taubi pravi:
LP
Če si kupiš tak avto, si še krsto zravn kp, če misliš divjat.
LP TAUBI
n´ka ga na ser, ta avto bi bil lahko se lazji, sam sem na svojem odstranil sovoznikov in zadnje sedeže, pa tud volan imam karbonski. avto mi sedaj piči 217 km/h po slabi cesti, kaj šele navzdol po avtocesti. števec pride zopet do številke 20.sicer pa je lahko vsak avto krsta, če imaš težko nogo,tudi renault 5 turbo in yugo gvx.pa lep pozdrav vsem, ki imate tak avto!vladek pravi:
krsta na kolesih. Prelahek avto, premocen motor, preslabe zavore. Motor, zmogljiv.
jole pravi:n´ka ga na ser, ta avto bi bil lahko se lazji, sam sem na svojem odstranil sovoznikov in zadnje sedeže, pa tud volan imam karbonski. avto mi sedaj piči 217 km/h po slabi cesti, kaj šele navzdol po avtocesti. števec pride zopet do številke 20.sicer pa je lahko vsak avto krsta, če imaš težko nogo,tudi renault 5 turbo in yugo gvx.pa lep pozdrav vsem, ki imate tak avto!vladek pravi:
krsta na kolesih. Prelahek avto, premocen motor, preslabe zavore. Motor, zmogljiv.
Fantje, jest se samo zezam, imam swifta že drugič, vozim ga 4 leta in vam povem da gre realno 188 km/h, vse kar je več je po klancu navzdol. Drugač nisem še imel problemov z mašino, le zavore so slaba točka, posebej pri večjih brzinah. Rabljen swift je primeren za tiste, ki imajo le od 3000 - 4000 euros,poraba je minimalna, zavarovanje poceni, pa še gre kot strela.Pravim da avto ni samo za mulce,sam pri tridesetih še vedno uživam vsakič, ko se vanj zicnem.Mulci pa lahko nogo.vladek pravi:jole pravi:n´ka ga na ser, ta avto bi bil lahko se lazji, sam sem na svojem odstranil sovoznikov in zadnje sedeže, pa tud volan imam karbonski. avto mi sedaj piči 217 km/h po slabi cesti, kaj šele navzdol po avtocesti. števec pride zopet do številke 20.sicer pa je lahko vsak avto krsta, če imaš težko nogo,tudi renault 5 turbo in yugo gvx.pa lep pozdrav vsem, ki imate tak avto!vladek pravi:
v redu. Najbolje da se pri pogrebni sluzbi narocis ze prej. Nihce ni rekel da avto ne mroe bit se lazji in da gre lahko se hitreje. Samo to po ravnem. Ko ti bo pri 180km/h pri Postojni zapihal mocen bocni veter bos pa letel ... nekaj casa ..dokler te v ograjo ne vrze ...
iKst pravi:
kiri, kolk pa misles dat za njega. Js vem za enga letnik 95 za okol 700k, mogoce bi se dal se kej spustit. Je pa res zakon, mela ga je ena ljubitelica pa je ful ohranjen.
Ce mas tuk kesa na razpolago ti ga priporocam.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov