Mene pa zanima, kaj je bla najbolj adrenalinska stvar, ki ste jo doživeli v avtu Jest ne bom nikol pozabu čist običajnega prehitevanja, ki se je spremenil v priložnostni drag in končal s škaricami v nepreglednem ovinku.
Ponavadi milimetri stran od pogubnih prometnih nesreč... 170 skozi križišče na obvoznici, kjer mi je ženska zaprla pot in mi je začelo avto premetava levo in desno, hvalabogu sem ostal na kolesih...
Med driftanjem mi non stop šopa adrenalin na polno. Tist, ko si 100% skoncentriran pa res furaš ko da bi NFS špilu na polno pa sploh ne veš kaj se okol dogaja Zakon.
Prometna nesreca, ko mi je na avtocesti po klancu navzdol zacelo zanasati zadek avtomobila in po treh neuspesnih poskusih lovljenja me je obrnilo pod prikolico polnonatovorjenega 40t sleperja. Adrenalina povsod polno :P
Drugac pa ja... na sluzbenem parkingu - avto parkiran in ugasnjen... khm
Definitivno prometna nesreča. Pri zaviranju me je potegnilo na bankino, sem nekak uspel cuknt z bankine pa je začel avtek bočno nest po cestišču. Zatem so gume zagrable in je avtek vrglo v zrak, ga v zraku obrnilo in pristal na desnem boku, se pelu po boku 10m nato nazaj na kole pa od vstrajnosti še na dve koli za par sekund tko obstal pa padel nazaj na vse 4 kole.
Prometna na avtocesti pri 150 km/h!
Ženska me je nabila v zadek mojega avta. Zavtrelo me je 3x, pol sm pa čelno priletu v zaščitno ograjo.
Meni nič, sopotnici nič, avto olupljen z vseh strani!
Najbolj adrenalinsko je bilo zagotovo ko mi je razneslo zadnjo gumo na avtocesti. Dobro da sem se peljal samo 130, ni mi pa bilo všeč da je bilo to po hribu navzdol Dobro da ni bil orng hrib
Definitivno takrat, ko se komaj izvlečeš iz hude situacije in veš, da si imel veliko sreče, da je vse OK. Pa te potem kar malo zvija v želodcu, ko premišljuješ kaj bi se lahko zgodilo.
Tisto na parkingu, pa je čisto druga stvar, pa se ne more primerjat!
kobreti je napisal/-a:Maky to je pa res hudo nekaj takega počet mene je na dvopasovnici zanašalo kaj šele kje druge!!!!
Saj zato sem pa jaz bolj počasi na avtocesti peljal, da ni bilo panike - samo potem me je pa začel prehitevat bus poln starih nemških turistov, pa so mi babice dol mahale... ops: ops: ops:
Hmmm, dostkrat je blo že full adrenalina s fotrom, recimo ko sem direkt pred sabo zagledal imprezo wrx-sti, al pa še s tastarim avtom, ko sem pred sabo zagledal škodo octavio, še zdaj ne vem kak sva se zmazala, placa je blo sam za 1,5 avta in ne 2.
P.S.: Sam tak da veste moj fotr je drugač profesor na fakulteti v mb in ne profesionalni dirkač.
P.P.S.: Če slučajno veste kdo je to mu ne povedat da sem vam jaz povedal.
P.P.P.S.: Edie Irvine je rekel da je rally bolši od seksa, bo treba enkrat probat.