avto je audi a4,1.6,

maky je napisal/-a:Policist je napisal/-a:p406 je napisal/-a:kako pa računaš?
Kako pa naj bi računal?
povprečno porabo na 3 tanke je najbolje....
ali pa čisto polni tank (se pravi tolko da ti vn teče) potem pa ko je prazno zopet isto. le tako lahko dobiš najbolj točne rezultate...
Policist je napisal/-a:maky je napisal/-a:Policist je napisal/-a:p406 je napisal/-a:kako pa računaš?
Kako pa naj bi računal?
povprečno porabo na 3 tanke je najbolje....
ali pa čisto polni tank (se pravi tolko da ti vn teče) potem pa ko je prazno zopet isto. le tako lahko dobiš najbolj točne rezultate...
Ja to itak tudi jaz počnem, pa mi računalnik na P206 še vedno ne kaže pravilno. Povprečno mi na računalniku pokaže 1,5 litra večjo porabo, kot je dejanska z zgoraj omenjenimi izračuni.
bugatti je napisal/-a:Sej ti klima tudi kuri bencim sam ne vem če jo računalnik računa.
sonic je napisal/-a:"Ročno" lahko zmeriš tudi tako, da tankaš polno, daš dnevni števec na nulo, se pelješ dokler ni tank skoraj prazen, pa spet tankaš polno. Pogledaš, koliko si moral natočit, pa koliko ti dnevni števec kaže kilometrov in izračunaš.
Če je v tej metodi kakšna napaka, me pa popravite.
sonic je napisal/-a:"Ročno" lahko zmeriš tudi tako, da tankaš polno, daš dnevni števec na nulo, se pelješ dokler ni tank skoraj prazen, pa spet tankaš polno. Pogledaš, koliko si moral natočit, pa koliko ti dnevni števec kaže kilometrov in izračunaš.
Če je v tej metodi kakšna napaka, me pa popravite.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov