zdej razen rednih servisel ni slo nc druga kot pa zadnja roka luft dobila...
Nellix je napisal/-a:- vsak teden sem popravljal zadnje luči. So se kontakti krivili ko puter. Še danes se smejem, ko vozim za kakšnim Puntotom in mu utripa stop luč namesto žmigavc.![]()
-
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov