LP, Mare23
reber je napisal/-a:Odgovora za tole ne vem, pač pa bom pristavil še jaz svoje vprašanje: Cevne zaščite spredaj (nekako tako kot nekateri terenci, kombiji,...) ali je zanje tudi potrebno imeti homologacijo, oziroma kako je s temi cevnimi zaščitami. Kolega jih ima na subaruju, pa mi ni vedel povedati. To bi jaz dal na škodo forman.
mare23 je napisal/-a:Mene tudi ful zanima kako s tem....mislim da 15 do 16000 SIT za zdravje avta, točneje karoserije, ni težko dati. saj vedno na koncu pokvari ta /%&%$/&$% homologacija......upam da res ni potrebno homologirat. Sem s sodelavcem govoril,![]()
![]()
OK...lahko pregleda.....ni blema...se sprijaznim tudi s tem....ni usposobljen da lahko določi kaj je prav in kaj narobe glede takih zadev. Naprimer da najde to štango, pa teži da ni original....naj dokaže (kot prvo), ni usposobljen da to lahko trdi oz. določi. NO WAY!!!!
mare23 je napisal/-a:OK...lahko pregleda.....ni blema...se sprijaznim tudi s tem....ni usposobljen da lahko določi kaj je prav in kaj narobe glede takih zadev. Naprimer da najde to štango, pa teži da ni original....naj dokaže (kot prvo), ni usposobljen da to lahko trdi oz. določi. NO WAY!!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov