Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Spasky
Novinec

Norci na cestah!!

Napisal/-a Spasky Če mar 18, 2004 2:41 am

Mau si preberte kako komentirajo dragarje :roll: :?
Če je pa že blo se pa opravičujem!

http://med.over.net/phorum/read.php?f=99&i=3160&t=2956
Mitsubishi outlander
Mini Cooper S
Suzuki LTR
Ducati Diavel

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride Če mar 18, 2004 4:56 am

Hehehe...
Ampak ene so pa dobre. :lol:
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Če mar 18, 2004 5:07 am

Avtor: boj
Datum: 16-03-04 10:02

Vidis, pa si se pokazal, NSX. Sam pravis, da so tudi med vami norci. Saj jih ni treba vec, kot pa eden. Kaj ce bo ravno ta nasel tebe na cesti. Ali ga bos se zagovarjal, njega in vase ilegalne (saj ta naziv vse pove) dirke. Bog ne daj, da bos ob tem se poskodovan. Zagotovo bos od njega zahteval vse stroske, ki si jih imel, neglede na tvoje dosedanje zagovarjanje takega pocetja. Vidis, nekateri pa poleg sebe vozimo v avtu se otroke. Dobro ves, ali pa tudi ne, da so le ti ogrozeni del populacije, saj niso skoncentrirani na dogajanje v prometu in v tem smislu tudi nepripravljeni na razne nepredvidene situacije. Ze malo ostrejse zaviranje lahko povzroci poskodbe. Brez skrbi, pri meni so vsi varno pripeti v svojih sedezih, pa mislis, da je povsod tako. Kar predstavljam si, kaj se lahko zgodi otroku, ki sedi na prednjem sedezu, da tudi to se najde. Kako bos razmisljal, ce bos kateremu kaj naredil. Se bos kaj kesal, najbrz ne. Saj ti si vendar odlicen voznik, imas odlicno vzdrzevan avto, to pa pomeni, da z njim lahko peljes hitreje od drugih, tudi izsilis kaksnega drugega. Da, vse to se lahko zgodi. Pa recimo, da si ti zgleden voznik (kar sam tezko verjamem, saj se taksni tega ne udelezujejo, ampak gredo cez mejo na urejeno in za te namene pripravljeno progo), pa te "posili" taksen ilegalec, za katere sam pravis, da med vami so. Zgodi se lahko samo dvoje. Ali bodo sle skozi usta kletvice, ali pa bos se ti tekmoval z njim. V vsakem primeru pa imamo na cesti nevarno situacijo, ko zaradi vdeh lahko trpi nekdo tretji, seveda nedolzen. Pa se vprasajmo zakaj. Samo zato, ker se nekateri v zivljenju ne znajo - ber ne morejo dokazati drugace, kot da se skrijejo za oklep avta, ki jim da lazen obcutek velicine. V zivljenju pa so prave reve. To mislim da velja kar za vse vas ilegalce - mi smo pa ogrozeni.
Pa se nekaj. Strinjam se z Ozvy - e, ki pravi da potem vsi pokrivamo stroske nekaterih norcev. Na mojo veliko zalost.
Upam, da te kdaj sreca pamet, saj, kot pravis, si porocen. Ne vem sicer, kako gledas na to, a po mojem mnenju bi se lahko malo zamislil. Ali te bo se soproga spremljala, ko bos polomljen, ali bog ne daj invalid. Za to imas kar velike moznosti. Premisli. Ves koliko zakonov je slo po vodi, ko se je enemu od partnerjev zalomilo ali pri zdravlju ali karieri. Pomisli in premisli. Pa ti mogoce kane. Jaz bom vesel, ko bo ena nevarnost manj na cesti, saj to nakoncu koncev si. Pa ceprav po tvojem mnenju vozis idealno. Opazuj svojo voznjo in sebe, pa bos razumel.

Lp

da vam ne bo treba klikati
Slika

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Če mar 18, 2004 5:57 am

Eni so pa res črnogledi. :roll:

Uporabniški avatar
Civic 4.th
Novinec

Napisal/-a Civic 4.th Če mar 18, 2004 6:53 am

No pa nej namest đamije naredijo dirkališče, po bo potem manj ogrožanja ostalih v prometu, (neprivezanih otrok na sprednjih sedežih)..

lp :roll:
HONDA accord 2.0 VTEC

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če mar 18, 2004 9:01 am

kera pa prijava enega peka:
Nikjer nisi tudi komentiral dejstva, da imajo v skoraj vseh bliznjih drzavah malo morje primernih dirkalisc. Zakaj tega ne pocnejo tam?!

ja pišuka zakva se ti delaš v slo če je v nemčiji več možnosti zaposlitve....

pek!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če mar 18, 2004 9:02 am

Kar komedicna ze .. vazn da smo mi "hitrejsi" vozniki norci. Pa ocitno to da imamo temu primero postimane avte pri nekaterih ne steje. Vazn da ena bakica z eno razpadujoco kripo ne ogroza promet .. *SIGH* *KHM*
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Če mar 18, 2004 9:50 am

Ah nurnung, ti pa tudi delaš primerjave...

Kako naj človek ve kaj je drag, če še sploh ni bil tam? Itak pa imajo predsodke do vsega...poserjem se na njihovo mnenje.
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če mar 18, 2004 9:54 am

Ja pa najboljši del se mi je zdel ta ko pravi da usi ki mamo poštelane avte smo v življenju reve in to... Ta človk mora bit eden takih ki se tresejo za volanom...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če mar 18, 2004 9:58 am

Desmodromika je napisal/-a:Ah nurnung, ti pa tudi delaš primerjave...

Kako naj človek ve kaj je drag, če še sploh ni bil tam? Itak pa imajo predsodke do vsega...poserjem se na njihovo mnenje.

Sej ves .. se moras spustiti na nivo ob branju .. ;)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Če mar 18, 2004 11:06 am

Zakaj se sploh voziti z avtomobilom, saj je ja to zelo nevarno početje :?
Slika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če mar 18, 2004 11:09 am

vozite po pločnikih, kajti na cesti se zgodi največ nesreč :P :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Če mar 18, 2004 11:55 am

Tale mi je huda še iz tiste strani:

"Avtor: Franci
Datum: 02-03-04 09:57

To je bilo zadnjič po televiziji. Da se zvečer dobijo in dirkajo in kršijo vsa pravila. Kdo je bolj pogumen in nalašč vozijo po nasprotnih pasovih.

Franci"

En folk je res tup. Ne vem a ne zastopjo slovensko al kaj?!?!??????
Pa franci se mu reče... :? lahk bi usaj slovensk znal.

Aja tale cvetka velja pa zame in za mojga huuuuge swifta :wink: :
"Samo zato, ker se nekateri v zivljenju ne znajo - ber ne morejo dokazati drugace, kot da se skrijejo za oklep avta, ki jim da lazen obcutek velicine"

K ga furam se počutm neki tko mogočnega, neki tok več od drugih udeležencev v prometu... :P
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

mare23
Stalni uporabnik

Kraj: Koper, Izola

Napisal/-a mare23 Če mar 18, 2004 12:00 pm

Saj jih razumem.......stoenka pač zjutraj ne vže, pa je že Franci jezen.

Vemo kako je.......kot da bi mesar strokovno razlagal elektroniko lekarnarju!!!!

Sej če je človek v penziji, ima precej časa na razpolago za take oslarije, ki jih mile volje objavlja na netu, potem pa se mu pridružijo še kakšen mesar, lekarnar, glasbeni kritik,.......

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če mar 18, 2004 12:14 pm

mare23 je napisal/-a:Saj jih razumem.......stoenka pač zjutraj ne vže, pa je že Franci jezen.

Vemo kako je.......kot da bi mesar strokovno razlagal elektroniko lekarnarju!!!!

Sej če je človek v penziji, ima precej časa na razpolago za take oslarije, ki jih mile volje objavlja na netu, potem pa se mu pridružijo še kakšen mesar, lekarnar, glasbeni kritik,.......

neki mas proti mesarjem in farmacevtom, ane ane :P :D
[i]Weeeeeeee![/i]

mare23
Stalni uporabnik

Napisal/-a mare23 Če mar 18, 2004 12:15 pm

nenenenene....imam rad meseka!!!! :wink: :wink:

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Napisal/-a Jonas Če mar 18, 2004 12:39 pm

Civic 4.th je napisal/-a:No pa nej namest đamije naredijo dirkališče, po bo potem manj ogrožanja ostalih v prometu, (neprivezanih otrok na sprednjih sedežih)..

lp :roll:

:pivo
Slika

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Če mar 18, 2004 12:45 pm

Vse pohvale makyju, rjuharju in nebivedu :bow :wink:
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če mar 18, 2004 12:47 pm

pišuka mi gre na falus tak folk..

Vsi po vrsti naj se zglasijo pri men, da jih razbijem u 3 p.m.
Bake stare pa razni mirovniki z uhančki v nosu. Še vejo ne o čem govorijo, po pa klamfe stresajo. Kva bi jih polomu vse!! AARGH!

pišuka, če bom kriv, bom dal kuponček, če bom naredu prekršek in me bo polcaj ustavu, bom plačal... Teli kurci pa nej bojo tih, ker nimajo nič zraven, blage. Pa še jih bom prehtevou po desni, ja! BMK!

U pišuka me takle razjezi... A ni to čudn, da je folk zmer pametn o stvareh o katerih nima pojma.. :x :x :x :x
Slika

mare23
Stalni uporabnik

Napisal/-a mare23 Če mar 18, 2004 12:49 pm

Pugi.....sva na točno isti valovni dolžini!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov