xandrej je napisal/-a:Nič grem dawoo matiza kupit bo teh 800 kubikov dovolj počasi... Kaj mi pomaga 160 konjev...![]()
![]()
![]()
Qurba pri nas v Sloveniji pa se vse da narest... Ko pa sem pred 3 dnevi šel avto prepisat pa ko v stari yugoslaviji od vrat do vrat pa na vsakem okencu jurja pa 8 za table pa celi dan sem zajebal zato... To te kap... Sedaj mi bodo še tile rdeči kekci grenili življenje...
![]()
![]()
K0zM0 je napisal/-a:kobreti je napisal/-a:Lahko te legitimira in te zadrži do prihoda policistov!! ga ne j***m 5%..in še ga nikoli nisem!!
tk ko si reku!!!!!!js se sam usedem v avto in se odpelem.... tetka se pa pizdi tam zraven...
![]()
tomaz40 je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Nič grem dawoo matiza kupit bo teh 800 kubikov dovolj počasi... Kaj mi pomaga 160 konjev...![]()
![]()
![]()
Qurba pri nas v Sloveniji pa se vse da narest... Ko pa sem pred 3 dnevi šel avto prepisat pa ko v stari yugoslaviji od vrat do vrat pa na vsakem okencu jurja pa 8 za table pa celi dan sem zajebal zato... To te kap... Sedaj mi bodo še tile rdeči kekci grenili življenje...
![]()
![]()
Se strinjam da bo najbolš kr Matička ubost. Boš pršparal denar pri nakupu, registraciji pa še pri kaznih
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov