Debate, ki niso vezane na ostala področja...

G-4S

Odtisi vrat v plehu :(((

Napisal/-a G-4S Sr mar 17, 2004 12:49 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.
Zadnjič spremenil G-4S, dne Sr mar 17, 2004 12:55 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr mar 17, 2004 12:53 pm

Jst ma za te zadeve 1cm debelo in 6 cm naširoko gumijast trak okol avta, ki je prišraufan na avto. Tut če otrok na hitr odpre vrata zadanejo v drug avto z gumo, ki je dost prožna, da ne nardi luknje.
Samo tud pazm, da tamau lih ne butne vrat, pa sam tudi vedno pazim - ampak od drugih se mi pa poznajo špure na tej gumi - ker drugi butajo v moj avto.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr mar 17, 2004 12:58 pm

samo res bi neke take prodajalske poteze morale začet delat, da bojo še malo na to začeli mislit proizvajalci

mislim pa, da vem kdaj bojo proizvajalci pazit na to: KO BO NEKDO BUTNIL DIREKTORJU V VRATA DO PLEHA, PREJ BUDALO ITAQ NE OPAZI, ker se ne spozna ama baš 0 na avte
Slika

Uporabniški avatar
Clioo
Nov uporabnik

Napisal/-a Clioo Sr mar 17, 2004 4:02 pm

Kaj mogoče kdo ve kako bi se dalo te jamice popravit oz če se res da iz notranje strani ven zgladit brez da bi počil lak?

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr mar 17, 2004 6:14 pm

Samo če bi mel vsi avti čist uno tanko gumo na robu vrat bi blo takoj bolš. če bi fino zamahnu bi bla vsen jamca. Samo če bi pa samo naslonu al pa mal ruknu pa nebi naredu risa. :roll: :roll:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
tiga
Nov uporabnik

Napisal/-a tiga Sr mar 17, 2004 7:40 pm

Ma ni problem tok u fedrih u vratih, kot u glavah ljudi ki izstopajo iz avta.
Jst zmeri pazim.

Se mi je pa zgodlo, da je ena bajsasta dama pred mojimi ocmi popolnoma brez
obcutka odprla vrata direkt u vrata mojga avta, pol jih pa se ene trikrat z
ritjo porinla ko je ven lezla. Seveda sem pop.izdu :g: , in najprej me niti ni
resno jemala, no pol pa se je zacela opravicevat, ces da NI OPAZLA!?!

Jest res ne vem, kako je kdo lahko tolk debila, da ga boli k. kaj pocne po tujem
avtu. Jst se svojo bejbo nahrulm, ce nardi kej tacga.

Uporabniški avatar
tiga
Nov uporabnik

Napisal/-a tiga Sr mar 17, 2004 7:41 pm

Clioo je napisal/-a:Kaj mogoče kdo ve kako bi se dalo te jamice popravit oz če se res da iz notranje strani ven zgladit brez da bi počil lak?

Ja, pomoje je podoben prime kot pri tistih od toce. Vem da nekje bliz trzina
en popravla pleh od toce poskodovan. Bi bilo treba vprasat.

Uporabniški avatar
Tomi-x
Novinec

Napisal/-a Tomi-x Sr mar 17, 2004 8:44 pm

tiga je napisal/-a:
Clioo je napisal/-a:Kaj mogoče kdo ve kako bi se dalo te jamice popravit oz če se res da iz notranje strani ven zgladit brez da bi počil lak?

Ja, pomoje je podoben prime kot pri tistih od toce. Vem da nekje bliz trzina
en popravla pleh od toce poskodovan. Bi bilo treba vprasat.

Po moje to delajo z vakumom in se pr tem lak nc ne poskoduje. Al se motm? :wink: :wink: :wink:
Slika
Noch ein VW fahrer!

Uporabniški avatar
oskar
Nov uporabnik

Kraj: jesenice

Napisal/-a oskar Sr mar 17, 2004 8:56 pm

jaz sem tako zadevo dal popravi pred 2.tednoma in to odlično in poceni.Imel sem en za palec velik odtis na vratih in enega bolj ostrega na drugih vratih in avto nov star komaj mesec dni,da bi se zjokal ,pol mi je pa kolega povedal da to poravijo na Pežo servisu na Jesenicah pa sem peljal tja popravil mi je oba odtisa in še enga je našel na strehi .delal je pol ure in plačal sem 4000 sit.tud vidiš ne kje je bilo.
Postopek je pa tak da z lepilom iz pištole nalepi nek čep na vdrtino in potegne ven in to dela tolk časa da je popolnoma ravno
PRIPOROČAM :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr mar 17, 2004 9:02 pm

G-4 za predcednika :D
Lepo povedu, se v celoti strinjam!

Sicr pa matr da ti ker butne vrata z vrati!
Men so z vratami butnali spreden blatnik, pa sem ze klel, kje se je zgodloin kdaj tocno nikol zvedel, krivca tut ne!
No pol na `sreco` sem tist blatnik rukno in sem pol celega menju :D
ZAenkrat je mir, Letvic na vratih nimam od barvanja avta, ker avto res zgleda leps brez, sam sem ze razmisljal da bom nazaj dal jih tAk kot je blo, ker se mi zdi res neugodno da pride do avta in :shock:
Kdo mi je vrata zjebo...
LP

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jonas Sr mar 17, 2004 9:20 pm

oskar je napisal/-a:jaz sem tako zadevo dal popravi pred 2.tednoma in to odlično in poceni.Imel sem en za palec velik odtis na vratih in enega bolj ostrega na drugih vratih in avto nov star komaj mesec dni,da bi se zjokal ,pol mi je pa kolega povedal da to poravijo na Pežo servisu na Jesenicah pa sem peljal tja popravil mi je oba odtisa in še enga je našel na strehi .delal je pol ure in plačal sem 4000 sit.tud vidiš ne kje je bilo.
Postopek je pa tak da z lepilom iz pištole nalepi nek čep na vdrtino in potegne ven in to dela tolk časa da je popolnoma ravno
PRIPOROČAM :lol: :lol: :lol: :lol:

Hm a mogoce ves ce to tud kje v Lj delajo? Jz mam tud par lukn za popravt, ce ne druge sm tud v Jesenice prpravlen iti, sam glede na to da je peugeot servis.....a lahko tud avto druge znamke ke prpeles popravt?

LP
Slika

Uporabniški avatar
oskar
Nov uporabnik

Kraj: jesenice

Napisal/-a oskar Sr mar 17, 2004 9:25 pm

No jaz sem tja peljal Ibizo ,prav gotovo pa imajo podobne zadeve tudi drugje po servisih in ne samo po pežojevih,jaz sem pač šel na jesenice ker sem tam doma,sem se pa moral naročit ,ker tisti dan ni imel mehanik časa (ČAKAL SAMO EN DAN)

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Napisal/-a Jonas Sr mar 17, 2004 9:33 pm

Majo ze ja, sam noben ni prpravlen za 4k moje lukne popravlat :oops:
Slika

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Sr mar 17, 2004 9:41 pm

Jaz sem tud alergičen na folk, ki nič ne pazi, ko vrata odpira na parkingu. :evil: Imam zarad tega tud eno vdolbino na boku in a kdo ve, kje bi se dal to zrihtat ugodno v LJ ali okolici? Če ne bo treba res it na Jesenice.
Zadnjič spremenil Polo78, dne Sr mar 17, 2004 10:57 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Dr_S
Novinec

Napisal/-a Dr_S Sr mar 17, 2004 10:33 pm

V Dragomlju ti zrihta model! Vakumsko, brez ličanja!

Pejt ke pa se zmen! Je pa ob glavni cesti, če greš iz Lj proti Domžalam!

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Sr mar 17, 2004 10:56 pm

Kako se pa imenuje ta model oz. njegova ličarska delavnica, firma ali whatever?
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Če mar 18, 2004 10:04 am

Jst sm svoje vdolbine zrihtal pri Hacinu.
Priporočam.
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Napisal/-a Jonas Če mar 18, 2004 12:31 pm

Polo78 je napisal/-a:Kako se pa imenuje ta model oz. njegova ličarska delavnica, firma ali whatever?

Uglavnm, jz sm biu dons pr temu modelu v ... ma sej nevem vec kako se tist kraj imenuje :oops:, pogledu si je te moje lukne in tko je zdej. Uzad mam dost velko in tist ne more vakuumsko popravt ker je se rob zjeb** ampak majo tud avtolicarstvo in kleparstvo in mi bo tist popravu - za vse skp z delom ki ga je kr dost ker mi more se zadno sipo dat vn, mi bo racunu 15k, tiste lukne od parkinga mi bo pa zastonj naredu, kot bonus zravn :lol: Je pa ta model cist ob cesti mal od domzal naprej...sej nemors falit, zdi se mi pa dost uredu pa posten, se nadomestni avto mi bo zrihtu, svojga bom pa popoldne dubu nazaj, tko da...lahko se ke zapeles pogledat pa pozanimat ce se ti da.
Slika

Sedicivalvole
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Sedicivalvole Če mar 18, 2004 3:50 pm

Pol je to ta, ki je v smeri proti Domžalam ob cesti, za Dragomljem? Popravlja menda take zadeve... :roll:
Slika

Uporabniški avatar
FoxyLady
Novinec

Napisal/-a FoxyLady Če mar 18, 2004 3:57 pm

Daco je napisal/-a:Jst sm svoje vdolbine zrihtal pri Hacinu.
Priporočam.

Jest tud. Ga zelo zelo priporočam !!! Pocen pa še ful dobr naredi. Jest ga dam k njemu tudi polirat, enkrat na leto.
Jest sm imela eno zlo veliko udolbino ... cca 10 cm premera in mi je odlično porihtal, tud mal se ne pozna da je bla kdaj tm luknja. Pa tud en manjši door ding mi je že zrihtu.

Drugač... tole z vrati... tile door ding's ... to je moja nočna mora. To pa tolk sovražim. Jest če vidim koga da to naredi... ne men... komu drugmu, grem tja in mu lepo povem, da ne bi bilo slabo če bi mal pazil ali pazila.
Samo ne moreš verjet, kolk folka nima nobenga občutka... niti za svoje avtomobile, kaj šele za druge.
Če pa bi vidla ta je to men en naredu.... hmmmm ne vem no... bi me mogli kr fajn držat. :wink: :wink:
It's nice to be important, but it's more important to be nice !!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov