Debate, ki niso vezane na ostala področja...

6killer
Nov uporabnik

Kraj: okolica Maribora (JN76TL)

Mularija, da bi jih......

Napisal/-a 6killer Ne jul 04, 2004 2:36 pm

No ravnokar sem prebral nekaj tem in ugotovil, da je danes res en tak nor dan, ko vsi nekaj treskajo, lamajo, all pa po domace nimajo pojma kaj sploh delajo na cesti. Torej da povem se jaz svojo zgodbo, ki mi vedno znova dvigne krvi pritisk.
Danes zjutraj se lepo z bratom peljem proti Polskavi (Sl. Bistrica) iz MB. Cesta prazna (nedelja), meni pa se tud ni dalo po omejitvah vozit (saj veste kako je, ce moras iti v vinorgad mladice not popravljat, da glih nimas "delodisa" in bi bila v takem primeru se omejitev 20km/h prevec), zato po polskavski ravni proti OMWju lepo 60 namesto 90. Pa vidim, da kao da gre pri bencinski en cez cesto (blo kr dalec, pa se mi je zdelo da gre pesec cez), jaz taco z gasa pa lepo vozim. Naenkrat pa opazim, da se proti meni vozita ena dva pokavca na APNju po moji spuri (mojem voznem pasu). Jaz dolge luci, parkrat pobliskam, nic efekta, pa zapremzam kolk pac gre, onadva pa lepo zavijugala na svoj pas in se mi smejala v fris. No tadva mulca ocitno nista imela izpita (itak da ne, kr keri bi izpitni center sam na 1km dalec povohal, bi vedel, da se to ne dela), pa se pol v speglu nisn videl tablice, tak da niti registrirane kante nista mela. Pac sta bla smrkavca, ki sta uzivala v pocitnicah, prejsno noc pa ocitno nabijala NFS:Undergraund do nezavesti, ker nobeden normalen "trotl" nebi imel taksnih samomorilskih nagnjenj. Ce bi videl tablico in stevilko, pa bi 1000% poklical policijo, ker mela sta sreco, da sn vozo "pocasi", ker ce bi peglal 90......... no nevem, nocem imeti nikogar na vesti, se najmanj pa dva pokavca, katera pa nista za na cesto. Kaj bi bilo, ce bi ju zbil? Ja nic nebi blo, sam jaz bi totalno naj****!
No vse to se je zgodilo ob cca 7:30 zjutraj, in kaj sem za to naredil? Najvec kar sem lahko je blo to, da sem onimadvema kmetavzarjema dvignil sredinca, ceprav bi lahk avto kr na mestu obrno (skor stal sem, ker sem moral se premzat) in sel za njima (dobo ju itak nebi, a zastrasil bi ju pa morda), ampak kje sem se na to spomnil, pa se fotrovo piravo Corso sn mel, ki ji rocna itak bogo prime, pa se za kaj druzga je prepirava, da bi lahk naredil (da hudic se na cesti razpade?). No saj vseeno...............se ni za sekirat, skoda zivcev.

73 de S56ZWH (Andrej)

crazi
Stalni uporabnik

Kraj: Konjice

Re: Mularija, da bi jih......

Napisal/-a crazi Ne jul 04, 2004 2:49 pm

Nisi prvi ki je mel tako sranje!!!
Škoda da nisi šel za njima!!!
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Ne jul 04, 2004 2:53 pm

Joj kako mi taki težijo!!
Mislijo da so najpametnejši. Moj prijatelj je reku: voznik si komi kadar maš za sabo eno nesrečo.... da ne delaš več neumnosti (kao :P )
LP 8)

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Ne jul 04, 2004 2:58 pm

Ni to nc uceri se peljem iz Lj proti Celju,tist tunel pred cestnino v Celju biu sm na hitrem pasu ,iz tunela grem van parkrat poblendam ,do prvih avtov na avto cesti je blo kar neki,kar glupi celjan kar na enkrat na moj pas,jaz po bremzi avto zacel zanasat,na tistem voznem pasu je pa tut biu avto tko da ga se nism mogu nikakor izognt ,avto sm ze vidu v riti teh pred mano vozecih avtov,sam bog me je resu ,da sm hitro zaviu na odstavni pas pa po odstavnem pasu,šeu mim,kolega ka je sedeu prav da smo od ograje bli slabih 20 cm i za boljše razumevanje vse je zgodilo pri hritrosti 180km/h,in pol mi celjan kao 4 žmigavce uklopi,pa taki so za ubit,da mu nism blendu pa ajd ,ampak model je nc niti žmigavca niti nc,kar naenkrat je zaviu predme iz voznega pasa na prehitovalni,hvala bogu da sam se resu,bog me je resu,ce ne dans nebi to pisu ,bog ve kje bi biu.
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit Ne jul 04, 2004 3:08 pm

mogu bi poklicat TROBCA :twisted: al pa it za njima pa ju namlatit al uničt šestko :twisted: al pa uboje :twisted:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne jul 04, 2004 3:09 pm

:shock:
ka pa vam dogaja,bol počas je treba vozit,me se zdi da na AC 130km/h :lol: ,

180km/h :ne ,
pa ne zagovarjam celjana,sam tko je :roll: ,

če pa je prazna cesta,recimo 2-3 zjutri ko ni nobenga dedka na cesti pol pa :vrum
Slika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Ne jul 04, 2004 3:11 pm

Ja ampak res ne kapiram zakaj voziš 180 po avtocesti, pa skozi tunel. :roll:
The MAN

crazi
Stalni uporabnik

Kraj: Konjice

Napisal/-a crazi Ne jul 04, 2004 3:13 pm

salesky je napisal/-a:Ja ampak res ne kapiram zakaj voziš 180 po avtocesti, pa skozi tunel. :roll:

RESNICA!!
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

6killer
Nov uporabnik

Napisal/-a 6killer Ne jul 04, 2004 3:14 pm

Doktor206: Glede tvojega komentarja; Voznik so komaj ko imas enkrat nesreco!?! No nevem s kerega konca si, ampak na mojem pravijo, da znas vozik ko prvic stemplas avto.........
Kako mislis da ti tezim? Ker nisem se mel nesrece? A morda klamfe strelas? Verjemi, se predobro vem, kako je, ko imas policaje za vratom, ker ti avtosola pri oranzni na semaforju zapremza, kolega v sredi ti jedva ustavi, ti pa zaradi majhnega trenutka nepazlivosti potisnes vse tri avte v prvega...........avtosolo sn malce poskodoval, kolegotu sem Suzukija ALTOta (razlog zakaj nigdar v zivlenju nocem met nobenga suzukija - za en k...c pleh majo) naredil totalko, pa se fotrovi Corsi sn vredi spredaj styling ven naredil :cry: in verjemi to ni niti najmanj smesno. Kriv sem pa seveda jaz bil, pa ceprav je bilo navoljo en kup izgovorov, ampak ze samo dejstvo da sn bil zadnji v "veriznem" trcenju me je prepricalo, da sem pozr svoj ponos, odpihal svojo kitico na frulico (alkotest- sn se takrat zaklel, da policaju pri meni nebo ratalo da bi napihal......../napihal 0.00%°), pokasiral svojo poloznico, se poslovil od kuponcka, ter si nato izmisljeval dober izgovor za fotra, kako mu naj opravicim tisti styling tam spredaj. aja pa kako avto domov dobiti (sesulo kiler - med drugim). da ne omenjam potem se financnih sankcij ki so sledile, ko je bilo treba avto popravit 8mogo pomagat popravlat + nove dele nakupit, postrihano pa ni se niti sedaj). Aja to se je zgodilo pred cca 3/4 leta, izpit pa sn mel komaj 4 dni. Zaradi tistega "treska" pa sedaj med drugim vozim po omejitvah do mm, ce se le da pa pocasneje (ce ni prometa). Zato pa me razpizdi tak narod, ki se dobesedno na cesti "norcuje" in izpostavlja sebe ter druge nevarnosti, all pa butasti debili, ki ti vozijo za ritjo z dolgimi lucmi sredi beleda dne, ter te izsiljuje za tistih 10km/h nad omejitvijo, ker mu pac tak bolj odgovarja da vozi 60 namesto 50. Ampak to je ze druga zgodba.

73 de S56ZWH (Andrej)

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Ne jul 04, 2004 3:20 pm

to ni blo točno tebi namenjeno 8)
Samo nekateri nevejo kaj pomeni se zaletet in skozi divjajo....
ma enkrat bojo lahko to plačali z življenjem.
Jst sm mel tudi že nesrečo, in po tistem imam bolši občutek kje lahko divjam in kje ne :D
LP 8)

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne jul 04, 2004 3:26 pm

V glavnm nis biu prvi pa tut nis zadni k se mu take stvari dogajajo :) Mam pa en predlog zate in ta je da se pozanimas kdo sta ta dva pokovca bla pa gres mal do njiju :) Drgac sm pa tut jst meu en tak incident : Furam se dobro cez omejitev tm okol 80 pr askrcevi gimnaziji v ljublan.. furu sm se pa iz smeri rudnik in pac tm dol mal naprej od semaforja k je un rahl ovink men neki poc v spegu.. spegu mi odfuka... jst refleksno trznm v kontra smer prbijem pr 80 na plocnik me odfuka v zrk pomoje sm se po 2 gumah furu pac pade avto nazaj na cesto pa si mislm kva dafak je blo tole in kva vidm model mim mene z skutrjm hoce spizdit jst po gasu in ga dobim na semaforju. Mulc je biu pjn neregristeran motor meu je sam voznisko k sm mu jo tut uzeu tko da zdj cakam da zvem kje tocn zivi pa ga bom su obiskat :)

Ma pa na voljo dve vrjante : 1. Batine plus pljunu bo kes k smo se zmenl
2. Dubu bo batine zrihtu mi bo nove dve feltne, placu bo optiko pa se po moznost lezaj pa koncnik odvisn kake volje bom :lol: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Ne jul 04, 2004 3:28 pm

ma dj na cestah vozi nenormaln folk! enkrat se mi je naredl prehitevam pač en kombi alkwa je bil, pa prehitevam pa tipo res zavije levo! se pozna na špeglu! tipo je res, nevem zakaj zavil levo mal. glih tolk da mi je špegu zapru pa 3,5 praske so gor. pa to me tolk rasp*** da bi če bi mel kej močnejšga zapelov naravnost čelno v njega. naslednič če se to naredi oblubm da ustavm z ročno pred njim! seveda sm tistmu kazov nevem kakšne prste vse, pa trobu ampk...aaaa! :g: :ppppp mah...bebci... :twisted:
aja pa zavil sm levo, ampk več nism mogu ker je blo že konc ceste...tko da...res :-:o

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne jul 04, 2004 3:45 pm

Moj brat je z mojim avtom zbil kolesarja. Brat lepo pelje 40 km/h, omejitev tam je bila 50 in zavija v nepregleden desen ovinek, nakar mu nasproti prileti mulc s kolesom , ki je sekal ovink čez cel nasprotni pas in se nasadi direktno na štange spredaj, pol ga vrže na havbo in taprvo šipo, pa poleti na koncu še čez celo streho. Brat pa glavo vstran in še čez mulcovo kolo zapelu, pol pa lepo ustavi in pokliče policijo in ti so po 10ih minutah prišli. Avtu nič, mulc mal prask pa kr dobr obtolčen, k sreči nič hujšega, kolo pa uničen(čist nov scot za okol 250k sit). Je pa mulc pol dobu še položnico za 15k ker je povzročil prometno nesrečo.

Tko se dela, naslednjič bo mal pomislu, preden bo spet na drug pas zapeljal.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Ne jul 04, 2004 3:49 pm

killah bee je napisal/-a::shock:
ka pa vam dogaja,bol počas je treba vozit,me se zdi da na AC 130km/h :lol: ,

180km/h :ne ,
pa ne zagovarjam celjana,sam tko je :roll: ,

če pa je prazna cesta,recimo 2-3 zjutri ko ni nobenga dedka na cesti pol pa :vrum

AHA POZABU SM VAM FANTJE POVEDAT,SKOZI TUNEL SM LEPO VOZU 120 :D ,POL MOGOCE 300-500M IZVEN TUNELA TAKRAT SEM GA STISNU,SAJ PRAVIM DA SM MU PARKRAT POBLENDU,A MODEL NITI NC SAM NA MOJ PAS,OK SAJ PRAV SAM DA STE VIDL KAKS JE TO PRIZOR BREMZAS AVTO PA GRE SE NAPREJ,PROTI RITI OD TEGA GLUPEGA CELJANA,SE SAM NEVEM KAKO MI JE USPELO IZGONT,PA SE KA SM TKO NAGLO KA DRUGE OPCIJE NISM MEU ,DA SAM ZAVIU NA ODSTAVNI TAM ME JE PA MALO ZANASAL PROTI OGRAJI SAM MEL SMO NEKAK SRECO DA SMO SPELAL,ŠE ZDAJ KO ZAPREM OCI VIDIM TIST PRIZOR,NIKOL U ZIVLJENJU TEGA NEBOM POZABU,NE RES ,KOLEGA SAM PRAV DA ON BI SE ZALETU,NEVEM SRECA SAM BOG ME JE RESU DA SEM Z PREHITEVALNEGA PASU MEU TOK PROSTORA DA SM LAHKO NA ODSTAVNI,PA TO SO BLI CM V VPRASANJU ,KER MORTE RAZUMET DA S TEM CELJANOM JE VZPOREDNO NA VOZNEM PASU BIU SE EN AVTO,TKO DA AL BI POCU ENGA AL DRUZGA,HVALA BOGU ,RES
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Ne jul 04, 2004 4:06 pm

Zase mislim, da nisem počasen voznik in nisem nevaren voznik. Sej ni treba tiščat gasa do konca čist kadarkol maš še kakšenga v avtu da vidi kakšen frajer si :?

Priznam, da 90% znakov za omejitev enostavno spregledam. Peljem se po občutku, če pa kdo blenda pa pač ugibam kolk je omejitev in probam peljat recimo nekje tam. Če kaj sovražim, so to tisti, ki me sredi mesta prehitijo, ko se jaz peljem recimo 60-70, oni pa padejo mimo kot kamen. Ma vzel bi mu vozniško, jo skuril, avto pa zaplenil in ga uporabil za pokritje proračunske luknje!!!

6killer: Praviš da si mu poblendal... Kaj hudiča pa je definicija blendanja??? To čisto normalen človek lahko sprejme kot:''pejt, spel''. Jest ponavad blendam takrat ko hočem koga vzpodbudit da nekaj naredi.

Drugače pa če že goniš po AC, se boš pač ti prilagajal tistim, ki se vozijo po omejitvah. Izpit imam 5 let, pa do sedaj še nisem imel primera, kjer bi moral koga prehitet po desni.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

6killer
Nov uporabnik

Napisal/-a 6killer Ne jul 04, 2004 4:07 pm

Lazo, kot pravis, da je avto kr rinil in rinil onemu v rit, pa ceprav si premzal, ja hvala enako. Saj jas tud se sedaj, ko se zmeri vsedem v avto in zaprem oci, vidim rdece stop luci na ALTOju, jas tele po kuplongi in premzi, ampak kuplonga je naredila svoje, da je avto kr zletel naprej v onega. Blo je kot v sanjah, bol kot premzas bolj je letelo. Dokler ni poknilo, havbo vrglo gor, jo zvilo in prav avto se je zatresel (OPEL Corsa), ko je "udarni" val potisnil ALTOja (Suzuki) v WV (Avtosola), ter ga odbilo nazaj v mene. No saj "karambol" ni bil tako hud, ampak vseeno. Ova dva biciklista v avtosoli (kot da bi gledal dva nabildana arijca v skejt stilu), pa stopla ven, nekaj pickarla in poklicala policijo. No instruktor me je nekaj se potem jebal v glavo zaradi tehnicnega (blo se fore nekaj dni). Ko so pa kapsi prsli, so pac mal poslikali in opravili svojo dolznost (zapisnik + glej moj prejsni post). Aja ova dva pilota sta tud htla met resilca (polcaj je vprasal ce je potrebn resilc - pac sluzbena dolznost), pac zarad zavarovalnice in verjemte, da sta letala okoli se potem en mesec z "ovratnico", ceprav jima nic ni blo (folk sam $$$ vidi pa leta od dohtara do odvetnika pa od odvetnika do zavarovalnice).

73 de S56ZWH (Andrej)

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Ne jul 04, 2004 4:23 pm

tomaz40 je napisal/-a:Zase mislim, da nisem počasen voznik in nisem nevaren voznik. Sej ni treba tiščat gasa do konca čist kadarkol maš še kakšenga v avtu da vidi kakšen frajer si :?

Priznam, da 90% znakov za omejitev enostavno spregledam. Peljem se po občutku, če pa kdo blenda pa pač ugibam kolk je omejitev in probam peljat recimo nekje tam. Če kaj sovražim, so to tisti, ki me sredi mesta prehitijo, ko se jaz peljem recimo 60-70, oni pa padejo mimo kot kamen. Ma vzel bi mu vozniško, jo skuril, avto pa zaplenil in ga uporabil za pokritje proračunske luknje!!!

6killer: Praviš da si mu poblendal... Kaj hudiča pa je definicija blendanja??? To čisto normalen človek lahko sprejme kot:''pejt, spel''. Jest ponavad blendam takrat ko hočem koga vzpodbudit da nekaj naredi.

Drugače pa če že goniš po AC, se boš pač ti prilagajal tistim, ki se vozijo po omejitvah. Izpit imam 5 let, pa do sedaj še nisem imel primera, kjer bi moral koga prehitet po desni.

aha a to pol teb pomen ce ti nekdo ponoc poblenda na avto cesti to pomeni zapelji predme al kaj,dobra razlaga ni kej ,rajs si neprestavljam kaj bi blo da sm se zaletu,hvala bogu,a ti drugic ka ti en poblenda na avto cesti ponoci da te opoziri nase ti kar prednjega zapelj,pa se bo clovek mogoce ubiu ,tebe pa povrh po moznosti ka ti bi s tako hitrostjo odozad priletu invalida naredu,pa boš pol razumeu,kaj ti je hotu povedat s tem
lep pozdrav,lazo

6killer
Nov uporabnik

Napisal/-a 6killer Ne jul 04, 2004 4:29 pm

tomaz40: Blendanje? A kaj bi pa ti naredil? Dva "kekca" se ti nasproti peljeta po isti spuri kot vozis ti, vendar v nasprotni smeri, a naj ustavim avto (zamrznem cas - tipka STOP), iztopim, grem pocasi do njiju (se zmeraj zamrznjen cas (na VCR pritisnjena tipka PAUSE)), vsakemu primazem eno ali dve konkretno "vzgojni", da bi lahko kr k zobarju letela ven spljuvat ostanke celjusti, ter se pocasi odpravim nazaj k avti, vstopim in pritisnem tipko PLAY. Jaz peljem naprej z nezmanjsano hitrostjo, mulca pa lepo zavijeta na svoj vozni pas in se med potjo opravicujeta sama sebi, ker sta pac dva "kekca" :?: No nevem, v tistem danem trenutku mi je preostalo kot edina mozna alnernativa, ki sem jo seveda izkoristil, da premzam kot tele in blendam. Lahko bi pa naredil tud drugace, vendar se v primeru izbire te opcije nebi sedaj pogovarjali (diskotirali na forumu), saj bi imel polne roke dela z policaji; pospesim kolk se le da (nevem, morda bi mi ratalo pospesit z 60 na 110 v tistem trenutku) in trenutek ko bi onadva zavila na svoj pas, bi jas sel na njunega (ce sestejes njuno hitrost od oke cca 70 + moja max 110, dobis enako, kot ce bi se z 180km/h zaletel z mopedom v betonsko steno), pol bi pa videl, kak lep razgled bi mela, ko bi ju "f.....o" cez avto. No nato bi se pocasi spravil poklicat policijo (ce ze delamo pizdarje, te pac naredmo do konca in za sabo svinjarijo tud spucajmo ane?) in predno bi se Bistriski policaji spravili iz postaje do kraja "karambola", bi se lahko jas pocasi preobul (obul fotrove delovne cevlje -so kovani od spredaj in jima dal se nekaj konkretnih v glavo, ko bi se poskusala pobrat z ceste. Ce nebi blo dovolj pa bi lahko tud malce z sekirco pomagal.................No nevem. Kaj ti je bolse? A prva varjanta, all druga? Vendar pri drugi, nevem ce bi konkretno o tem diskutirali, ker bi na violino spilal :wink: A imas se kako bolso idejo? Resda bi pa lahko naredil to, ampak kaj sn se takrat spomnil, da bi vzel fotoaparat (ga ma majka ponavadi notri, ko nekaj slika brezveze), naredil nekaj slikic(ko se v tako sportni pozi v stilu 2fast&2furius vozita proti meni) in jih poslal na policijo, no morda nebi nic zaleglo, ker se jim nebi dalo iskat dveh mulcev, kakor se tud meni ne.

73 de S56ZWH (Andrej)

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Ne jul 04, 2004 4:38 pm

6killer kaj ces eni so itak tok pametni pa neki se sami seb solijo pamet,rajs da se postavjo v tako situacijo ,pa se zamislijo,jaz sam pravim upam da nobenga od vas nebo doletelo kaj tazga kot je mene,kar v tistih par sekundah se mi je celo zivljenje odvrtelo,take model je treba sam postrelt,kdo takim da voznisko,ok saj je prav se je treba drzat omejitve in pravil ,sam vseen ce ti mal stisnes,to vsak,pa moras bit previden,ok pa vse ,sam kako da si ti previden ce drugi niso.
lep pozdrav,lazo

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip Ne jul 04, 2004 4:41 pm

lazo je napisal/-a:Ni to nc uceri se peljem iz Lj proti Celju,tist tunel pred cestnino v Celju biu sm na hitrem pasu ,iz tunela grem van parkrat poblendam ,do prvih avtov na avto cesti je blo kar neki,kar glupi celjan kar na enkrat na moj pas,jaz po bremzi avto zacel zanasat,na tistem voznem pasu je pa tut biu avto tko da ga se nism mogu nikakor izognt ,avto sm ze vidu v riti teh pred mano vozecih avtov,sam bog me je resu ,da sm hitro zaviu na odstavni pas pa po odstavnem pasu,šeu mim,kolega ka je sedeu prav da smo od ograje bli slabih 20 cm i za boljše razumevanje vse je zgodilo pri hritrosti 180km/h,in pol mi celjan kao 4 žmigavce uklopi,pa taki so za ubit,da mu nism blendu pa ajd ,ampak model je nc niti žmigavca niti nc,kar naenkrat je zaviu predme iz voznega pasa na prehitovalni,hvala bogu da sam se resu,bog me je resu,ce ne dans nebi to pisu ,bog ve kje bi biu.

Mogoče zdej veš zakaj je omejitev 130 ?!?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov