LP
DMX je napisal/-a:Glede Audija ne vem, sva pa z bratom pred enim mesecem kupila BMW-ja 320D letnik 2001 (prav tako kupljen v Nemèiji) in sem zaenkrat zelo zadovoljen, poraba ni prevelika 7-8 l, pri pospeških je pa tako, kot je že Nixxon rekel, pr nizkih obratih avto res ni poskoèen, ampak pri višjih obratih se pa ne morem pritoževat
menjekul je napisal/-a:če je audi quattro potem je to boljša varianta (vsaj zame). nisem pa neki strašni ljubitelj teh dveh znamk tko da...
Courage™ je napisal/-a:Sem meu priložnost vozit Audija A6, in sem imel priložnost biti udeležen v prometni nesreči kot sovoznik v istem avtu. Jaz sem sicer vozil 2,4 bencinarja, ampak tudi TDI je raketa.
No v glavnem pri 100 km/h smo čelno prileteli v drevo, nas je zasukalo, udarli v drugo drevo z ritjo, in potem poleteli na drugo stran ceste še enkrat čelno v tretje drevo -> avto totalka, zlamalo kiler, podvozje, vse je blo adijo, od 4 potnikov nobenmu nič, razen bušk.
Glede varnosti, zaradi lastnih izkušenj in še morda zaradi izgleda se moja tehtnica nagne k Audiju!
Golfy je napisal/-a:ma kaj je treba sploh uprašat.... se veda naj uzame AUDI -ja
mevden je napisal/-a:pomojem da se fotr bl nagiba k A6 110 KS, in BMW 136 KS. to je ze skor 30 ks moci vec, to pa ni tok mal. v nemciji so pa a6-ke cenejske kot bmw 320d
Courage™ je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Glede varnosti, zaradi lastnih izkušenj in še morda zaradi izgleda se moja tehtnica nagne k Audiju!
JureT še enkrat preberi ta stavek pa ne pribijaj oslarij!
JureT je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Glede varnosti, zaradi lastnih izkušenj in še morda zaradi izgleda se moja tehtnica nagne k Audiju!
JureT še enkrat preberi ta stavek pa ne pribijaj oslarij!
Kdo pribija oslarije.......hotshot.
Post si napisal v takem smislu,kot da je A6 bolj varen kot 320d.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov