Sedicivalvole je napisal/-a:No, danes smo že malo boljši, čeprav neprespani in še pod vtisom vseh minulih dogodkov, a je vseeno toliko energije za tole:
Torej, včerajšnji dan ni bil ravno eden tistih, ki nam bo ostal v najlepšem spominu. Predvsem nam, ki smo bili v središču pozornosti, se bo dan vtisnil globoko v spomin, še posebej pa meni. Nesrečni splet okoliščin, vzrokov vsakega po malo, delček sekunde, pa se zgodi tisto, za kar upaš da se ti ne bo nikoli zgodilo. Ne bi spet podoživljal trenutkov pred trkom, saj je to občutek, ki se ga pač ne da opisati (v najslabšem smislu seveda). Dejstvo je, da sem lahko kot voznik avta neizmerno srečen, da se je izteklo kot se je – torej brez hujših posledic (le s precej grdo obtolčenim avtom, za katerega mi je seveda hudo, a avto kot avto se da nadomestiti, česa bolj dragocenega pa ne moreš…) – lahko bi bilo seveda precej slabše. Sreča v nesreči -škoda le, da je sploh do tega prišlo.
Tako se na tem mestu zahvaljujem vsem vam, ki ste bili na licu mesta in bili tako hitro pripravljeni ponuditi pomoč in ki nam še pomagate. Punce iz kluba BadGirls za spodbude, Pugi in NuNRG, ki sta takoj z gasilnimi aparati pogasila dim iz avta in vsi ostali, ki ste bili zraven, pa vas nisem posebej izpostavil. Iskreno se vam zahvaljujem.
Še posebej se bi zahvalil domzalcanu21 (Zoranu), ki je prepeljal moj avto iz Mozirja s sposojenim vlačilcem v Ljubljano, odpeljal kombi nazaj in me še pripeljal domov. Skupaj sva celo ugotovila, da sva soseda – torej je res kar pravijo: »Prijatelja (soseda) spoznaš v nesreči…«
Še enkrat opravičilo Medotu (Borisu) in 2Fast&2Furiousu (Andreju), ki sta bila zraven in s katerima si delim ta nesrečni karambol. Upam da je in bo z vama/nami vse OK.
Da zaključim, šola je bila poučna, predvsem zavedati se je treba, da nikoli ne veš kje in kdaj te čaka nesreča. Lahko se zgodi kjerkoli in kadarkoli. Zame pač ne bo nikoli več kot je bilo, kar si predvsem štejem v plus. Naj bo pri vas drugače in sicer tako, da ne bo treba izkusiti podobnega, da začneš malo drugače in bolj predvidljivo razmišljati (zivali, drugi avtomobili, hitrost, pesek na cesti, itd,…)
No, sej mislim da bo zadosti za danes…
Lp Ales
Pugi je napisal/-a:Mislim, da nima smisla, da bi javno govorili o poteku nesreče, da nebi prišlo do kakšnih neželjenih nesporazumov. Če kdo želi izrecno za lastne potrebe - firbec vedet, naj pošle enemu pm.
2F, vrata so bla v pizdi, pa pride domžalča, pa sam vtrga![]()
Js pa na drug stran... krneki
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov