Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Salomonov oglasnik.... oz. kaj sm jst vidu

Napisal/-a pugi405 Pe jul 09, 2004 6:43 pm

Motorna vozilaAvtomobiliProdam
Peugeot 405 T 16 4 x 4, l. 93/11, 128.000 km, temno zelene barve, usnje, klima, ABS, alu platišča, športni paket, zelo ugodno.
Evo kaj se prodaja. :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
Vectra
Novinec

Kraj: Ljubljana

Re: Salomonov oglasnik.... oz. kaj sm jst vidu

Napisal/-a Vectra Pe jul 09, 2004 6:56 pm

Pugi405 je napisal/-a:Motorna vozilaAvtomobiliProdam
Peugeot 405 T 16 4 x 4, l. 93/11, 128.000 km, temno zelene barve, usnje, klima, ABS, alu platišča, športni paket, zelo ugodno.
Evo kaj se prodaja. :shock: :shock: :shock:

:?:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jul 09, 2004 6:57 pm

Stroj. Sam kok je pa tole kej dnara?
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
cagiva
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a cagiva Pe jul 09, 2004 8:12 pm

to pa je stroj,da se reče :D
konj ima men se zdi,da okol 190,pa še 4x4 :D

Sej ta avto se že kar nekaj časa prodaja,ker ima preveč navito ceno.
no seveda,če je to isti avto :wink:
Born to be free

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So jul 10, 2004 6:51 am

cagiva je napisal/-a:to pa je stroj,da se reče :D
konj ima men se zdi,da okol 190,pa še 4x4 :D

Sej ta avto se že kar nekaj časa prodaja,ker ima preveč navito ceno.
no seveda,če je to isti avto :wink:

Ima 220KM. Me want one :P

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g So jul 10, 2004 7:05 am

js sm ekrat vido 405 4x4 sam je biu visok kotr djip upam da tale ni !!!!!!!!!

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So jul 10, 2004 7:47 am

gajo_g je napisal/-a:js sm ekrat vido 405 4x4 sam je biu visok kotr djip upam da tale ni !!!!!!!!!

Ti si vidu verzijo X4. Tole je pa športni T16 X4.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man So jul 10, 2004 7:54 am

T16ko sem jst gledu na avtosejmu cca. leto nazaj je bla cena 700.000 sit, fula ohranjen sam ni mi blo to ušeč ker je bil lastnik zelo južni. Drugač avto je bil pa ful ohranjen, zadnjič sm pa vidu spet T16ko pa mislim da isto in se vozi po celju tud en starejši človek, je pa novejša tablica gor na avtu tak da je možno da je to - to.

problem pri starejših 4x4 avtih, calibra,vectra,peugeot,... je to da pri zadnjih pogonskih oseh zelo rado zarjavi tako da lahk tud kej zgubiš po poti, sm že vidu par primerkov takih.

LP Milan
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g So jul 10, 2004 8:00 am

croma_man je napisal/-a:T16ko sem jst gledu na avtosejmu cca. leto nazaj je bla cena 700.000 sit, fula ohranjen sam ni mi blo to ušeč ker je bil lastnik zelo južni. Drugač avto je bil pa ful ohranjen, zadnjič sm pa vidu spet T16ko pa mislim da isto in se vozi po celju tud en starejši človek, je pa novejša tablica gor na avtu tak da je možno da je to - to.

problem pri starejših 4x4 avtih, calibra,vectra,peugeot,... je to da pri zadnjih pogonskih oseh zelo rado zarjavi tako da lahk tud kej zgubiš po poti, sm že vidu par primerkov takih.

LP Milan
aja zelo juzni ti niso vsec a so mogoce kaj drugacni a grizejo ali mogoce bruhajo ogenj ! ne s takimi brezveznimi ce si nestrpen do ostalih obdrzi zase!

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So jul 10, 2004 8:09 am

Fantje ne se kregat prosim. Evo... jst sm kupu avto od Hrvata, pa me ni nategnu v smislu slabega nakupa, tako da.. nacionalnost nima nič s tem. :?

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel So jul 10, 2004 9:00 am

[quote="croma_man"]fula ohranjen sam ni mi blo to ušeč ker je bil lastnik zelo
južni[quote]

in kaj je to važno kdo ga je imel? :evil:
Zadnjič spremenil mišel, dne So jul 10, 2004 9:03 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Napisal/-a blue tornado So jul 10, 2004 9:01 am

gajo_g je napisal/-a:
croma_man je napisal/-a:T16ko sem jst gledu na avtosejmu cca. leto nazaj je bla cena 700.000 sit, fula ohranjen sam ni mi blo to ušeč ker je bil lastnik zelo južni. Drugač avto je bil pa ful ohranjen, zadnjič sm pa vidu spet T16ko pa mislim da isto in se vozi po celju tud en starejši človek, je pa novejša tablica gor na avtu tak da je možno da je to - to.

LP Milan
aja zelo juzni ti niso vsec a so mogoce kaj drugacni a grizejo ali mogoce bruhajo ogenj ! ne s takimi brezveznimi ce si nestrpen do ostalih obdrzi zase!

Kaj sitnaris,saj je croma lepo povedal;saj je juzni,ce je doma juzno od nas.... :P

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man So jul 10, 2004 9:56 am

točn tak ;)

mi smo za njih severni, oni so za nas južni :D sicer pa uuuuuuuh lej kulk je ura grem na JUŽNO !

:D:D:D:D

brez zamere ;)
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jul 10, 2004 10:56 am

Nč ni narobe z južnimi če se obnašajo ko ljudje...včeri sma z enim "južnim" oplazila s špegli in tip mi je pol v svojem jeziku jebal vse po spisku, bil sem vse od pi*ke matrne do ne vem česa še...Pa tud interesa ni glih kazal da bi po naše govoru o čemerkol...no pol k se je ohladu po ene 5 min je začel pa lepo govorit :roll:

Skratka...to zame ni obnašanje ko človk...ok mal se razpizdiš, on mi je pa še pred policaji jebal vse kar je najdu :roll: In me tam žalu :evil:
To pa ni človeško zame...
No s takimi južnimi JE neki narobe...ok, take najdeš tud Slovence, ampakrecimo (predvsem!!!) s čefurji u Lj in drugje, ki misljo da so bog i batine...skratka oni lhk vse, mi pa kao nč...ma ja :roll: :evil: Taki so za :/:o:/ sam pol je pa :-:o k dobiš nož v hrbet :evil: in z njimi pa je neki narobe. Ti so pa pač živ primer "persona non grata"...vsaj zame...pa ne me zdej obtožvat rasizma, ker vsi vemo kaki so, pa post preberte ornk do konca... :wink:

...tisti ki se pa obnašajo človeško...beri: ne iščejo sranja in govorijo vsaj s Slovenci slovensko, oziroma se vsaj trudjo, takim dam pa roko...brez problema, glede na to da sm kr neki časa hodu na moto zbore, poznam tud motoriste z bosne, hrvaške, srbije skratka z vseh republik bivše juge :wink: in kaj vem s kje še, pa so vsi OK, ne glede na poreklo, sej narodnost v končni fazi ne vpliva prov nč na to kakšen je človk, ampak prej omenjena subkultura...ehhhh...sej veste kaki so, razred zase :evil:

Pa brez zamere :wink:

LP
Zadnjič spremenil Slide, dne So jul 10, 2004 11:43 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu So jul 10, 2004 11:31 am

Evo bom še jst neki o rasizmu pa tem napisu.
Ni vsak "južni" slab in ni vsak "slovenc" dober. Med vsemi ljudmi se vedno najdejo črne ovce, ki kvarijo izgled celega plemena, tako pri nas, kot pri vseh ostalih narodih.

Če je človek ti **** vse po spisku, pa se je pol umiril, ga moraš tut razumet, pač prvi šok, pol se pa umiri - tut ti si mu najbrž **** vse po spisku, sam samo pri sebi u glavi. Pač različni načini izražanja, sam to še ne pomeni, da je človek slab.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jul 10, 2004 11:39 am

Sej sm napisu da take najdeš tud med našimi...Da, čefurji so pa razred zase.
Če si prebral do konca, si vidu, da tud južnih ne mečem vseh v en koš, pa umiru se je sam tolk, da je začel po slovensko govort, torej je znal govorit, pa prej ni...
Je*al mi je pa vse, še pol ko so policaji pršli in ko so odšli in ko sem jz odhajal...tko da...ni bla sam reakcija, ampak kretenizem, pa tud če bi bla reakcija, je biu on tisti, ki je povzroču nesrečo...
Izjavu je pa, da ni po levi vozu čeprov je peljal vsaj 50m po mojem pasu predn je usekal in ker je bla samo moja beseda proti njegovi, ni blo prič, je bla krivda nedokazljiva...torej...ni bil glih dobr človk, ker je povzroču nesreču se zlagal in jz nimam kej, ker prič ni blo.
Tolk o njemu...glede slabih in dobrih pa tud mislm d sm dost jasn napisu, pa oprosti za mal "živčn" post, sm še kr jezn zarad špegla :evil: Pa glede različnih načinov izražanja še tole, mislm da obstaja BONTON...ki ga pa on očitno ne pozna, ne samo to, verjetno ne ve niti kaj to pomeni, ker se je obnašal res...ja adijo no... :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 So jul 10, 2004 11:55 am

Off topic je ratal... kokr vem ste se o enmu pugiju menil...

:>

lp

Prosko
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So jul 10, 2004 1:30 pm

Ej ce je men en kolega iz Boegrada reku qa so to zeeni cigani, ko sva sla mem avtobusne v LJ in je ene cefote vidu. Je reku, da pr njih kaj takega sploh ne vids. Tle so pa tej mulci vsi povrst eni prepotentni jebaci - no jst nism.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din So jul 10, 2004 1:56 pm

Samotar je napisal/-a:Ej ce je men en kolega iz Boegrada reku qa so to zeeni cigani, ko sva sla mem avtobusne v LJ in je ene cefote vidu. Je reku, da pr njih kaj takega sploh ne vids. Tle so pa tej mulci vsi povrst eni prepotentni jebaci - no jst nism.

Če ti je to reko se ti je zlagal :wink:
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu So jul 10, 2004 2:07 pm

Slide je napisal/-a:Sej sm napisu da take najdeš tud med našimi...Da, čefurji so pa razred zase.
Če si prebral do konca, si vidu, da tud južnih ne mečem vseh v en koš, pa umiru se je sam tolk, da je začel po slovensko govort, torej je znal govorit, pa prej ni...
Je*al mi je pa vse, še pol ko so policaji pršli in ko so odšli in ko sem jz odhajal...tko da...ni bla sam reakcija, ampak kretenizem, pa tud če bi bla reakcija, je biu on tisti, ki je povzroču nesrečo...
Izjavu je pa, da ni po levi vozu čeprov je peljal vsaj 50m po mojem pasu predn je usekal in ker je bla samo moja beseda proti njegovi, ni blo prič, je bla krivda nedokazljiva...torej...ni bil glih dobr človk, ker je povzroču nesreču se zlagal in jz nimam kej, ker prič ni blo.
Tolk o njemu...glede slabih in dobrih pa tud mislm d sm dost jasn napisu, pa oprosti za mal "živčn" post, sm še kr jezn zarad špegla :evil: Pa glede različnih načinov izražanja še tole, mislm da obstaja BONTON...ki ga pa on očitno ne pozna, ne samo to, verjetno ne ve niti kaj to pomeni, ker se je obnašal res...ja adijo no... :wink:

LP

Na začetku sem prebral, da je on pizdil sam par minut, pol se je pa umiril, zato sem v takem kontekstu tudi napisal. Potem pa zanj velja tole: Mama in ata sta mu kupla BONTON on ga je pa pojedu k je mislu, da je BONBON.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov