LP
Slide je napisal/-a:še zmir boš kazn dubu, če boš narobe parkiru, pa tud če se na glavo pustavš, pa po trepalncah hodiš, ko boš trdil, da je točno tm marica pred pol ure stala...tko pač je...na našo žalost
Slide je napisal/-a:... ne vem pa zkaj je treba to kle limat
Slide je napisal/-a:kaj maš zej od tega
Slide je napisal/-a:argument+ oblast = sranje
Doctor206 je napisal/-a:Ja ma moejo bit res dobri
BiMMER je napisal/-a:Vedno se najde opravičilo za tako parkiranje. Kaj pa veš kaj se je dogajalo. Kaj pa če je kdo komu spizdil denarnico al pa torbico pa so ga iskali po opisu s počasno hojo. Ne mi tle govorit, da ni šlo za intervencijo, če ne veš kaj se je dejansko dogajalo. Sej kdor se bolje spozna na Psihologijo bo vedel, da poznamo pri človeku cel kup kognitivnih iluzij oz. pravil za sklepanje. Tukaj v tem primeru gre za čisto iluzijo napačnega posploševanja lastnih vedenj in stališč (false-consensus bias).
monster_d je napisal/-a:A mi lahko nekaj poves...
S kako pravico policaj vozi po cesti gre z levega pasa na desni pas brez zmigavca, v roki pa gsm???
Pa na nobeni nujni voznji ni bil!
Kaka razlaga, videl pa podnevi sredi maribora
BiMMER je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:A mi lahko nekaj poves...
S kako pravico policaj vozi po cesti gre z levega pasa na desni pas brez zmigavca, v roki pa gsm???
Pa na nobeni nujni voznji ni bil!
Kaka razlaga, videl pa podnevi sredi maribora
Seveda te pravice nima, prav tako kot je nimaš ti, pa si če si poštem tudi ti že to kdaj naredil
Zm3-D3n je napisal/-a:MA dej tej policaji lah delajo kar cjo, zadnic se pelem po podutiski in in policijske postaje koseze zavijeta 2 kible! ! je mela crkeneno spredno luc 1 je pa vozu z dolgimi lucmi in telefonom v roki.....pa nbena nujna voznja pac sli so na "delo"...prevedeno se okol furat in folku tezit! Sam kar je najbol ironicno tuki....luc mu ne dela, na bo nben nch reku, ce bo pa moja mat mela ugasnene luci pol ji bojo pa 10k napisal...tej policaji delajo kar se jim sprdne in jim nben nch ne more...posten folk pa jebejo u glavo pa jim pobirajo se zadne peneze k jih majo za zivet...to je zalostno....pa baje bi mogla bit policija zato da varuje drzavljane....lol.....se nism slisu bolsga vica!
LP,
Zm3-D3n
BiMMER je napisal/-a:Vedno se najde opravičilo za tako parkiranje. Kaj pa veš kaj se je dogajalo. Kaj pa če je kdo komu spizdil denarnico al pa torbico pa so ga iskali po opisu s počasno hojo. Ne mi tle govorit, da ni šlo za intervencijo, če ne veš kaj se je dejansko dogajalo. Sej kdor se bolje spozna na Psihologijo bo vedel, da poznamo pri človeku cel kup kognitivnih iluzij oz. pravil za sklepanje. Tukaj v tem primeru gre za čisto iluzijo napačnega posploševanja lastnih vedenj in stališč (false-consensus bias).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov