U glavnem u sredo grem s fotrom na servis k me prou zanima kwa so zajebal, prkleti italijani

Predlagam vsem lastnikov puntekov, da če ste drugi lastniki pa imate ~2002 da se mau pozanimate...
xandrej je napisal/-a:Èe so jih ali ne me boli... Samo zgleda, da imaš najveè za povedat ker imaš izkušnje z Fiati pa Alfami pa Audiji pa nevmèem vse tak, da komentarji naprej niso potrebni![]()
![]()
![]()
Danes sem peljal 1 leto starega Megana na servis ker je crknila loputa zraka... Tak da... Serijska napaka...
Ja itak,se ga bom mogo čimprej rešit,teh francoskih j**c.Punto ABARTH je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Če so jih ali ne me boli... Samo zgleda, da imaš največ za povedat ker imaš izkušnje z Fiati pa Alfami pa Audiji pa nevmčem vse tak, da komentarji naprej niso potrebni![]()
![]()
![]()
Danes sem peljal 1 leto starega Megana na servis ker je crknila loputa zraka... Tak da... Serijska napaka...
ja tudi renoji pac......
xandrej je napisal/-a:Eni dajete res izjave otrok iz vrtca... Kot da Renaulta še niso klicali nazaj al pa Audija pa Mercedesa pa Citroen pa nevem koga vse kaj je to kaj takega??? Madonca...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov