Debate, ki niso vezane na ostala področja...

LOVEGOLF
Nov uporabnik

Kraj: Slov. Bistrica

PRIZNANJE POLICIJI -DA ali NE??

Napisal/-a LOVEGOLF Pe mar 26, 2004 7:31 pm

Danes spelam iz službenega dovoza na glavno cesto , kr takoj pa je križišče v Slov. Bistrici pri hotelu leonardo in tam js potegnem varnostni pas iz moje desne pa takoj za mano policaj! se peljemo in po 50 m vklopi sireno sn že bil privezan! in grema desno pogleda dokumente, opremoin pove da nisn bil privezan!
Kaj bi blo bolš da nebi podpisal kazni oz. da nebi priznal da nisn bil privezan ali da sn priznal da sn se vezal med vožnjo???? E NAPISAL 10000 SIT
Da vem za drugič*!

FALA LEPA!

SeekK
Novinec

Kraj: Slovenija

Napisal/-a SeekK Pe mar 26, 2004 7:34 pm

hm ja jst mam za soseda polcaja, pa prau da ga ful razpizdi ce se mu clovk zlaze...recimo za pas al pa kej...tko da pomoje da je gud da si priznou...ksn bi te zarat tega loh tud spustu..zarat postenosti...ce te pa on vid pa mu ti trdis da si biu prvezan mas pa pomoje loh se vecje probleme! k bog si ga vedi kam se ti bo se pol vtaknu pa zarat cesa te bo jebu..

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a Policist Pe mar 26, 2004 7:38 pm

Tvoj podpis na plačilnem nalogu, ne predstavlja nobenega priznanja prekrška. Definitivno, če gledamo strogo po zakonu si prekršek storil. Na plačilni nalog se pač lhko pritožiš v roku 8-dni. V tem primeru gre stvar k sodniku za prekrške, ki bo o tem odločal. V primiru, da te bo sodnik spoznal za odgovornega storitve prekrška bo kazen 10k + stroški postopka. Če kazen plačaš v osmih dneh pa je kazen 5k.
SlikaSlika

LOVEGOLF
Nov uporabnik

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a LOVEGOLF Pe mar 26, 2004 7:58 pm

Potem bo najbolje da kr kazen plačam in nekako pozabim 5000 Prešernov? :cry:

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Pe mar 26, 2004 8:19 pm

Nasvet: ne lagat, če veš, da te je vidu. Zadnjič nas je blo 5 v avtu, js se kao prvežem takoj k ga zagledam iza ovinka (sam me je vidu). Prvu je reku, da nismo bli prvezani (nisem nič oporekal) in da bo to 5 položnic 50 jurjev :lol: , pol je reku, da bo eno napisu za vse (10 jurjev), na konc mi je uspel z opozorilom. Tako da se včasih splača bit pošten... Če bi mu že na začetku težil, da sem bil prvezan, verjetno ne bi blo tako.

LP Tilen
Slika

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Pe mar 26, 2004 9:41 pm

cist odvisno na kaksnga policaja naletis!!!!

vceraj se prpelem izza ovinka in me je vidu da nism prvezan in me niti ni ustavu, pac sreca!!!!!

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Pe mar 26, 2004 10:37 pm

zaka pa sene prvežete? jest vem da se ne bi mogu odpet pelat, ker bi mel tak filing ko da greš nag po ulici.. neprijeten... :) in vem da se mi nau nardil dam neprivezan, pa tud če sam za 100 metrov... kot sopotnik... pa na zadnjih sedižih... to bi me pa hitr dobil ja, čeprov lahko škodi zdravju :P (biti neprivezan namreč)
Slika

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Pe mar 26, 2004 10:46 pm

Raje povej, da nisi bil privezan.

Jaz sem tudi zadnjič skočo čez cesto pri rdeči, no tudi avtomobili so imeli rdečo, pa se je začel dret za mano, jaz pa sem ravno bil v teku in sem pogledal nazaj in videl policista na drugi stran. Šel sem nazaj proti prehodu in sma se gledala čez, vprašal me je pri kaki luči sem šel preko in sem reko pri rdeči, pa da so avti tudi imeli rdečo. Pa me je samo vprašo:"Drugič bo zelene, ne?" Sn valda reko, da ja in sma se poslovila.

Lahko bi imel še drugi dve možnosti:
1. da bi v begu kr odlaufal, itaq ne bi šel za mano, pa še tema je bla, da bi se mu skril
2. da bi se prepiral o zeleni in rdeči, samo se mi zdi nesmiselno, ker je itaq vido, jaz pa tudi, da je bla rdeča
3. da bi mu reko, da sem imel oranžno :lol: :roll:

Tudi, če kje stoji in sem nepripasan, ne vlačim pasa. Ponavadi sem pripet, ampak se kdaj po Lenartu zgodi, da nisem.

lp

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe mar 26, 2004 10:46 pm

Ja a še niste slišal, da majo naši dragi policajčki ta teden akcijo in da preverjajo pasove, tak so vsaj mojmu fotru rekli, ko so ga ustavli.

CM
Novinec

Napisal/-a CM Pe mar 26, 2004 11:29 pm

nima smisla če se lažeš pa kompliciraš če veš da te je videl...no to je odvisn tudi od policaja-lohk imaš srečo lohk pa tudi ne...jaz se pa privežem tudi če premaknem avto sam za en meter :D verjetno zato k me je en norc vozil naokol na sovoznikovem sedežu se pa ni dalo pripet :shock:

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] So mar 27, 2004 12:16 am

CM je napisal/-a:nima smisla če se lažeš pa kompliciraš če veš da te je videl...no to je odvisn tudi od policaja-lohk imaš srečo lohk pa tudi ne...jaz se pa privežem tudi če premaknem avto sam za en meter :D verjetno zato k me je en norc vozil naokol na sovoznikovem sedežu se pa ni dalo pripet :shock:

če nisi bil pripet, bi pa lahko ven skočo :)

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy So mar 27, 2004 1:42 am

Sportivo je napisal/-a:Ja a še niste slišal, da majo naši dragi policajčki ta teden akcijo in da preverjajo pasove, tak so vsaj mojmu fotru rekli, ko so ga ustavli.

Prav imaš - SLOVENIJA PRIPNI SE pa se imenuje akcija 8)

Njoko
Novinec

Napisal/-a Njoko So mar 27, 2004 10:39 pm

Hmm, pač so te ujeli. Bodi mož in plačaj kazen, itak imaš prvi teden 50% popusta. Drugič pa pamet v roke in se priveži še preden spelješ. Pas itak varuje tvojo glavo.
In če voziš hitrejše od 15 km/h in si neprivezan, kar orenk razbiješ butico ob vetrobransko steklo, tam nad 30 km/h pa ga že prebiješ in kaj hitro postaneš zmazek na cesti. :o

L.p.

Njoko

CM
Novinec

Napisal/-a CM So mar 27, 2004 11:43 pm

[YuGo] je napisal/-a:
CM je napisal/-a:nima smisla če se lažeš pa kompliciraš če veš da te je videl...no to je odvisn tudi od policaja-lohk imaš srečo lohk pa tudi ne...jaz se pa privežem tudi če premaknem avto sam za en meter :D verjetno zato k me je en norc vozil naokol na sovoznikovem sedežu se pa ni dalo pripet :shock:

če nisi bil pripet, bi pa lahko ven skočo :)

pripetA :wink: saj bi če nebi avto skoraj ob ograjo drajsal :D

Uporabniški avatar
Stuhec
Novinec

Kraj: M. Sobota

Napisal/-a Stuhec Ne mar 28, 2004 7:12 am

Tilen je napisal/-a:Nasvet: ne lagat, če veš, da te je vidu. Zadnjič nas je blo 5 v avtu, js se kao prvežem takoj k ga zagledam iza ovinka (sam me je vidu). Prvu je reku, da nismo bli prvezani (nisem nič oporekal) in da bo to 5 položnic 50 jurjev :lol: , pol je reku, da bo eno napisu za vse (10 jurjev), na konc mi je uspel z opozorilom. Tako da se včasih splača bit pošten... Če bi mu že na začetku težil, da sem bil prvezan, verjetno ne bi blo tako.

LP Tilen

ne lagat, ampak se zgodi da tud oni vcasaih se zlazejo, zgodlo se je meni, bil sem sam

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Ne mar 28, 2004 9:53 am

jst bi lagal. Ko je mene nekoč ustavu sm bil tih, pa je model kr pisu kazni, kr se je spomnu. Takrat bi mu mogu nazaj zabijat.
POZOR- je pa vse odvisno na kakšnega policaja naletiš.

LP Joseph

peters
Stalni uporabnik

Kraj: PTUJ

Napisal/-a peters Po mar 29, 2004 1:33 pm

Koga, razen sebe, ogrožam, če se ne pripnem????
Zakaj pol moralo policaji zaradi tega težit?

-EC-
Stalni uporabnik

Kraj: 1231

Napisal/-a -EC- Po mar 29, 2004 1:50 pm

Sam to je pa čista resnica, zakaj so se spomnl zakon k je samo v tvojo korist (pa v njihovo-denarno).
Isto za čelado na motorju.

Zastopm ce pels v rdeco; lohk koga povozs ampak pas pa celada je pa cist bedna

P.S.: Se vedno pripnem, in dam celado gor.

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Po mar 29, 2004 2:35 pm

Zavijeva levo na Letalisko, oba neprivezana, brez luci. Normalno, da so naju ustavli. Moj dragi se je hitel privezovati, jaz se nisem. Za luci in zame sva dobila opozorilo, on je dobil kazen.
Ocitno so res alergicni na to!!! :evil:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po mar 29, 2004 3:41 pm

peters je napisal/-a:Koga, razen sebe, ogrožam, če se ne pripnem????
Zakaj pol moralo policaji zaradi tega težit?

b****r, mal razmišljej... Ko bova pa midva mal poknila enga naizi čelaka in bo tvoj sopotnik letel skozi vetrobranca namesto da bi stopil ven in rekel pizdamaterna, bo pa vse kul??? A se boš fajn počutu?
Al pa ko boš pri 40km/h po nesreči izsilil motorista... Namesto da bi vstal bo mrtev obležal zaradi rahlega udarca z glavo ob tla... A si že kdaj slišal za možganski edem??
Dobiš ga če mal ob tla butneš in umreš zaradi njega ob neznosnih bolečinah, ker ti dobesedno hoče raznesti glavo...

A ti še nisi dojel, da se policija trudi zmanjšati število mrtvih na cestah?

Pa dejte mal razmišlat no!!!!!!!! Res me razpizdi to...
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov