Jaz sem to odstranil z nitrorazrečilom samo moreš met zraven krpo ko maš zmočeno z vodo za pol nitro obrišeš s stekla nato pa greš še s suho prek in to je to
Pros mojstre na tehničnem, da ti dajo Rezilo!, ena fajn zadevca na principu olfa nožka, sam da je širša. S tistim hudičem spraviš vse dol, čist enostavno
Tilen je napisal/-a:Pros mojstre na tehničnem, da ti dajo Rezilo!, ena fajn zadevca na principu olfa nožka, sam da je širša. S tistim hudičem spraviš vse dol, čist enostavno
Ne posodijo razen če skasirajo in vzamejo oni dol ..bi****s
ene 500 sit te pride v kasnem intersparu tista zadevca k je za keramicne plosce na stedilniku cistit. Zgleda kot pomanjsano strgalo za led, pa spredaj ma britvico. Dela cudeze
Zadnjič spremenil Mike_E_, dne Če jun 17, 2004 12:07 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Pejt v Bauhaus, al pa OBI al pa kerokol štacuno s podobnim sranjem, pa kupte komplet nožkov. V tistem kompletu je tut ena zadeva, za odstranjevanje barve s stekla, kadar barvaš okenski okvir. Obilka je kot kak mobitel (recimo nokia 3100), rezilo pa gleda ven tam, kjer je pri nokiah tipka za ugasnit.
To uporabljajo na tehničnih, stane pa 500 SIT cel komplet
Ne rabiš nikakršnega razrečila, pa tut vse skupi traja eno minuto.
LP Tomaž
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.
Mike_E_ je napisal/-a:ene 500 sit te pride v kasnem intersparu tista zadevca k je za keramicne plosce na stedilniku cistit. Zgleda kot pomanjsano strgalo za led, pa spredaj ma britvico. Dela cudeze
Točno to! Jaz sem mami mazno pa gre full dobro dol!