killah bee je napisal/-a::shock:
ka pa vam dogaja,bol počas je treba vozit,me se zdi da na AC 130km/h,
180km/h,
pa ne zagovarjam celjana,sam tko je,
če pa je prazna cesta,recimo 2-3 zjutri ko ni nobenga dedka na cesti pol pa
tomaz40 je napisal/-a:Zase mislim, da nisem počasen voznik in nisem nevaren voznik. Sej ni treba tiščat gasa do konca čist kadarkol maš še kakšenga v avtu da vidi kakšen frajer si![]()
Priznam, da 90% znakov za omejitev enostavno spregledam. Peljem se po občutku, če pa kdo blenda pa pač ugibam kolk je omejitev in probam peljat recimo nekje tam. Če kaj sovražim, so to tisti, ki me sredi mesta prehitijo, ko se jaz peljem recimo 60-70, oni pa padejo mimo kot kamen. Ma vzel bi mu vozniško, jo skuril, avto pa zaplenil in ga uporabil za pokritje proračunske luknje!!!
6killer: Praviš da si mu poblendal... Kaj hudiča pa je definicija blendanja??? To čisto normalen človek lahko sprejme kot:''pejt, spel''. Jest ponavad blendam takrat ko hočem koga vzpodbudit da nekaj naredi.
Drugače pa če že goniš po AC, se boš pač ti prilagajal tistim, ki se vozijo po omejitvah. Izpit imam 5 let, pa do sedaj še nisem imel primera, kjer bi moral koga prehitet po desni.
lazo je napisal/-a:Ni to nc uceri se peljem iz Lj proti Celju,tist tunel pred cestnino v Celju biu sm na hitrem pasu ,iz tunela grem van parkrat poblendam ,do prvih avtov na avto cesti je blo kar neki,kar glupi celjan kar na enkrat na moj pas,jaz po bremzi avto zacel zanasat,na tistem voznem pasu je pa tut biu avto tko da ga se nism mogu nikakor izognt ,avto sm ze vidu v riti teh pred mano vozecih avtov,sam bog me je resu ,da sm hitro zaviu na odstavni pas pa po odstavnem pasu,šeu mim,kolega ka je sedeu prav da smo od ograje bli slabih 20 cm i za boljše razumevanje vse je zgodilo pri hritrosti 180km/h,in pol mi celjan kao 4 žmigavce uklopi,pa taki so za ubit,da mu nism blendu pa ajd ,ampak model je nc niti žmigavca niti nc,kar naenkrat je zaviu predme iz voznega pasa na prehitovalni,hvala bogu da sam se resu,bog me je resu,ce ne dans nebi to pisu ,bog ve kje bi biu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov