no, da še jaz pristavim svoj lonček, podpis pa pove prav vse - vozim getza, o hyundai klubu pa je bilo že tud ful napisanega
v glavnem... avto se z original vzmetenjem in 15" feltnami zelo dobro drži ceste, žre, če ga goniš tam okoli 8 litrov, spravil sem ga že celo na 5,5 (maribor - novo mesto - biograd na moru), motor je dokaj poskočen, celo malo presenetljivo za tako malo prostornino (82KM), oprema je super - sem vzel top-k, pa še nekaj doplačil, kvaliteta izdelave: sem do sedaj imel samo servise, prevoženih pa imam z njim 16k km...
po moje je zelo dober avtek, ter tudi jaz ne bi niti sekunde pomišljal, katerega od teh treh bi vzel - GETZa!
aja, da ne pozabim... avto je ful prostoren glede na velikost - sem velik 195cm, sedež narihtan, da ful komot sedim odspredaj, pa še vedno imajo zadnji potniki moje velikosti normalno sedenje brez utesnjenosti glave, nog ipd., zadnji sedeži so nastavljivi po naklonu (naslonjači), ter tudi to pripomore k veliko udobja in varnosti.
avto mi je v glavnem všeč, morda malo preveč plastična armaturka, se pa v tem modelu, ki ga ti kupuješ ne bo preveč opazilo, ker je sredinjska konzola v imitaciji aluminija, če se ne motim, kajne? jaz vem, da bom to rešil s čopičem
no, ko kupiš, sporoči, pa te včlanimo v hyundai klub
da ne pozabim - sem vprašal na servisu kakšni so kaj crash testi, so rekli, da je dosegel celo 4 zvezdice!
glede resale value (preprodaje), kot je že nekdo pred mano rekel: za koga kupuješ avto? zase al za onega, ki ga bo kupil za teboj po kake 5 letih??? pa tudi že samo če bi gledal na ceno, ne bi šel kupovat novega avta - imam prav?
srečen in čimboljši nakup!
p.p.s.: tukaj je še ena tema, kjer se fant vzporedno s tabo odloča med accentom in cliotom... zelo poučna zadeva o serijskih napakah in napakah nasploh za cliote
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=13716