perimund je napisal/-a:men je pa vsec da ne bo krajev pa grbov ... mi saj ne bodo razbijal pa praskal avta v sosednjih vsaeh (pred diskaci) pa po lublan mi ne bodo trobil pa pizdil "lejga dolenc zmesan --> se vidi da je v NM izpit delal" :P
perimund je napisal/-a:men je pa vsec da ne bo krajev pa grbov ... mi saj ne bodo razbijal pa praskal avta v sosednjih vsaeh (pred diskaci) pa po lublan mi ne bodo trobil pa pizdil "lejga dolenc zmesan --> se vidi da je v NM izpit delal" :P
Nu-NRG je napisal/-a:jonas je napisal/-a:Symon je napisal/-a:Glavno, da so nam všeč. Saj res niso tako slabe. Pa še Hrvati nam bodo fouš ker bomo mi imeli EU grb oni pa ne. :P
![]()
In nas bodo se tolk bolj jebal v glavo ..
Čuj ti pubec!!!Nu-NRG je napisal/-a:perimund je napisal/-a:men je pa vsec da ne bo krajev pa grbov ... mi saj ne bodo razbijal pa praskal avta v sosednjih vsaeh (pred diskaci) pa po lublan mi ne bodo trobil pa pizdil "lejga dolenc zmesan --> se vidi da je v NM izpit delal" :P
Bruh .. dolenci mi greste neopazeno cez oci .. ne delate pizdarij .. samo veliko as pa vozi brez luck ampak pustmo to .. kksn CE je najhuj (pa brez zamere celjani)
Tabljice pa kar fajn zgledajo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov