hondafan je napisal/-a:Torej katero čistilo je najbolj učinkovito, da očisti umazanijo na platiščih?
lp
monster_d je napisal/-a:Huh, zadeva je taka v usaki avtopralnici majo neko snov za felge odmascevat!
Ful neka toksicna zadeva mesa se z vodo v razmerju 1:10!
Kak se temu rece nevem! Sem pa ko sem se delal pluno en liter tega, stvar je tahuda u ibr!
na mokra platisca pospricaj snov, pustis delovati 5minut pol pa speres z vapom... ucasih je tudi umazanija izpred par let dol sla![]()
![]()
![]()
!
Za gumo pa gres v stacuno se dobi nek spraj okol 800semizdi da kost pa lepo zadevo namazes in se sveti ko pr norcih!
hondafan je napisal/-a:Torej katero čistilo je najbolj učinkovito, da očisti umazanijo na platiščih?
lp
andrej777 je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Huh, zadeva je taka v usaki avtopralnici majo neko snov za felge odmascevat!
Ful neka toksicna zadeva mesa se z vodo v razmerju 1:10!
Kak se temu rece nevem! Sem pa ko sem se delal pluno en liter tega, stvar je tahuda u ibr!
na mokra platisca pospricaj snov, pustis delovati 5minut pol pa speres z vapom... ucasih je tudi umazanija izpred par let dol sla![]()
![]()
![]()
!
Za gumo pa gres v stacuno se dobi nek spraj okol 800semizdi da kost pa lepo zadevo namazes in se sveti ko pr norcih!
Ja to mamo mi doma 30l kanto. Zdej je že bol prazna. To je čistilo za strojno čiščenje. Naliješ kr v kerhar pa dela ko hudič. samo nimamo nobene nalepke gor tako da ne vem imena.
Sem pa enkrat s tem pucal litke od avta. Sem da v špicenco pa zmešal 1:5 pa je že od samo ga curka špicence dol šlo uno črno od bremz. Res zakon.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov