CM je napisal/-a:nima smisla če se lažeš pa kompliciraš če veš da te je videl...no to je odvisn tudi od policaja-lohk imaš srečo lohk pa tudi ne...jaz se pa privežem tudi če premaknem avto sam za en meterverjetno zato k me je en norc vozil naokol na sovoznikovem sedežu se pa ni dalo pripet
[YuGo] je napisal/-a:CM je napisal/-a:nima smisla če se lažeš pa kompliciraš če veš da te je videl...no to je odvisn tudi od policaja-lohk imaš srečo lohk pa tudi ne...jaz se pa privežem tudi če premaknem avto sam za en meterverjetno zato k me je en norc vozil naokol na sovoznikovem sedežu se pa ni dalo pripet
če nisi bil pripet, bi pa lahko ven skočo
Tilen je napisal/-a:Nasvet: ne lagat, če veš, da te je vidu. Zadnjič nas je blo 5 v avtu, js se kao prvežem takoj k ga zagledam iza ovinka (sam me je vidu). Prvu je reku, da nismo bli prvezani (nisem nič oporekal) in da bo to 5 položnic 50 jurjev, pol je reku, da bo eno napisu za vse (10 jurjev), na konc mi je uspel z opozorilom. Tako da se včasih splača bit pošten... Če bi mu že na začetku težil, da sem bil prvezan, verjetno ne bi blo tako.
LP Tilen
peters je napisal/-a:Koga, razen sebe, ogrožam, če se ne pripnem????
Zakaj pol moralo policaji zaradi tega težit?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov