Tommo je napisal/-a:In kaj praviš na to da imam jaz z svojim 110 KM TDI-jem z non-stop uzgano klimo in zelo hitro voznjo povprečno porabo 5 litrov ???
D.J. je napisal/-a:Tommo je napisal/-a:In kaj praviš na to da imam jaz z svojim 110 KM TDI-jem z non-stop uzgano klimo in zelo hitro voznjo povprečno porabo 5 litrov ???
Buče
De_Tomaso je napisal/-a:Sam vozim dizla.
Glede porabe kapo dol, glede občutkov palec dol.
Izjema je AC, tam je celo v občutkih dizl boljši, saj je bolj prožen, a prvi vikend, ko sem šel tako kot mnogič prej na gorsko cesto, da bi malo bolj aktivno preživel nedeljsko popoldne sem se skoraj zjokal. Saj je dizl hiter, a adrenalin ni isti. Pa še gume mi bolj je, saj skoraj ni kompleta, ki bi mi zdržal več kot 10000Km, ko pa sem imel bencinca, ki je imel celo 30 konjev več pa je šlo tudi do 15000Km z enimi. V obeh primerih 215/45 R17. Težek nos pač dela svoje.
Če ne delate več kot 4000km, ne mesec in vozite malo bolj s srcem potem ne pogledujte za dizli. Moj nasvet.
snifix je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:Sam vozim dizla.
Glede porabe kapo dol, glede občutkov palec dol.
Izjema je AC, tam je celo v občutkih dizl boljši, saj je bolj prožen, a prvi vikend, ko sem šel tako kot mnogič prej na gorsko cesto, da bi malo bolj aktivno preživel nedeljsko popoldne sem se skoraj zjokal. Saj je dizl hiter, a adrenalin ni isti. Pa še gume mi bolj je, saj skoraj ni kompleta, ki bi mi zdržal več kot 10000Km, ko pa sem imel bencinca, ki je imel celo 30 konjev več pa je šlo tudi do 15000Km z enimi. V obeh primerih 215/45 R17. Težek nos pač dela svoje.
Če ne delate več kot 4000km, ne mesec in vozite malo bolj s srcem potem ne pogledujte za dizli. Moj nasvet.
ce ti gume zdrzijo samo 10000 km pol moras bit pa uber norc za volanom....men gume zdrzijo vsaj 40000 km oziroma jih najkasneje po 4ih letih zamenjam
lp matej
INFINITI je napisal/-a:D.J. je napisal/-a:Tommo je napisal/-a:In kaj praviš na to da imam jaz z svojim 110 KM TDI-jem z non-stop uzgano klimo in zelo hitro voznjo povprečno porabo 5 litrov ???
Buče
Enako
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov