Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Bigg Daddy
Novinec

Kraj: Ljubljana

Nateg pr kleparju

Napisal/-a Bigg Daddy Sr jun 16, 2004 12:19 pm

Tkole, kok sm piziu celo pot proti domu na tiste k... kleparje :evil:
Zakaj, no na zadnjih desnih vratih sm meu malo udrto(pod letvico) in se jest prpelem en dan :vrum do kleparja pa mau gleda mudel kako zgleda :shock: vse uredu se zmenva za termin pa kok bi pribl. pršlo skupi z barvanjem, pa mi reče okol 35 čukov...OK 2 dni nazaj sm mu prpelu avto, pa grem dons ponj pa mi zabije ceno 60000!!!!!!!!!!!KKKAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJ????? :shock: mene je skor kap...
Prav da mogu še zgornji del vrat popravlat(k gor ni blo nč :ue ) pa sprednja vrata pa zadnji blatnik..pa kaj še vse....zmenila sva se pa samo za eno mejškno udrtinco pod letvico...WATAFAK :g: uglavnm za J... me je in to ornk...
aja je reku >>da boš meu ornk narjen<< :P :vc
There's some crazy muthafuckaz in this world, lot crazy then me

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr jun 16, 2004 12:21 pm

sklepam , da brez računa...?
Če je tko ga prjav :)
Kokr pa jst vem nej bi cena po t.i predračunu odstopala za +- 10 %
8)
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jun 16, 2004 12:21 pm

Vidš, vidš kako je ustrežljiv - povabi ga na pir a ne
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr jun 16, 2004 12:21 pm

jah jebiga nebi plaču pa je! ti si njem reu to pa pika !

jst vem da neb plaču bi pa reku HVALA k si še drugo upedenu ĐABE! :wink:

Dani
Uporabnik

Napisal/-a Dani Sr jun 16, 2004 12:32 pm

Fullback je napisal/-a:Kokr pa jst vem nej bi cena po t.i predračunu odstopala za +- 10 %
8)

Samo ni bil pisni predracun, ampak ustni :D

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr jun 16, 2004 12:33 pm

Se strinjam z Venomom. Če sta se zmenila za eno vdrtino na vratih, nima on kej barvat pol avta. Dobr da ti ni naredu še optike, pa tehničnega, pa še redni servis.... :x :x
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr jun 16, 2004 12:34 pm

Ke smo že pr tem... a se komu sanja kulk pride lakiranje CELGA avta?

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd Sr jun 16, 2004 12:35 pm

Jaz že nebi plačo če mi zabije tako ceno!!

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Sr jun 16, 2004 3:21 pm

sicer ne vem kakšen avtomobil imaš, ma če je že malo zbledela barva, da je ni mogel zadet je moral naredit tudi prehod na sprenja vrata in zadnji blatnik, kar sigurno podraži stvar.... samo to bi ti moral vseeno prejden se je lotil delat povedat...
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr jun 16, 2004 3:23 pm

lakiranje ali štrihanje? štrihanje pride delo okol 40k sit, material 150-200k sit odvisno od materiala.

LP Milan
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Sr jun 16, 2004 3:26 pm

Omelo je napisal/-a:Ke smo že pr tem... a se komu sanja kulk pride lakiranje CELGA avta?

pri res hudem majstru za moje pojme je pre dleto m prišlo za staro benfo trojko cca 250kilo
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

-EC-
Stalni uporabnik

Kraj: 1231

Napisal/-a -EC- Sr jun 16, 2004 3:30 pm

Jaz nebi plaču. Lepo sta se zmenila kaj nj ti poprav. In če bi recimo blo še kj druzga blo za popravt bi te moral on na knadno obvestit o tem.

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr jun 16, 2004 3:31 pm

bravura je napisal/-a:sicer ne vem kakšen avtomobil imaš, ma če je že malo zbledela barva, da je ni mogel zadet je moral naredit tudi prehod na sprenja vrata in zadnji blatnik, kar sigurno podraži stvar.... samo to bi ti moral vseeno prejden se je lotil delat povedat...

tocno tako....

ne glede na to, pravzaprav, koliko je zbledela barva, se delajo prehodi, da se ne vidi na prvi pogleda, da je bilo barvano

glede enega drugega komentarja pa, ce ni racuna, res lahko inspektorje klices, na predracun pa lahko koncna cena niha max 20%
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Sr jun 16, 2004 3:47 pm

Jst bi mu reku: plačam ti kar sm ti naroču :P
Pa da se je*e mu ne plačam več!

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Napisal/-a Tipo-mania Sr jun 16, 2004 4:13 pm

Ja tale zadeva je cista natega-ce je mojster tko k se zagre pol ve da bo naredu preliv na prednjih vratih in vzadi na boku-in mislm da bi ga mogu mal prjavt :twisted:
DJ Jay

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Sr jun 16, 2004 4:24 pm

dobek je napisal/-a:
bravura je napisal/-a:sicer ne vem kakšen avtomobil imaš, ma če je že malo zbledela barva, da je ni mogel zadet je moral naredit tudi prehod na sprenja vrata in zadnji blatnik, kar sigurno podraži stvar.... samo to bi ti moral vseeno prejden se je lotil delat povedat...

tocno tako....

ne glede na to, pravzaprav, koliko je zbledela barva, se delajo prehodi, da se ne vidi na prvi pogleda, da je bilo barvano

glede enega drugega komentarja pa, ce ni racuna, res lahko inspektorje klices, na predracun pa lahko koncna cena niha max 20%

če se pa pol gre z nekim prozornim preko da se pol ne vidi,... vsaj tak je meni mojster razložil,...
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr jun 16, 2004 4:38 pm

MGsax je napisal/-a:če se pa pol gre z nekim prozornim preko da se pol ne vidi,... vsaj tak je meni mojster razložil,...

metalik in nekateri novejsi laki samo so dvokomponentni (s prozornim lakom za gornji sloj)
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Napisal/-a Ruff_RydeRR Sr jun 16, 2004 9:49 pm

kdo pa je bil tole da še kkšnega Formaša ne nategne ! bastard :evil:
My soul almost complete ;)

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr jun 16, 2004 10:19 pm

No da še jst povem svoj primer ki je zelo podoben tvojemu.
Js sm dal prebarvat pokrov motorja,sprednji in zadnji odbijač ter letviice na lučeh zadnjih.Šel sm kleparju ki dela na "črno"doma.Preden mi je začel delat to vse sma se zmenla za ceno.Js sm ga vprašu koliko denarja bo to vse skupi prišlo,pa je reku od 20000-25000 sit.Sm reku ok pa naj bo.Barvu mi je kaka dva meseca.Nikoli ni mel časa.Skoz sm ga moral prosit in gnjavit kdaj bo fertik.Še sam sem hodu pomagat.No ko je delo blo končano,sem sam in s pomočjo enega tipa gor dajal odbijače in haubo.Hotu sm mu plačat dogovorjeno ceno,vendar ga ni bilo doma.Nazaj sm hodu še kaka 2 tedna da bi mu plačal a ga ni bilo nikoli doma.No končno je bil doma in sem prišel da plačam.Potem pa šok :shock: Tip reče da je zdej vse to 40000 sit.Men nč jasn.Je reku da on ni nazačetku prav zračunu,da sploh ni vedu kaj govori,da je za 20000 sit sam materijala itd....Dobr js mu dam 20000 sit ker sma se toliko dogovorila in ker sm tudi sam delal zraven,za ostalo pa rečem da mu bom še prinesu.
Seveda denarja nisem prinesu.
In minejo 3 meseci,pošlje ta ličar kmeni enega tipa da mi zagrozi.Js lepo razložim zakaj se gre on nič.Pride ta tip še drugič in mi začne groziti da me bo ubil,da mi bo auto razbil,gume dol pošraufal skratka sranje bo.OK si rečem pošljem jst po pošti temu ličarju še dodatnih 7000 sit in rečem da tistih 2000 sit pa lahk obdrži kot dobro voljo.
Ne ta tip ko mi je težil pride še enkrat k meni v službo in mi teži da me bo zaklal,ubil,da bom mel auto na klocnih,da bom js dobu svoje,da naj takoj grem k temu ličarju pred hišo pa da se zmenimo.
Js seveda nisem šel nazaj gor ker bi me pred bajto še nabutali.Šel sm na policijo in zadevo prjavil.Povedal sem kaj je bilo,pa me je policaj takoj vprašal ali imaste račun?
Rekel sm da ne seveda,pa je reku to je njegova beseda proti tvoji.
Tako da iz tega sm se nekaj naučil,da tisto kar je poceni nepomeni da je tudi dobro.

lp
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov