Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Kam se vsem mudi?

Napisal/-a Omelo So jun 26, 2004 5:14 am

Kriza... Grem lepo iz šihta lihkar, zmatran ke nč nism spal, vozim domov in me izsili avtobus... Ok whatever, Twingo se z njim le ne mora kosat :)
Peljem naprej, me izsili še en avtobus.... Kr nekej :? Se je še kolega ke se je pelou z mano čudu kako vozjo (sobota zjutrej ob 5:45). Usm se je nekej mudilo.

Pol pa zagledam enga kretena v špeglu, ki gre prehitevat avto čez polno (sigurno 90 pri omejitvi 50...) pol pa se je očitno odloču da bo še mene. Kr je bil to en d****, s katerim sm mel že tooolkrat probleme (če ne bi fajn bremzal bi se mrskej drugač končalo), sm se odloču da me pa na use zgodej zjutrej ne bo drkal. Nasproti je peljal lih en kamion, on pa da bo šel mene prehitevat (z zaletom jasno) po pasu ki ja za zavijat levo (na Petrolu v Žabji vasi, če kdo ve kje je to). Jok brate... odpade, stric Matic te ni vidu in dal žmigovc da grem na petrol, lih v trenutku ko je skušou zapeljat mimo. Kolega se je strinjal da bi mel ovratnco, jst se pa tut kkšne nove havbe, ovratnice, pa še tožbe za strah pred vožnjo ne bi branu. :D No zapeljem, on pa na troblo, pa čez še en pas, zagleda kamion, pa na drug pas pa v pločnih, pa na žlajf pa ga skor okol obrne (itak ga to ne bo izučilo), jst pa lepo na easy 50 km/h na Petrol po ene čigumije. Grem lepo not, on za mano, men šlo na smeh... Me gleda, ka pogledam nazaj, tako zaspano nasmejan. Plačam na blagajni, se usedem v avto, počakam še 10 sekund če bo prletu za mano, ga ni... in odpeljem. That's it :D

Kam kurca se vsem tako mudi na lepo sončno sobotno jutro??!?! Na vse zgodej zjutrej.
Ke ni že dost mrtvih na cesti zadne cajte?

Ja vem da mi tega ne bi blo treba narest, ampk ko je dost je pa dost :evil:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So jun 26, 2004 5:51 am

Kolkokrat sem že biu v taki situaciji ko bi z lahkoto lahko tresno pa pokasiro lepe dnarce.. Samo ne vem no, meni je škoda avta pa kr refleksno že bremzam pa zavijam samo da ne bi poknilo... Sem pa že jaz tui hoto parkrat se norega nareit :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo So jun 26, 2004 5:53 am

Al men ga je tut škoda... No, na to niti pomislu nism, da bi bil razbit :roll:

Uporabniški avatar
gre_up
Novinec

Kraj: LJ barje

Napisal/-a gre_up So jun 26, 2004 5:57 am

tudi meni bi prav prišlo kakšno barvanje, ampak...

nikoli ne veš če bo res samo barvanje in ne kakšni posegi tudi na pvozniku/potnikih

Omelo sicer te popolnoma razumem, sem imel že sam večkrat podobne "ideje", pa vendar kot si že sam rekel: Ali ni dovolj nesreč že brez izzivanja?

LP
G
Nasveti so dani v dobri veri, za rezultate ne odgovarjam!
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo So jun 26, 2004 6:03 am

Al sm sam pr seb reku, budala kaj počneš, ampk me je tulk razpizdu, da so roke nardile svoje...

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha So jun 26, 2004 6:39 am

Omelo – če avtobus speljuje iz avtobusne postaje (po tvojem pisanju sklepam, da je bila taka situacija) ima avtobus prednost. Preberi si malo zakone. In če bi »butnu« bi ti plačal tisto »prasko« na avtobusu, pa še kazen, če bi prišli »organi«.
Če pa te je izsilil v križišču – si kdaj vozil avtobus, veš mogoče kako se je s tako »mrcino« skozi križišče, po možnosti prometno, »prebit«. Poizkusi – prepričan sem boš imel drugačno mnenje.
Glede tvoje druge situacije – rešuj na cesti, kar se rešiti da, ne pa človeka v nesrečo silit, če se je že sam »tja« namenil. OK imel si 200% prav, lahko bi ga tožil, lahko bi … Ampak, morda boš ti jutri v taki situaciji. Enostavno te prime »peta minuta«. No, če si vzoren šofer, brez napak, oprosti za vse izrečeno. Šoferjev brez napak še nisem imel priložnosti spoznati. Vsakem se namreč kakšen dan »strga film«. »Davek« na današnji »tempo« življenja.
Na cesti nas je mnogo, vozimo eni boljše, drugi slabše, ampak verjetno je vsem skupna ena stvar … priti varno na cilj. Vse drugo je zame nepomembno.

LP

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 So jun 26, 2004 7:30 am

Mojster Miha: Ali slučajno veš kdo je kriv, če avtobusar najprej spelje, šele potem pa prižge žmigavc. To namreč počnejo nekateri avtobusarji v Ljubljani. Pa tut dokazat mu ne moreš kdaj je dal žmigavc.

OMELO: Se strinjam s tem, da si dal unemu norcu malo kropa pit. Jest tut ne maram takih prepotentnežev.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jun 26, 2004 7:57 am

Mislm da , da se mora avtobusar v vsakem primeru prepričat, če se lahko varno vključi v promet :wink:
Drgač pa omelo...sej vem da te je razpizdu un ...sam je blo pa kr grdo tole... :o
To je men en tip zadnč naredu...Se peljem z R5 v Ljubljano, pa na eni ravninci, ki se zaključi z blagim desnim ovinkom prehitim P206 in P206SW...spredi je bil pa še Mercedes Sprinter...No za tega je zmankal placa, pa sm se začel pomikat nazaj na desni pas PRED P206SW, kjer je blo dost prostora, torej sem biu že mim!!!, tip je pa takrat, ko ms biu jz že mim njega, stopu po gasu in mi začel lukno zapirat...to sm vidu, na kratk potrobu, in čist počas lezu nazaj na desni pas...pa je tip enostavno ostal na polovici mojga avtomobila in se ni več umaknu....
Očitno se mu je zamal zdelo ker ga je prehitela "zgodovina", ker je bil pa ovink že zlo bliz, sem enostavno popizdu in močno cuknu z volanom kr na desni pas...če bi ga butnu, bi ga pač butnu...itak bi bil on kriv...no tip je mogu fejst bremzat, pa čist na bankino se je mogu umaknt, da ni usekal...pol je pa še plozu neki...sm hotu ustavt pa :/:o:/ Srečo je mel da bi blo cajta... :evil:
Pa še kdo naj reče da so konji nevarni...če bi bil z Audijem, tega sploh ne bi blo :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So jun 26, 2004 8:27 am

Bravo omelo :bow
Lepo povedano, sicr pa pretresljiva zgodba...
SAm cikgumiji -> nice touch :EE
Totalno me prizadene un del v stavku `jst pa lepo na easy 50 km/h na Petrol po ene čigumije`... u fack :lol: :lol:

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So jun 26, 2004 8:41 am

folku se je čisto snelo ko so sonce vidli :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim So jun 26, 2004 9:11 am

hehe zanimiva zgodba...čigumiji :D si že predstaulam kako to zgleda :lol:
avtobusarji...že da imajo prednost ampk učash pa...al ne znajo ocent al so tolk ?!?! da se ukluč k si že na sred avtobusa. men se je 1x u Lj. zgodl da sm imeu veliko srečo ker se je glih levi pas spraznu da sm zavil levo, če ne bi...pof? mislm..vem da je ful gužve, pa da se je teško uklučt pa itd. itd., sam mal bi pa lahko učash bol pogledal? Lp

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So jun 26, 2004 9:33 am

Jst tut rad koga kdaj pa kdaj zajebem :lol: . Npr. enkrat so se eni zidarji za mano teral s kombijem TDi. :shock: . Pa mi rinejo v rit pa jim je blo ful smešno češ, hahaha pugi ne gre nikamor :) . So se sam spogledoval pa se smejal. Pol se pa odloč model da me bo prehitu.... Jst pa sam tretja pa gas ko me je hotu šišnit. Kaj naj rečem kot to, da modelu ni blo več do smeha. Ker se je odloču, da me bo prehiteval pred nepreglednim ovinkom, je blo še tolk slabše ker sva se peljala vštric. Če bi prišel kdo nasproti bi bil cel hudič :twisted: . Pomoje je posrane gate prnesu ženi dam za oprat. :lol: Verjetno mi ni treba govort, da se zdej model od sramote stran obrača in mu ni več do smeha.
Jst pa sam BWAHAHAHAHAHAHA :twisted: :twisted: :twisted: .
PS: če me še kej bol razpizdi kot to, da mi za ritjo vozijo :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Re: Kam se vsem mudi?

Napisal/-a pugi405 So jun 26, 2004 9:40 am

Omelo je napisal/-a:Kriza... Grem lepo iz šihta lihkar, zmatran ke nč nism spal, vozim domov in me izsili avtobus... Ok whatever, Twingo se z njim le ne mora kosat :)
Peljem naprej, me izsili še en avtobus.... Kr nekej :? Se je še kolega ke se je pelou z mano čudu kako vozjo (sobota zjutrej ob 5:45). Usm se je nekej mudilo.

Pol pa zagledam enga kretena v špeglu, ki gre prehitevat avto čez polno (sigurno 90 pri omejitvi 50...) pol pa se je očitno odloču da bo še mene. Kr je bil to en d****, s katerim sm mel že tooolkrat probleme (če ne bi fajn bremzal bi se mrskej drugač končalo), sm se odloču da me pa na use zgodej zjutrej ne bo drkal. Nasproti je peljal lih en kamion, on pa da bo šel mene prehitevat (z zaletom jasno) po pasu ki ja za zavijat levo (na Petrolu v Žabji vasi, če kdo ve kje je to). Jok brate... odpade, stric Matic te ni vidu in dal žmigovc da grem na petrol, lih v trenutku ko je skušou zapeljat mimo. Kolega se je strinjal da bi mel ovratnco, jst se pa tut kkšne nove havbe, ovratnice, pa še tožbe za strah pred vožnjo ne bi branu. :D No zapeljem, on pa na troblo, pa čez še en pas, zagleda kamion, pa na drug pas pa v pločnih, pa na žlajf pa
ga skor okol obrne (itak ga to ne bo izučilo), jst pa lepo na easy 50 km/h na Petrol po ene čigumije. Grem lepo not, on za mano, men šlo na smeh... Me gleda, ka pogledam nazaj, tako zaspano nasmejan. Plačam na blagajni, se usedem v avto, počakam še 10 sekund če bo prletu za mano, ga ni... in odpeljem. That's it :D

Kam kurca se vsem tako mudi na lepo sončno sobotno jutro??!?! Na vse zgodej zjutrej.
Ke ni že dost mrtvih na cesti zadne cajte?

Ja vem da mi tega ne bi blo treba narest, ampk ko je dost je pa dost :evil:

Dobr si ga spucal. :twisted:
P.S. pa še vem kje je to :EE :EE

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny So jun 26, 2004 10:13 am

Čist prav si naredu! Če bi pa kej sikal, ga bi mogu pa še na žnable ...
Sam taki se spametujejo , ko so že na obdukciji :roll:
Slika

pikapok
Nov uporabnik

Kraj: straža pri novem mestu

Napisal/-a pikapok So jun 26, 2004 10:25 am

Omelo se popolnoma strinjam, danes je v novem mestu nekej v zraku :( vsaj dvakrat izsiljen v križišču s semaforjem (enkrat bi se dal pogovarjat, da je šel na utripajočo), en je skor kolesarja zbil... res ne razumem. v btc-ju gužva, na cikavi gužva... da dol padaš

upam, da si zdej vredu

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman So jun 26, 2004 10:34 am

Morm rečt da sem bil v čist podobni situaciji kot omelo...s tem da sem js bil na motorju in če bi prišlo do trka bi ble posledice malo bolj hude( za mene).

Bla je čist podobna situacija: en tip se odloči prehitevat v mestu z belim kombijem(prehitevu je s kakimi 60km/h).En avto je že prehitel, pol sem bil pa na vrsto še jst.Js to vidim začnem na kr naslednjem odcepu zavijat na levo z žmigucem.Tip se je tko prestrašu da me je gledu z odprtimi usti..... :twisted: :twisted:

You think you're though,but you have no idea. :twisted:
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM So jun 26, 2004 10:39 am

Primer: Žena voznika ki je v avtu za tabo rojeva. Mož se trudi d abi jo prepeljal v porodnišnico ker za rešilca bi blo recimo prepozno.
Ti lepo po žlajfu model vate, žena u kritično,otrok umre.

Mal pomislte tud na kakšno tako situacijo. Najbolš se je lepo umaknt takmu bebcu k nori za tabo.
Cuore Sportivo

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy So jun 26, 2004 10:51 am

Si cist isti d****, ker si namenoma hotel povzrociti nesreco. Se strinjam, da je ravnal neumno, ampak bi ti lahko bil pametnejsi od njega. Pomisli, kaj bi se zgodilo, ce bi v nesreci nastradal se kdo drug, kar sploh ne bi bilo tezko, glede na opis situacije (siroka cesta, odstavni pas, Petrol) ? Samo zato, ker si se ti odlocil, da te "on" ne bo prehitel. (poleg seveda njegove ze prej nepravilne odlocitve).

No, to, da nisi pomislu na razbit avto se dodatno dokazuje, da si ravnal nepremisljeno. Si sploh pomislil, ce bi te doletelo kaj hujsega kot le ovratnica, sploh upostevajoc dejstvo, da twingo ni ravno pojem varnosti .... :roll:

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo So jun 26, 2004 11:19 am

gerchy je napisal/-a:Si cist isti d****, ker si namenoma hotel povzrociti nesreco. Se strinjam, da je ravnal neumno, ampak bi ti lahko bil pametnejsi od njega. Pomisli, kaj bi se zgodilo, ce bi v nesreci nastradal se kdo drug, kar sploh ne bi bilo tezko, glede na opis situacije (siroka cesta, odstavni pas, Petrol) ? Samo zato, ker si se ti odlocil, da te "on" ne bo prehitel. (poleg seveda njegove ze prej nepravilne odlocitve).

No, to, da nisi pomislu na razbit avto se dodatno dokazuje, da si ravnal nepremisljeno. Si sploh pomislil, ce bi te doletelo kaj hujsega kot le ovratnica, sploh upostevajoc dejstvo, da twingo ni ravno pojem varnosti .... :roll:

Vrjemi, da ti, ko ti en novodobni ciganček skače po cesti, drka eno leto, te spravi v več 10 nevarnih situacij, preprosto dojadi. Poleg njegovega načina vožnjo, ko je naslonjen na sovoznikov sedež ko da nekej išče (we all know the type like that). Preprosto ne bom več pustu. Kaj, jst sm čist legalno zavil na levi pas! Sicr pa me tako al pa tako ne bi mogu prehitet, kr se tm pas pol konča in bi poču v kamion, in če bi ga spust, bi spet, KOT VEDNO PRI NJEMU DO ZDEJ, mogu bremzat ko budala. Nein danke!

Uporabniški avatar
B4 Turbo
Novinec

Kraj: Šempeter pri Gorici

Napisal/-a B4 Turbo So jun 26, 2004 11:27 am

Pugi405 je napisal/-a:Jst tut rad koga kdaj pa kdaj zajebem :lol: . Npr. enkrat so se eni zidarji za mano teral s kombijem TDi. :shock: . Pa mi rinejo v rit pa jim je blo ful smešno češ, hahaha pugi ne gre nikamor :) . So se sam spogledoval pa se smejal. Pol se pa odloč model da me bo prehitu.... Jst pa sam tretja pa gas ko me je hotu šišnit. Kaj naj rečem kot to, da modelu ni blo več do smeha. Ker se je odloču, da me bo prehiteval pred nepreglednim ovinkom, je blo še tolk slabše ker sva se peljala vštric. Če bi prišel kdo nasproti bi bil cel hudič :twisted: . Pomoje je posrane gate prnesu ženi dam za oprat. :lol: Verjetno mi ni treba govort, da se zdej model od sramote stran obrača in mu ni več do smeha.
Jst pa sam BWAHAHAHAHAHAHA :twisted: :twisted: :twisted: .
PS: če me še kej bol razpizdi kot to, da mi za ritjo vozijo :evil: :evil: :evil:

Ze ce si vozil pocasi in se ti nikamor ni mudilo, bi ga lahko mimo spustu, pa naj uziva v misli da mu gre masina bolj kot tvoj avto. In ce te pizdi to da ti za ritjo vozjo, ne dat po gasu ko te cejo prehitet.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov