Debate, ki niso vezane na ostala področja...

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Nekaj se govori...

Napisal/-a xandrej Sr jun 02, 2004 10:35 am

Baje da po novem mestni redarji med drugim tudi z radarji okrog strašijo in kasirajo. To so kao njih nova pooblastila - pa še en kup eni pooblastil je - zdaj te imajo pravico zadržat tako kot da so policisti - in če ti reče - moraš kao počakat na policiste ... Ipd ipd ... Kako je s tem???? Pol pa je to čisti poden če bi bilo tak... Je kdo kaj podobnega slišal?

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr jun 02, 2004 10:48 am

Ja, z raderjem te lahko zmerjo in ti napisejo kazen.
Sam vcer mi je ze slikal avto pred pubom v radolci, pa se me je usmilu.

Take ljudi spostujem, biv je pa starejsi gospod prjazn.
Ce pa dobis mladga prstjenca, to ti koj da list pi.zda mu

Tko da tisti ki v radolci na plocnike prkirate pred pubom mav glejte!

Sam koko pa te bo varnostnik zadrzov, kva te bo z svetilko posvetu? :D
Slika Slika

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Sr jun 02, 2004 12:11 pm

Lahko te legitimira in te zadrži do prihoda policistov!! ga ne j***m 5%..in še ga nikoli nisem!! 8)

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr jun 02, 2004 12:40 pm

Kaj pol so vsi tisti težaki od redarjev nardili izpit za ravnanje s pištolo/radarjem al kaj. Ma ne me j****t, zdej bom pa še njih mogu upoštevat al kaj.
Slika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Sr jun 02, 2004 1:43 pm

Ja radarje bodo meli ali jih že imajo in še kazni se bojo povečale zaradi neprilagojene
hitrosti!!!!!

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr jun 02, 2004 1:49 pm

Nič grem dawoo matiza kupit bo teh 800 kubikov dovolj počasi... Kaj mi pomaga 160 konjev... :roll: :roll: :roll: :roll: Qurba pri nas v Sloveniji pa se vse da narest... Ko pa sem pred 3 dnevi šel avto prepisat pa ko v stari yugoslaviji od vrat do vrat pa na vsakem okencu jurja pa 8 za table pa celi dan sem zajebal zato... To te kap... Sedaj mi bodo še tile rdeči kekci grenili življenje... :roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Pe jun 04, 2004 6:41 am

a ni bil to komaj predlog za nov zakon, ki pa se ni sprejet? :?
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Pe jun 04, 2004 6:43 am

xandrej je napisal/-a:Nič grem dawoo matiza kupit bo teh 800 kubikov dovolj počasi... Kaj mi pomaga 160 konjev... :roll: :roll: :roll: :roll: Qurba pri nas v Sloveniji pa se vse da narest... Ko pa sem pred 3 dnevi šel avto prepisat pa ko v stari yugoslaviji od vrat do vrat pa na vsakem okencu jurja pa 8 za table pa celi dan sem zajebal zato... To te kap... Sedaj mi bodo še tile rdeči kekci grenili življenje... :roll: :roll: :roll:

Se strinjam da bo najbolš kr Matička ubost. Boš pršparal denar pri nakupu, registraciji pa še pri kaznih
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Napisal/-a Jonas Pe jun 04, 2004 6:45 am

Baje je ze sprejet, sej nebi vedu ce nebi radia poslusu ko sm se v sluzbo pelu, pa so na velik o tem govoril. Bedarija.

LP
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jun 04, 2004 7:49 am

Napadi na "uradne" osebe se bodo povečal.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Napisal/-a enarf Pe jun 04, 2004 9:38 am

Butast zakon če mene kdo vpraša. Pravzaprav nisem čisto prepričan, če je bil res že sprejet – en dan nazaj je bilo še govora o predlogu. Pri izvajanju nadzora nad prometom stvar še kar štima – tisto o prevelikih hitrostih pozabite, tole bolj leti na pešce in kolesarje, izjemoma motoriste. Kar mi je hecno pa je tole (tole se zadeva tematike splošni javni red in mir):

Uporaba sile je omejena izključno na primer obrambe, silobrana in ne za samo izvajanje ukrepa, kar pomeni, da ne more redar nič, če ga ignoriraš in mu obrneš hrbet. Prištevna oseba najbrž tega ne bo storila, kako pa bo s pijano mularijo, kriminalci z orožjem in raznimi težaki pa ne upam pomisliti. Prav tako naj bi imel redar po novem pravico, da te pridrži do prihoda policije a ne več kot eno uro, da od tebe zahteva osebni dokument in, da ti odvzame predmete s katerimi je bilo ali bi lahko bilo zakrivljeno kriminalno dejanje: hmmm, kako bo že to storil?

Ne vem no, po mojem so tukaj še najbolj nasankali prav “novi” redarji. Aja, o katerih redarjih je sploh govora? Tistih, ki so do sedaj pisali listke?
Žua d vivre...

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe jun 04, 2004 9:42 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Napisal/-a enarf Pe jun 04, 2004 9:53 am

/offtopic:

Gfors: avtomanija je bila zadnje čase bolj v zatonu( najbrž, ker nimam avta :cry: )...but hey, I'm back 8) !
Žua d vivre...

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Pe jun 04, 2004 12:26 pm

kobreti je napisal/-a:Lahko te legitimira in te zadrži do prihoda policistov!! ga ne j***m 5%..in še ga nikoli nisem!! 8)

tk ko si reku!!!!!! :twisted: js se sam usedem v avto in se odpelem.... tetka se pa pizdi tam zraven... :roll: :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Pe jun 04, 2004 12:58 pm

Haha, da me z radarjem na pločinku cila ga lih povozm :)

Drgač pa tut mene zanima kako je s tem zakonom. pišuka kazni kr neki nabijajo. Avstrijci majo pol manjše kazni, mi bomo mel (ali pa že imamo?) za 10km/h prekoračitev kazen 10k?!?!

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Pe jun 04, 2004 12:59 pm

K0zM0 je napisal/-a:
kobreti je napisal/-a:Lahko te legitimira in te zadrži do prihoda policistov!! ga ne j***m 5%..in še ga nikoli nisem!! 8)

tk ko si reku!!!!!! :twisted: js se sam usedem v avto in se odpelem.... tetka se pa pizdi tam zraven... :roll: :twisted:

in pol tetka slika tebe, pa tvoj auto pa ti pošle polcijo na dom
ti si pa obtožen pobega s kraja prekrška
in te uklenejo pa odpelejo
podpis

Uporabniški avatar
KAALman
Novinec

Kraj: Preqmurje Republiq

Napisal/-a KAALman So jun 05, 2004 6:46 am

tomaz40 je napisal/-a:
xandrej je napisal/-a:Nič grem dawoo matiza kupit bo teh 800 kubikov dovolj počasi... Kaj mi pomaga 160 konjev... :roll: :roll: :roll: :roll: Qurba pri nas v Sloveniji pa se vse da narest... Ko pa sem pred 3 dnevi šel avto prepisat pa ko v stari yugoslaviji od vrat do vrat pa na vsakem okencu jurja pa 8 za table pa celi dan sem zajebal zato... To te kap... Sedaj mi bodo še tile rdeči kekci grenili življenje... :roll: :roll: :roll:

Se strinjam da bo najbolš kr Matička ubost. Boš pršparal denar pri nakupu, registraciji pa še pri kaznih

pa saj gre matic po mestu tud 80 al pa 120 :shock: :)

drugače pa qrčeva drzhava !
¨na koncu bodo penzjonerji v prostem času tud doma z balkonov hitrost preverjali pa to...
če pa prekoračiš hitrost 50 za 10/h, pboš pa itak verjetno počasi šel sedet za dva dni majke jim!
"Oversteer is when you hit the wall with the back of the car.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall.
Torque is how far the wall moves after you hit it."

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ So jun 05, 2004 1:08 pm

Zatrdili so, da redarji ne bodo hodili na intervencije, prav tako se ne bodo vpletali v gostilniške pretepe. Bodo pa lahko ukrepali ob nekaterih prekrških zoper javni red in mir. !!!!! A za kasirat keš bodo dobri k jih boš pa rabu nebojo dvignili tiste usrane riti a!!!?? :evil:

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo So jun 05, 2004 1:10 pm

Ej ta država gre u ....

Kriza, jst se bom v Argentino preselu :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov