Golden eye je napisal/-a:problem je lepilo k drži nalepko!! A z nitro razrečilom? (sam se boljim da ne bo šel lak pa barva avta do). Vaše izkušnje....l
cresh je napisal/-a:Golden eye je napisal/-a:problem je lepilo k drži nalepko!! A z nitro razrečilom? (sam se boljim da ne bo šel lak pa barva avta do). Vaše izkušnje....l
DA MI NE BI ČISTIL Z NITRO. Boš lak dol spravu, mal logike, prosim.
Lepo fen v roke, mal z bencinom podrgnt, pa bo šlo lepo dol. Pol pa še mal spoliraj tam kjer je bla nalepka. Sem že veliko nalepk tko dol spravu
Golden eye je napisal/-a:cresh je napisal/-a:Golden eye je napisal/-a:problem je lepilo k drži nalepko!! A z nitro razrečilom? (sam se boljim da ne bo šel lak pa barva avta do). Vaše izkušnje....l
Lepo fen v roke, mal z bencinom podrgnt, pa bo šlo lepo dol. Pol pa še mal spoliraj tam kjer je bla nalepka. Sem že veliko nalepk tko dol spravu
sam še neki mi ni jasen. A beseda "fen" je mišljeno kot navaden fen za lase sušitops:
Golden eye je napisal/-a:cresh je napisal/-a:Golden eye je napisal/-a:problem je lepilo k drži nalepko!! A z nitro razrečilom? (sam se boljim da ne bo šel lak pa barva avta do). Vaše izkušnje....l
sam še neki mi ni jasen. A beseda "fen" je mišljeno kot navaden fen za lase sušitops:
Golden eye je napisal/-a:sem mogoče že mal zajebal![]()
. Še preden sem temo postavil sem uporabil mal NITRO RAZREČILA. In men se zdi da je šlo mal laka dol (barva je še čist cool), lahko pa da se je sam lim mal razmazal in je nardil rob???
ops: . Kva zdej, če je šel lak dol?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov