Sam sem imel Mondeota letnik 1999. Z njim sem prevozil 26.000km in nisem imel nikakršnih problemov.
Cena servisa pri 120.000km je bila 27.000SIT, naslednji pa je bil 41.000SIT pri pooblaščenem serviserju. Med servisi sem moral zamenjati dve žarilni svečki.
Glede vožnje pa ta takole: motor v mondeotu je še stare sorte in tam do 2000 obratov se ne nič ne zgodi, nato pa za svojo moč kar dobro "vleče" do cca 3900-4000 obratov. Nad to mejo pa ga je škoda priganjati ker nič ne dobiš. Luknja do 2000 obratov se najbolj pozna ob vključeni klimi in polnem avtomobilu, to pa je tudi edina stvar ki se mi je zamerila pri tem modelu. Poraba se je gibala od 6.7 do 7.4 litra nafte na 100km ob normalni vožnji, olja mi ni bilo treba dolivati. Z avtom sem bil zadovoljen. Za ta denar dobiš veliko avtomobila.
LP
P.S prodal sem ga zato ker sem imel blinje srečanje z Oplom Monterejem, ki je spregledal stoječo kolono. Avto je bil nato totalka, jaz pa sem odnesel z bolečim prsnim košem in vratom, takoda je tudi varen(lastna izkušnja

)