Dans ponoč so mi vloml v avto. Zjutraj ob 7-ih pridem dol, vidim lepo odprta vrata in zadnja stranska šipa odprta navzven (Punto II). Takoj jasn zakaj se gre, pogledam not...vse na mestu, edin vse mi je posvinjal. Drugih stvari se ni dotaknil, tako da je gledal samo za akustiko (vzadih je bil podrt sedež, kjer je "Janezek" verjetno iskal woofer in amp). Prejšen večer sem hvalabogu vzel vn ploščico (sej mam zavarovan, sam vseen, ni glih fajn). Torej reku bi, da se naj tatovi zglejujejo po njem (sej vem, da se butast sliš, a tako je

). Na zadnji stranski šipi mi je samo razbil plastični pokrovček mehanizma za odpiranje šip (steklo nepoškodovano) in si lepo odprl vrata. Dans sem šel na servis in skupaj stroški znašajo natanko SIT 395,00. Tako, da je to bil eden najcenejših vlomov. Trk, trk, trk! No prejle sem pa zvedu, da nekdo iz ulice naprej, s svojim Puntotom ni mel iste sreče, razbil mu je šipo, kaj je pokradu pa še ne vem. Pa kva je zdej to, a se sam na Puntote spravljajo, al kaj? Policijo sem samo obvestil o dogodku nisem pa zahteval kazenske ovadbe. Naj se vam to ne zgodi, če pa že pa čim manjkrat
LP Tilen