Ze nekaj casa spremljam vas forum, ampak sele zdaj sem se prijavil

LP Jerry

gajo_g je napisal/-a:*cenzura*
_Jerry_ je napisal/-a:gajo_g je napisal/-a:*cenzura*
Hvala, enako tudi tebi![]()
Ce bi se vsi znali zadrzat, tako kot Gajo, bi bilo prav kul![]()
No, pa salo na stran. Ce prav razumem, je tole FORUM, kar po definiciji pomeni "mesto za razprave". Beseda sicer izvira se iz starorimskih casov, pomen pa ostaja enak vse do danes. Za razpravo pa sta ponavadi potrebna najmanj dva (ali vec) sogovornika, ki imata razlicni stalisci. Kadar se vsi strinjajo, se tudi debata hitro neha, oz. je nesmiselna. Cisto nekaj drugega pa je seveda kultura komunikacije, ki pa je temeljna dolznost vsakega posameznika, zeljnega sodelovati v razpravi.
Zdaj, ko smo to razcistili, se spet vrnimo na temo. Gajo, zanima me, zakaj ti SAABi niso vsec? Ti ni vsec oblika in koncept avtomobila, ali pa imas morda z njimi kaksne negativne izkusnje? Vesel bom, ce nam jih bos zaupal
Courage™ je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:gajo_g je napisal/-a:*cenzura*
Hvala, enako tudi tebi![]()
Ce bi se vsi znali zadrzat, tako kot Gajo, bi bilo prav kul![]()
No, pa salo na stran. Ce prav razumem, je tole FORUM, kar po definiciji pomeni "mesto za razprave". Beseda sicer izvira se iz starorimskih casov, pomen pa ostaja enak vse do danes. Za razpravo pa sta ponavadi potrebna najmanj dva (ali vec) sogovornika, ki imata razlicni stalisci. Kadar se vsi strinjajo, se tudi debata hitro neha, oz. je nesmiselna. Cisto nekaj drugega pa je seveda kultura komunikacije, ki pa je temeljna dolznost vsakega posameznika, zeljnega sodelovati v razpravi.
Zdaj, ko smo to razcistili, se spet vrnimo na temo. Gajo, zanima me, zakaj ti SAABi niso vsec? Ti ni vsec oblika in koncept avtomobila, ali pa imas morda z njimi kaksne negativne izkusnje? Vesel bom, ce nam jih bos zaupal
Dvomim, da se je on zadržal, mislim da je tale cenzura kr pugijeva
Pugi je napisal/-a:Post je bil editiran zaradi vsebine, ki se ni držala teme o SAABu, ampak je pisalo nekaj drugega, sicer ne namenjeno tebi. Vsaka izjava, ki bo netila prepir bo editirana, uporabnik pa upozorjen oziroma bannan v skrajnem primeru.
Courage™ je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Post je bil editiran zaradi vsebine, ki se ni držala teme o SAABu, ampak je pisalo nekaj drugega, sicer ne namenjeno tebi. Vsaka izjava, ki bo netila prepir bo editirana, uporabnik pa upozorjen oziroma bannan v skrajnem primeru.
Mislim, oziroma menim, da zadnji stavek sploh nima smisla na tem forumu, ker vsaj odkar sem jaz tu še nobenega niste bannali, ker ga itak ne morete al kak gre to...
Pugi je napisal/-a:Post je bil editiran zaradi vsebine, ki se ni držala teme o SAABu, ampak je pisalo nekaj drugega, sicer ne namenjeno tebi. Vsaka izjava, ki bo netila prepir bo editirana, uporabnik pa upozorjen oziroma bannan v skrajnem primeru.
Courage™ je napisal/-a:Mislim, oziroma menim, da zadnji stavek sploh nima smisla na tem forumu, ker vsaj odkar sem jaz tu še nobenega niste bannali, ker ga itak ne morete al kak gre to...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov