Pugi je napisal/-a:Zdj ne vem kolk je letnik ena fiesta ki je na dragih - bela. Stvar gre k pr norcih, boš pa pač mogu dosti vlagat v njo, če boš hotel, da ti bo normalno delala... Upam, da maš še kak avto..
hemingway je napisal/-a:Evo mene HEMINGWAYA![]()
Sm slisu o cem tece beseda pa bom mal povedu kako je to. Prvic ne obstaja fiesta z 98 kilovati ampak 96. No to itak ni veze. Ce bos dubu RS1800 model pa da je dobr ohranjen pol kup takoj. RS1800 spoznas po original recaro sedezih pa morjo met tud naslon za ramena . Ta motor je 1.8 ce nc ne friziras pije 10l ce se normalno vozs pa ene 12-13 cez vikende. Pol je pa tko z tuningom predn kej zacnes frizirat priporocam da zamenjas dihtngo na glavi pa sraufe pa olje pa res use da avto delakokr je treba predn se zacnes zezat. Pol se da pa zlo velik narest tko da ti loh povem da sm ze kr ene par lustnih avtu dol pocu kokr je civic type R tanova, golf VR6, golf GTI, honda CRX 130 konska, ASTRA 2.0 GSI pa cist za mal sm audija S2 od valjota sam ga ni on vozu k sej drgac bi me ampak se upiram.....
Ja tko no ne kupt kr kero kol pa itak ce masina gre jih je teh 1.8 blokov kokr jih cs ti sam glej da ni bla zaletena pa da se da naravnost pelat.
Aja pa se kr nimam tega gat damet cip tuninga tko da so se rezerve
drgac pa pis na moj mail hemingway@email.si
hemingway je napisal/-a:
Pol se da pa zlo velik narest tko da ti loh povem da sm ze kr ene par lustnih avtu dol pocu kokr je civic type R tanova, golf VR6, golf GTI, honda CRX 130 konska, ASTRA 2.0 GSI pa cist za mal sm audija S2 od valjota sam ga ni on vozu k sej drgac bi me ampak se upiram.....
kr3mn1 je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:ne govor če nisi vidu, js sm....
preden se vzignete in skregate da ni to mozno...zadeva ma menjnane odmicne in tud drugace je napiljena. tolk da smo na jasnem. zgleda pozabu hemi to napisat.
HEMI: vcer je bil obvezn sestank, kes bil bemte!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov