Courage™ je napisal/-a:Brez izpita si dva mesca al lahko komaj greš izpit ponovno delat čez 2 mesca ??
blazz je napisal/-a:Men se zdi še mal mal, posebej če je še to v povezavi s eno drugo tvojo temo (zavijanje levo pa to)![]()
Slide je napisal/-a:Praviš da je bila tvoja krivda 100% izključena...S tem si dal lep odgovor tistim ki so trdili da si avtomatsko kriv če napihaš ob nesreči![]()
LP
NoSpeedNoFun je napisal/-a:blazz je napisal/-a:Men se zdi še mal mal, posebej če je še to v povezavi s eno drugo tvojo temo (zavijanje levo pa to)![]()
pri tej nesreci nisem bil popolnoma nic kriv!!! Moja krivda je bila 100% izključena!
Odgovarjam le za prehitro voznjo, ki pa bo zavržena, saj ni bilo niti centimetra zavorne poti. Glede na škodo na avtomobilih in objektu, pa hitrosti natancno ni mogoče določiti, oziroma se lahko spodbija, ker, če ne drugega je policija v zapisniku zapisala, da ni mogoče določiti smeri vožnje. Torej se manj hitrost (tukaj pomaga fizika)Smer je bila vpisana naknadno, po tem, ko sva voznika povedala
Drugace pa sem bil pijan tu ja. Zato je v ad-1. analiza, torej odvzem. Napihal pa sem 1.61, torej fantje, ce napihate mal vec kot 1.5 je bolje se ne strinjati in iti na odvzem, pa ceprav je 27.000 pregled!
P.S.: Tole moram napisati še. V celem življenju sem vozil 4 ali 5x pijan in od tega so me 3x ustavili. Mislim, da vas je tu, ki tako obsojate večkrat pilo in vozilo. Le da imate pac vecjo sreco. Pa tudi 7 let imam ze iszpit. Torej manj kot 1x letno sedem pijan za volan!!
Do sedaj se nisem povzročil nesrece, to tudi nekaj steje. Naredil pa sem ca 500-600.000 km!
NoSpeedNoFun je napisal/-a:
malenkost. Tega ze nekaj casa ni več. Poznam se en konkreten primer, kjer je bil možakar precej bolj konkreten. Blizu 3.0!
Res, nic nisem bil kriv. Krivec pa odgovarja na okrožnem sodišču za:
Kaznivo dejanje povzročitve težje telesne poškodbe iz malomarnosti
Mislim, da je zagrožena kazen do 9 mesecev zapora in kazen minimalno 400.000 (nisem pa ziher)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov