Hvala za nasvete!
LP Tilen
firestorm je napisal/-a:to sem gledal nekje v eni reviji, nekaj casa nazaj, cen se ne spomin, spomin pa se da je pisalo ILEGALNO
GReddy_ je napisal/-a:Sem nekje slišal, da baje cd na vzratnem ogledalu moti napravico za merjenje hitrosti?
LP
Templar je napisal/-a:To je največja bedarija kar sem jih kdaj slišal in ji je folk nasedu!!
GReddy_ je napisal/-a:Sem nekje slišal, da baje cd na vzratnem ogledalu moti napravico za merjenje hitrosti?
LP
firestorm je napisal/-a:jaz sem se slisal da tablice posprejas z lakom za lase, in potem bi naj to odbijalo zarke radarja...kolko pa je tu res pa vam lahko samo to povem: probajte
Templar je napisal/-a:Baje edino kar deluje se naštima pod oz nad tablico in moti snop žarkov laserja in te hkrati opozori da upočasniš ker ponavadi te naprave policaji policaji zaznajo ker mu merilec napiše da ga motiš.Ta nova zadeva pa napiše da policaj narobe uporablja in ti lahko upočasniš in izklopiš motilec ki pa ga policaj lahko zazna če je še vklopljen in v njega meri na razdalji manj kot 30m. Res pa da stane neki čez 90.000...
Se pa ti po dveh merjenjih že splača. Še posebaj če si peljal 30 hitreje od omejitve...
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov