bobetko je napisal/-a:Če boš kupoval kup unga k se montira spredaj za tablico oz okol tablice in k model strela z lasercem mu ga totalno zj..e tist se splača kupit za ostalo pa nevem kako kej deluje
Ledenko je napisal/-a:To se ti nesplača kupit ker so tti detektorji nareti za ameriški trg(za njihove frekvence laserskih pištol),tk da ti tule u SLO nebo nič pomagalo(vem mam izkušnje) :P
bobetko je napisal/-a:salesky je napisal/-a:Samo kako pa reagirajo policaji ko jim tko zjebe radar? Po mojem niso tolk neumni in te pustijo mimo.
LP
Če se nemotim se mi zdi da nikjer v zakonu ne piše da tega ne smeš imeti
Matryx je napisal/-a:bobetko je napisal/-a:salesky je napisal/-a:Samo kako pa reagirajo policaji ko jim tko zjebe radar? Po mojem niso tolk neumni in te pustijo mimo.
LP
Če se nemotim se mi zdi da nikjer v zakonu ne piše da tega ne smeš imeti
Tako je.. po trenutni zakonodaji to izrecno še ni prepovedano.
Sem pa se pogovarjal z enim policajem in je rekel, da če jim z motilcem zjebeš pištolo (da jim ne pokaže hitrosti... napiše jim neki error.), da lahko avto kao peljejo na tehnični pregled, ker bi tako naj nebi bil brezhiben in pol pokasiraš kazen za "neizpravno" vozilo.
Fast-B je napisal/-a:http://www.sleepy-fish.com/sleepy/5th_Gear_Radar_Detectors.wmv
Se vam splača pogledat če se odločate za nakup če ne pa tudi iz informativnih razlogov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov