Napisal/-a nightrider31 Če mar 18, 2004 5:07 am
Avtor: boj
Datum: 16-03-04 10:02
Vidis, pa si se pokazal, NSX. Sam pravis, da so tudi med vami norci. Saj jih ni treba vec, kot pa eden. Kaj ce bo ravno ta nasel tebe na cesti. Ali ga bos se zagovarjal, njega in vase ilegalne (saj ta naziv vse pove) dirke. Bog ne daj, da bos ob tem se poskodovan. Zagotovo bos od njega zahteval vse stroske, ki si jih imel, neglede na tvoje dosedanje zagovarjanje takega pocetja. Vidis, nekateri pa poleg sebe vozimo v avtu se otroke. Dobro ves, ali pa tudi ne, da so le ti ogrozeni del populacije, saj niso skoncentrirani na dogajanje v prometu in v tem smislu tudi nepripravljeni na razne nepredvidene situacije. Ze malo ostrejse zaviranje lahko povzroci poskodbe. Brez skrbi, pri meni so vsi varno pripeti v svojih sedezih, pa mislis, da je povsod tako. Kar predstavljam si, kaj se lahko zgodi otroku, ki sedi na prednjem sedezu, da tudi to se najde. Kako bos razmisljal, ce bos kateremu kaj naredil. Se bos kaj kesal, najbrz ne. Saj ti si vendar odlicen voznik, imas odlicno vzdrzevan avto, to pa pomeni, da z njim lahko peljes hitreje od drugih, tudi izsilis kaksnega drugega. Da, vse to se lahko zgodi. Pa recimo, da si ti zgleden voznik (kar sam tezko verjamem, saj se taksni tega ne udelezujejo, ampak gredo cez mejo na urejeno in za te namene pripravljeno progo), pa te "posili" taksen ilegalec, za katere sam pravis, da med vami so. Zgodi se lahko samo dvoje. Ali bodo sle skozi usta kletvice, ali pa bos se ti tekmoval z njim. V vsakem primeru pa imamo na cesti nevarno situacijo, ko zaradi vdeh lahko trpi nekdo tretji, seveda nedolzen. Pa se vprasajmo zakaj. Samo zato, ker se nekateri v zivljenju ne znajo - ber ne morejo dokazati drugace, kot da se skrijejo za oklep avta, ki jim da lazen obcutek velicine. V zivljenju pa so prave reve. To mislim da velja kar za vse vas ilegalce - mi smo pa ogrozeni.
Pa se nekaj. Strinjam se z Ozvy - e, ki pravi da potem vsi pokrivamo stroske nekaterih norcev. Na mojo veliko zalost.
Upam, da te kdaj sreca pamet, saj, kot pravis, si porocen. Ne vem sicer, kako gledas na to, a po mojem mnenju bi se lahko malo zamislil. Ali te bo se soproga spremljala, ko bos polomljen, ali bog ne daj invalid. Za to imas kar velike moznosti. Premisli. Ves koliko zakonov je slo po vodi, ko se je enemu od partnerjev zalomilo ali pri zdravlju ali karieri. Pomisli in premisli. Pa ti mogoce kane. Jaz bom vesel, ko bo ena nevarnost manj na cesti, saj to nakoncu koncev si. Pa ceprav po tvojem mnenju vozis idealno. Opazuj svojo voznjo in sebe, pa bos razumel.
Lp
da vam ne bo treba klikati