Debate, ki niso vezane na ostala področja...

krentip
Novinec

naši policisti

Napisal/-a krentip Pe jun 25, 2004 2:58 pm

No za une k se bojite iti v parkirno hišo - očitno lahko tudi tako parkirate, saj tako delajo naši policaji (aja pa niso bili na nobeni intervenciji, ker so se trije prav počasi notri sprehajali)

Slika

LP

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Pe jun 25, 2004 7:30 pm

Tole bi mogu sprintat pa it avto na to mesto parkorat pa čakat kdaj bo kakšen policaj pršu. Če bi mel srečo bi pršu z isto kiblo k je na sliki.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Pe jun 25, 2004 7:33 pm

Saj veste kako je... policisti imajo zmiri prav :evil:

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe Pe jun 25, 2004 7:38 pm

Doctor206 je napisal/-a:Saj veste kako je... policisti imajo zmiri prav :evil:

Eeehhh :mrgreen:
My Love... Nissan 350 z
Slika

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip Pe jun 25, 2004 7:46 pm

To pa res ni res.
Če maš prave argumente, lahk tud z njimi kaj kmalu pometeš.

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Pe jun 25, 2004 7:48 pm

krentip je napisal/-a:

To pa res ni res.
Če maš prave argumente, lahk tud z njimi kaj kmalu pometeš.

Ja ma moejo bit res dobri :g:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe jun 25, 2004 7:58 pm

Sam če ma on prave argumente...pol pa zihr on pomete...argument+ oblast = sranje ... :(

Drgač pa zgleda da je ratu forumski šport kle...da iščete kua policaji zajebejo...sej jih jz tud nimam glih rad, sam ne vem kaj mate od tega...
še zmir boš kazn dubu, če boš narobe parkiru, pa tud če se na glavo pustavš, pa po trepalncah hodiš, ko boš trdil, da je točno tm marica pred pol ure stala...tko pač je...na našo žalost :cry: ... ne vem pa zkaj je treba to kle limat
:ue
Aja...itak pa ni prov da tko parkirajo...sam še enkrat...kaj maš zej od tega...enkrat so že razglabljali o svetniškem siju pa loščenju le tega...najbr ste vi v svoji službi brez greha :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip So jun 26, 2004 1:40 am

Slide je napisal/-a:še zmir boš kazn dubu, če boš narobe parkiru, pa tud če se na glavo pustavš, pa po trepalncah hodiš, ko boš trdil, da je točno tm marica pred pol ure stala...tko pač je...na našo žalost :cry:

Ja to je res, da boš naredil prekršek, če boš tam parkiral. Tist, da sem napisal, da "zdej lahko mi tle parkiramo" je blo ironično (i hope you get it now).

Slide je napisal/-a:... ne vem pa zkaj je treba to kle limat

Da te je to zmotilo se ti iskreno opravičujem, samo ne vem zakaj nimaš istega odziva, ko nekdo že 5ič isto vpraša (npr. kako avto napedenat pa kako turbina dela pa če mu kdo to na cd zapeče ...itd) al pa če kdo 16ič isti joke nalima (ok sem tud jaz kdaj kakega podvojil, trojil itd) pa ko nekdo slika kako je s svojim avtom drugega zaparkiral itd itd. Se mi pa že zdi, da je to (no vsaj za nekatere, men je blo ko sem videl) zanimivo, da vidš kaj so državni organi sposobni.

Slide je napisal/-a:kaj maš zej od tega

Nobenga osebnega zadovoljstva, če to misliš, se mi je pač zdelo z vami deliti informacijo. Poglej pa kakšen razlog si tukaj ti navedel za objavo teme http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=14441&highlight= Ti si bil jezen, men se je pa zamalo zdelo. OK :?:

Slide je napisal/-a:argument+ oblast = sranje

policist ne predstavlja oblast v državi

Doctor206 je napisal/-a:Ja ma moejo bit res dobri

Bejž no ;)

LP
in se vnaprej opravičujem tistim, ki jih je moja objava zmotil oz. jim je odveč

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jun 26, 2004 8:08 am

opala...si pa se razpisu krentip... :D

No naj ti povem, da me ni glih tvoj post zmotu....Tud tisti o turbini, pa kr neki isto skos, me motjo, ampak kaj, če bi hotu pa na tistga vsazga neki napisat tkole pa veš kam bi pršl :?
Sam zadne cajte ful pogosto opažam da kr naprej iščejo ravno napake policajev kle...Zdi se mi kot da nekteri nimajo druzga kot da hodjo po, ne vem, Ljubljani, pa slikajo policaje, takoj ko nardijo kej narobe...
Sej sm že prej kapiral kaj hočeš povedat...te čist zastopm, sam ponavad jih velik tolče po polcajih, k jih pa rabjo al pa kadar jim gre za nohte, pa u rit lezejo... Nobena od pripomb ne leti nate! Itak da se ti je zamal zdel...
Glede posta Časopis za volanom, je vseen mal drgač, ker je on mene neposredno ogrožal...življenjsko!
Policist ima pooblastilo od države...kar je v grobem prenos določenih nalog od države(oblasti) na druge subjekte :wink: pol pa argument+pooblastila=sranje, če ti je to bolj všeč :EE

Pa brez zamere, nism nč mislu osebno tebe napadit....sori če je tko zvenel...

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So jun 26, 2004 8:30 am

Sam ni pa parkiru na plocniku :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 So jun 26, 2004 8:39 am

No nesramnost bi bla, če bi policaji tkole parkiral kombi, pol bi šel pa en u štacuno kupvat, drug bi pa listke pisal drugim avtmobilom, ki so bili narobe parkirani :lol: :lol:
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
_GReddy_
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a _GReddy_ So jun 26, 2004 10:43 am

js sm nekje vidu da je policaj parkiru čez 1 park placa za invalide :evil: :!:
slike pa ne najdem več ...
"Imagination is more important than knowledge, for knowledge is limited while imagination embraces the entire world."(Einstein)

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER So jun 26, 2004 12:37 pm

Vedno se najde opravičilo za tako parkiranje. Kaj pa veš kaj se je dogajalo. Kaj pa če je kdo komu spizdil denarnico al pa torbico pa so ga iskali po opisu s počasno hojo. Ne mi tle govorit, da ni šlo za intervencijo, če ne veš kaj se je dejansko dogajalo. Sej kdor se bolje spozna na Psihologijo bo vedel, da poznamo pri človeku cel kup kognitivnih iluzij oz. pravil za sklepanje. Tukaj v tem primeru gre za čisto iluzijo napačnega posploševanja lastnih vedenj in stališč (false-consensus bias).
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d So jun 26, 2004 12:44 pm

BiMMER je napisal/-a:Vedno se najde opravičilo za tako parkiranje. Kaj pa veš kaj se je dogajalo. Kaj pa če je kdo komu spizdil denarnico al pa torbico pa so ga iskali po opisu s počasno hojo. Ne mi tle govorit, da ni šlo za intervencijo, če ne veš kaj se je dejansko dogajalo. Sej kdor se bolje spozna na Psihologijo bo vedel, da poznamo pri človeku cel kup kognitivnih iluzij oz. pravil za sklepanje. Tukaj v tem primeru gre za čisto iluzijo napačnega posploševanja lastnih vedenj in stališč (false-consensus bias).

A mi lahko nekaj poves...
S kako pravico policaj vozi po cesti gre z levega pasa na desni pas brez zmigavca, v roki pa gsm???
Pa na nobeni nujni voznji ni bil!
Kaka razlaga, videl pa podnevi sredi maribora :twisted:

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Napisal/-a BiMMER So jun 26, 2004 12:47 pm

monster_d je napisal/-a:A mi lahko nekaj poves...
S kako pravico policaj vozi po cesti gre z levega pasa na desni pas brez zmigavca, v roki pa gsm???

Seveda te pravice nima, prav tako kot je nimaš ti, pa si če si poštem tudi ti že to kdaj naredil :)
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d So jun 26, 2004 12:52 pm

BiMMER je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:A mi lahko nekaj poves...

Seveda te pravice nima, prav tako kot je nimaš ti, pa si če si poštem tudi ti že to kdaj naredil :)

Ja ne, saj tut jaz kdaj recim, sam policija naj bi bla za vzor voznikom, kako naj bojo pol vozniki se drzali pravil in zakonov ce pa tak vidis kak oni ga serjejo...

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n So jun 26, 2004 1:00 pm

MA dej tej policaji lah delajo kar cjo, zadnic se pelem po podutiski in in policijske postaje koseze zavijeta 2 kible! ! je mela crkeneno spredno luc 1 je pa vozu z dolgimi lucmi in telefonom v roki.....pa nbena nujna voznja pac sli so na "delo"...prevedeno se okol furat in folku tezit! Sam kar je najbol ironicno tuki....luc mu ne dela, na bo nben nch reku, ce bo pa moja mat mela ugasnene luci pol ji bojo pa 10k napisal...tej policaji delajo kar se jim sprdne in jim nben nch ne more...posten folk pa jebejo u glavo pa jim pobirajo se zadne peneze k jih majo za zivet...to je zalostno....pa baje bi mogla bit policija zato da varuje drzavljane....lol.....se nism slisu bolsga vica!

LP,
Zm3-D3n

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Napisal/-a BiMMER So jun 26, 2004 1:04 pm

Nevem kaj naj rečem, ampak ta tema spet vodi v nepotrebno nabijanje postov. Pač policisti so tudi ljudje, ki opravljajo specifično službo. Popolnega vedenja v družbi ni in ga ne more bit, ker iammo vsak svoja stališča in poglede na svet. Mogoče le še to, policisti ne uporabljajo samo UKV zvez za komunikacijo z OKC-ji ampak tudi mobilne telefone (zaradi prisluškovanja). Spet nevemo, če ga niso napotili na kakšen vlom pri katerem se ponavadi ne uporablja prednosti v prometu. Ni dovolj informacij o problemu, da bi ga lahko razreševali.
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So jun 26, 2004 1:06 pm

Zm3-D3n je napisal/-a:MA dej tej policaji lah delajo kar cjo, zadnic se pelem po podutiski in in policijske postaje koseze zavijeta 2 kible! ! je mela crkeneno spredno luc 1 je pa vozu z dolgimi lucmi in telefonom v roki.....pa nbena nujna voznja pac sli so na "delo"...prevedeno se okol furat in folku tezit! Sam kar je najbol ironicno tuki....luc mu ne dela, na bo nben nch reku, ce bo pa moja mat mela ugasnene luci pol ji bojo pa 10k napisal...tej policaji delajo kar se jim sprdne in jim nben nch ne more...posten folk pa jebejo u glavo pa jim pobirajo se zadne peneze k jih majo za zivet...to je zalostno....pa baje bi mogla bit policija zato da varuje drzavljane....lol.....se nism slisu bolsga vica!

LP,
Zm3-D3n

se podpišem pod to,
policaji pa itq držijo skupej, in sigurno tisto parkiranje ni bilo povezano z intervencijo,pač treba je priznati da delajo kar se jim sprdne :evil:

ni pa nujno da je bimmer med njimi :lol: , se nočem kregat s roko pravice :roll:
Slika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy So jun 26, 2004 1:14 pm

BiMMER je napisal/-a:Vedno se najde opravičilo za tako parkiranje. Kaj pa veš kaj se je dogajalo. Kaj pa če je kdo komu spizdil denarnico al pa torbico pa so ga iskali po opisu s počasno hojo. Ne mi tle govorit, da ni šlo za intervencijo, če ne veš kaj se je dejansko dogajalo. Sej kdor se bolje spozna na Psihologijo bo vedel, da poznamo pri človeku cel kup kognitivnih iluzij oz. pravil za sklepanje. Tukaj v tem primeru gre za čisto iluzijo napačnega posploševanja lastnih vedenj in stališč (false-consensus bias).

Tako je 8)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov